![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
ouuu jeee! nu,ko lai saka,shitaa izkraasot..mmmjaaa. super. briinishkjiigi.
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
wou neslikti...pawisam neslikti
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
![]() kaut kas no bleach...mani fascinee renji kaa varonis... |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
mmm..skaisti! man patiik kaa tu kraaso
![]() -------------------- ![]() |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Mazliet nobiedēja franču walodas klātbūtne zīmējumā... Mācies šo "mīlestības walodu"?
P.S. manuprāt Renji labi sanācis ![]() -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
WAUCH!!!!!!
![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
visiem džekiem tik muskuļotas, atsperiigas veederpresiites...*sliena* paldies, tev! kas attiecas uz 2u jautaajumu, sorry, neizliidzeeshu!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 13 2006, 21:06) Mēma. Cik burvīgs darbs padevies! Tik skaisti, izjusti, vnk lieliski!!! ![]() Sievietes mati ir ļoti skaisti un seja arī! QUOTE(vampire_kiss @ Feb 15 2006, 13:37) Tāpa't kā pirmajam- ļoti ļoti ļoti labs darbs!!! ![]() -------------------- |
Winry |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
woohoooo....tie puishi vnk iisti saldumunji....kau taadi buuti arii Latvijaa(ir...bet maz!)....man patiik stils un vispaar meems var palikt.....man baigi patiik....itsevišķi puishi...tie ir mmmmmmmmm!
![]() Un Renji kaa jauparasti...ir labais! ![]() This post has been edited by Winry: Feb 16 2006, 18:06 -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
winry...LAtvijaa ir labaakie puishi :DDD un meitenes arii
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Jap, vareetu ta buut....bet nu manaa pusee taadi patizli(sorry par spam:D)
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
hei paldies visiem par komentaariem..man tie tik loti patiik...
man jau franchu valoda arii taa...bet taa kaa ...kad pabeidzu to darbu kur renji bija tieshi 14.febr...(ja godiigi necieshu sho dienu)...nodomaaju..ai slinkums kaut kaadu bg veel tasiit...atradu kaut kaadu dzejoliiti....un vola! nu ir jau sheit ar skaisti puishi....bet ...nu...ar pieklaajiibu gan kaa ir taa ir...bet atkariigs no katra pasha... ![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() nu taa ...shis ir pavisam kaut kas necils ko es vienaa stundaa uzzziimeeju...bet vienaa citaa saitaa tam bija liela piekrishana..nu nez.... |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
QUOTE(vampire_kiss @ Feb 17 2006, 11:35) nu taa ...shis ir pavisam kaut kas necils ko es vienaa stundaa uzzziimeeju...bet vienaa citaa saitaa tam bija liela piekrishana..nu nez.... ideja jau laba -------------------- Positive black.
![]() |
Kenshin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 5-November 04 From: beyond the stars ![]() |
tas atgaadina mani stundaas>< bet ziimeets jau protams ljooti labi^^ tik sejinjas boish pa daudz samociitas.... lai gan, kas to zin^^ man patiik^^
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:57 |