![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
njaa...vērtēju atzinīgi(vēl joprojām) ne tik daudz par proporcijām, vai tēliem, bet par KRĀSĀM!! tās tev ir tik dzidras... un par strupu... tieši tādu es viņu arī iztēlojos, lasīdama pusasiņu princi, tikai mati manās fantāzijās bija taukaināki..
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Diezgan skaisti un krāsaini...
-------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
heey im baack!!!
kaut kas jauns no manis... ceru ka ievietosies ja nee tad to pashu var redzeet arii www.fanartcentral.net Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tjaa, man šitā nezīmēt. tiešām, visi darbi krāsu pārpilni, pirmais un smēķējošais eņģelis ir vislabākie. njā, big respect. (šis posts neko daudz nepasaka, to es saprotu)
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
paldies..nu saliidzinaajumaa ar tiem darbiem kurus te ieliku pirmos progress ir redzams bet tikai tapeec ka es loti ilgi tam laiku veltu...vienu briidi par 5 vai i 6 stundas dienaa bet tagad kad universitaate sanaak mazaak..
gan jau vari..es uzskatu ka visi var iemaciitiez ziimeet..nu vairaak vai mazaak.. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
buutu es mods ieliktu tewi pie Sensei of Art...
![]() -------------------- ![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
*feels honoured*
zeeel ka taads neesi....^___^ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |