![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Aiaa... nu kaapeec ta shitaa?...
Anyway, baigi labaa manga! Tieshaam paarnjirgties! Itsevishkji par Happy-World, Kreklu, Bra un .. "Granny.. look behind you..." ![]() ![]() Btw, kas noticis ar "Shirt" guy un Yucchan? |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pieņemsim, ka viņi abi aizgāja piedzerties.
...nu kas iiir? Visi zina, ka apelsīnu sulai arī ir grādi! Bet no otras puses, labi vien ir. Man uz beigām sāka mesties lielāks un lielāks slinkums zīmēt. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
un kur artbooks?
![]() aaawww... gribu shiis mangas turpinaajumu.... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Mar 13 2006, 20:34) Piedod, mana vaina. Aizmirsu, ka jaaziimee. Bet tagad esmu apslimis. Varbuut kikyou var paziimeet manaa vietaa? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Vo saakaas.
IMHO shitais diivainais sizhets neko jauku taalaak nesola. Te buutu smagi jaapasmadzenjo par kaukaadiem nosacijumiem kas un kaa jaadara. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
lai visi paspeetu sagatavoties, saaksim nākošnedēļ. Lai kautkas sanāktu meeģināshu izveidot garu gabalinju, kur ievirzas kautkaadaas sliedees darbinjs. Ja neviens veel nav kjēries pie zīmēšanas tad jaunā zīmēšanas kaartība varētu būt
Es Sushi Kikyou Edg Ja nevienam nav pretim. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmmm, nu varētu! Man nav iebildumu!
![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Es ieteiktu likt jaunu topiku, ja juus shito sizhetu neturpinasiet...
un pielieciet mani uz jautaajumaziimes. kad saaks taa lieta biidiities, es pateikshu vai tam sizhetam man ir kaut kas ieguldaams no sevis. -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
es biju domājusi turpināt šo, tikai nolīdzināt dažus radušos dīvainos ''izliekumus'', lai nebuutu paaraak banaali.
humors jau ir laba lieta, bet kas par daudz tas par skādi, bet varbuut labāk lai dalībnieki nobalso, turpināt šo, vai sākt jaunu. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Noteikti saakt jaunu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Jaunu
-------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jaunu, bet es vairs nepiedalīšos - pēdējā laikā galīgi vairs nevelk zīmēšana uz datora.
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Mar 16 2006, 21:16) Manas domas- šis projekts jūk. Es jau vispār arī domāju ka jaunu, bet cik tad beigās jums būs to zīmētāju? Un ja edg sadomā vairs nepiedalīties šajā pasākumā? (btw, neko nēesmu dzirdējusi pa Aven projektu, kā jums veicas?) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
QUOTE(Ayumi @ Mar 16 2006, 20:22) QUOTE(Kikyou @ Mar 16 2006, 21:16) Manas domas- šis projekts jūk. Es jau vispār arī domāju ka jaunu, bet cik tad beigās jums būs to zīmētāju? Un ja edg sadomā vairs nepiedalīties šajā pasākumā? (btw, neko nēesmu dzirdējusi pa Aven projektu, kā jums veicas?) mjā, man jau arī rodas tāda sajūta. visi Aven projekta biedri nolēma slinkot, mani gāza no troņa(kā scenāristu), un nekas nenotiek...vispār visi tāpat kā mūsējie nolēma slinkot, ai vispār kāda jēga zīmēt, tāpat visi aizvilksies...labāk tad turpināšu rakstīt savu grāmatu(pilnīgi jauna un ne šai forumā) un netērēšu lieki laiku. Trīs cilvēkiem nav jēgas turpināt. Izstājos. -------------------- |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nav godīgi... es gan labprāt zīmētu...
![]() Kaut vai jaunu, nezinu! -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |