![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ja man būtu tādi algebras kontroldarbi, es jau sen būtu no skolas izlidojusi. XD
Labs turpinājums, ETM! ![]() Un yay - meitenei beidzot ir vārds! *apber edg ar zefīriem* |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Haa, tieshi vakar iedomaajos- nez kuram buus gods (ne gods, bet pirmaa ideja), iedot muusu characteriitei vaardu. Vakar arii centos izdomaat- paldies Edg! He, baigi labi!
![]() *Sushi atver paintu un saak ziimeet savu kaartu* -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man jau patiik izpelniities pateiciibas un zefiirus par to, ka ETM bija uztaisiijis taadu testu, kur vaards jaaieraksta!
![]() Nevaru izdomaat, vai ziimeet shaadaa stilaa, vai censties gludas liinijas ieguut vai censties arii kraasot to visu. Man diez ko labi kraasot nesanaak, varbuut shaadi ir daudz labaak. Btw, es pavisam biju aizmirsis, ka tas ir tests algebraa. ![]() Un veel - paarskatot to komiksu, ieveeroju interesantu lietu: Riyoko prasa dzhekam uz ielas, cik ir pulkstens un vinjsh, neatlaizhot skatienu no meitenes, atbild ar minuutes precizitaati. Kursh tad ir tas weirdo? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pieņemsim, ka kādas 50 sekundes pirms uzskriešanas Riyoko viņš paskatījās pulkstenī. XD
Un ir OK ja nekrāso, edg. XD Melnbalts tak tavs stils, kā nekā. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sorry, ka tik maz, bet ceru, ka buus ok...
![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ke ke ke!Viss ir labs,bet jāraksta nevis weard,bet weird!
![]() Kādā ratā algebrā ir jautājumi par formulu 1??? ![]() ![]() Warn par dubultpostu. Ja gribi kaut ko piebilst pie sava tikko uzrakstiitaa posta, lieto "Edit" pogu! edg. This post has been edited by edg: Jan 26 2006, 23:28 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Pēdējā zīmējumā šī izteiksmē man tik ļoti patīk,ka atgādina Al no FMA.Būs man ar jāuzmet manga.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Gan peedeejo Sushi, gan Tigra2 ziimeejumu kvalitaate man liek paardomaat to, ka varbuut tieshaam jaapacenshas naakamreiz... Btw, Tigra, tavi peedeejie divi kvadraati ir baigi labie.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
Nav jau tik traki, Edg, citreiz sanaak gliitaak, citreiz negliitaak! Who cares? Galvenais, lai manginja iet uz priekshu un viss notiek!
![]() Tigra, shoreiz tieshaam riktiigi smuks un labs turpinaajums! Var redzeet, ka tu centies! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
Tigrai un Sushi šoreiz iznāca labāk...
Kikyou tieši otrādi. T_T Atgādinājums sev: Ja kautko zīmē, neej gulēt līdz tu pabeidz zīmēt... Un mistiskā kārtā stāstā uzpeld Yucchan (no Kikyou vēl neeksistējošās mangas). Garlaicība dara brīnumus. Kas būs tālāk? Yuki un džeks ar ziliem matiem ies dzert uz bēdām? XD *stulba ideja* |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
Haahaaa, es nevaru, kaa man patiik taa krekla padariishana!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Reku mans updeits, visiem par spiiti pirmdienaa. pie kvalitaates buutu jaapiestraadaa, bet nu vismaz nenokaveeju.
redzees kas notiks taalaak... -------------------- Because i can!
|
Kikyou |
![]()
|
Brum brum!
Nujāaa. Tad, kad turpinājums nonāks līdz manīm, būs problēmas. Tā iet kā iet ar mašīnu zīmēšanu. Bet ehh... XD Edg, edg, edg! :3 |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
ETM esi dzirdejis ka nav labi zagt masinas ipasi Takumi masinu ar ko vins ludzu brauks tagad nakosasajas anime un manga gabalos. Un vel parkrasot sarkanu vieteja salona ta tacu ir neciena pret 2 varenako kalnu brauceju visa japana............................ and so new legend was born in stolen 86.
Sis bij mans izmisigs meginajus radit smiekligu gabalu bet izlasot sapratu ka es izgazos ka vienmer. Sitas gabals bus jautrs ja ieies Intial D sliedes un tapat labs ja ari neieies. Gadam ko edg uzmeistaros un kikyou masinas |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:39 |