![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Ouu.. Paldies par info! Tad jau varu veel dieninju atpuusties!
![]() Hahaa, kaadi tie teletuubiji! ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
plagjiaatisms, un man veel paarmet ka es divas stundas nokaveeju. itkaa dizsha starpiiba pusnakts vai divi naktii... phe. ja naakmajaa komiksaa meiteens atkal pamodiisies un ieraudziis ziloniiti, kaads cietiis!
-------------------- Because i can!
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es strādāju bez brīvdienām
![]() -------------------- |
Sushi |
![]()
|
*Sushi juutaas vainiiga* Naakamreiz pacentiishos ielikt laikaa.
Tigra, ljooti smuki! Forssh turpinaajums! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hī hī. XD Labs, Tigra!
Es jau turpinājumu esmu uzzīmējusi, bet cik es sapratu, līdz pirmdienai nevar postot. ._. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
kapeec tad lai nevarweetu? var kaut vai ik pa piecaam minuuteem updeitot.
-------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lai nu tā būtu. XD
Un velns, nē, es nemāku zīmēt zēnus. x_x |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Es vienkaarshi dievinu Kikyou ziimeejumus *drooool*
Komiks saak kljuut interesantaaks ![]() Malachi!!! -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Kikyou! Tavi ziimeejumi ir perfekti! Super!!! Viss tik smalki, smuki!
![]() Shausmiigi patiik! ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Knock, knock. Wake up, Neo.
ETM, šodien jau trešdiena. ._. |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu tā. Beidzot šeit parādījies kāds jēdzīgs un incants projekts, kam būtu vērts sekot līdzi, un priecāties. Bet te atkal ķibele - ETMs kaut kur iekritis. Visi kas zin, kur jamais maldās, velkat tak ārā, stiepjat pie datora un piespiediet mālēt paintā. Vēl jo vairāk tāpēc, ka pats iesāka.
Ar nepacietību gaidu turpinājumu un siekalojos par Kikyou zīmējumiem. Nu bet pārējie arī nav zemē metami. -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
ETM |
![]()
|
Visiem tiem, kas uzskata ka esmu pilniigs bremze: man vienalga. Bija citas dariishanas.
![]() Redzeesim kaa naakamais izdomaas kaut ko orijinaalu, nevis "es nezinu" standarta variantu. P.S. ja kas, naakamais ir edg! -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:42 |