![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Namej karocha es pamaniju kura stadija man sak aizmirsties proporcijas kippa kad es saku izteloties detalizejumu tad man sak reali visas proporcijas klibot pat ne klibot bet man vienk galva pilna ar to detalizeshanu ka es saku aizmirst par proporcijam ^^
|
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
![]() uzwelc apm taadu skici kaa kreisajaa pusee kaadaa pozaa wien weelies....un tu wari domaat par detalizeeshanu cik wien uziet...and every thing will be bumbaas ![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
visi ziimeejumi joprojām pastīvi, pacenties, džekiņ!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Pasivi... nu nez...
![]() |
Tjen |
![]()
|
Hey, tauta kroč. man tāds lūgums [es te pasaktijos kā es zimēju, riktīgi norēcos [par sevi tā teikt japrot pasmieties manā gadijumā norēkties XD]] lūgums šāds -... varat šeit iemest kkādus linkus no kuriem var pamācīties 'kā pareizi jāzīmē tādam trulenim kā man'
![]() Negribu dzirdēt nekādus 'pameklē gūglē tu idiot' or smth. vienk kuram ir laiks un velme iemetiet kādus tutorialu linkus ^^.!... |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ziimeejumos rokas un kaajas ir kokainas un tas rada efektu ka cilveeki ir plakani kaa papiirs!
labais tavos ziimeejumos ir detaljas(pogas, kjeediites un citi siikumi) ![]() -------------------- |
Tjen |
![]()
|
Cilveek', paldies par linku :]! Govju sitēj - jā es to pac pamaniju XD!~ Bet nu jā, nekas es labošos...apsolu
![]() |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
nez man piemeeram patiiik it seviski ja tu nesen saaki tad man liekas ka ir baigi jau labi man patiiik vislabaak tas peedeejais...
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
Valintina dienas drudzis ![]() ![]() es nedaudz parākājos user'u galerijās, pēdējās lapās, un uzraku šo topiku, kas bija gandrīz nogrimis. XD ļoti patīk šis v - dienas darbs. ēnojums labs, izstrāde rūpīga un laba. šoreiz man ir pilnīgi vienalga proporcijas, jo darbs kopumā izskatās vienkārši super!~ baigi doma patīk. tikai viens irteikums - tiem džekiņiem derētu tikt pie gurniem, bet ņemot vērā to, ka tas bija priekš v- dienas, visticamākais ka ir zīmēts ar mīlestību. XP tā turpināt. progress redzams.. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Tjen |
![]()
|
Am... man krampji met, kad redzu kā zīmēju xD...
Nu vienalga, paldies XD. KKo uzīmēšu tuvakajā laikā. *laužās krampjos* |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
labais tavos ziimeejumos ir detaljas(pogas, kjeediites un citi siikumi) ![]() man ar patīk tās detaļas... pašai tas ir viens no sāpīgākajiem punktiem... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Tev labi padotas tēlu kostīmi un sejas, bet tev jāpiestrādā pie tā lai viņiem būtu savas formas, body , ne kkādi stabi...
![]() |
trey |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 23-May 07 From: Latvia | Riga ![]() |
Nu man nepatīk...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:03 |