![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Tas nav Takumi 86. Tas ir sedans (nu ir, po ka nevar redzeet), pie kam sarkans. Taa kaa 86 ir viens no leetaakajiem pakaljpiedzinjas autinjiem, tad nu noleemu nedaavinaat <aizmirsu kaa edg varoni nosauca> NSX.
P.S. Ieskaties veeriigaak un ieveertee milziigo interkuuleri, Takumi 86 bija NA dzineejs. Tad jau7 driizaak vareetu teikt ka tas ir Wataru Levins, bet eee... tas nav levins. P.P.S. Ja apskataas uz pashu pirmo shii komiksa dalju (by me), un tad noskataas ID 1st stage pirmaas minuutes... -------------------- Because i can!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Labs, Edg!
Njaa... Here goes my turn! -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Taa ir viena tiesha vecmaaminja!
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Laikam man to vecmaaminju naakamreiz vajadzees pataisiit bishku jaunaaku!
![]() Man patiik, Tigra!!! ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Baigi forshais komiksinjsh!
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man liekas,ka puiši būs laimīgāki viņu redzot iekš tajā bra.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jāaaa. Mana zīmējumu kvalitāte šoreiz nolekusi no devītā stāva un saplīsusi miljons gabaliņos.
Rīt ģeometrijā končis, jāiet mācīties, ja es gribu pusgadā 8 dabūt. (Neiespējami, bet vajag. Lieli mērķi.) Bet tajā pašā laikā man nepatīk likt cilvēkiem gaidīt, tāpēc... Ohohohohohoho~ P.S. Es galīgi nogalināju ETM vāģi, SORRY! |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Buhahaha... XDDDDDDD
Labs sižeta pavērsiens. Lika vilties visiem lasītājiem - uzlika mīksto laimīgajam krūšturim un nospēra mašīnu. Hehehe ¬_¬ -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
ETM! Tulīt jau būs 2 nedēļas!
Gribi šitā? -> (Jā, tas ir motorzāģis.) |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Good old' chainsaw!!Nevaru sagaidīt jauno episode!!
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
ETM, mees tevi driiz publiski tevi mociisim. Saaksim ar elektriskajiem zushiem, pirkstu nogrieshanu, apbeersim ar graudiem un palaidiisim vistas tavaa virzienaa. Veel arii apmeetaasim ar sazhuvushiem zefiiriem kas jau ir 5 gadus veci.
Vaardu sakot - KUR IR JAUNAA EPIZODE??? ![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
shii sezona nobeidzaas... (Tie kas skataas Initial D varbuut sapratiis dziljo jeegu) -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
labi, tātad, tagad sākas jaunā sezona bez ETM.
Edg kārta postot. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |