![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu tad beidzot...
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nu tad beidzot...
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
A davai labaak nobeidzam sho pasaakumu, un tad skatoties kaada popularitaate domaat par naakoshiem projektiem..
-------------------- ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
QUOTE(Aven @ Jan 12 2006, 19:21) A davai labaak nobeidzam sho pasaakumu, un tad skatoties kaada popularitaate domaat par naakoshiem projektiem.. Nazinu... shis viss izveertaas paaraak nopietni!!! Gen autors co autori...zanrs... SHIS kaa neekaa nav nekaads ETM komikss... scenaarijs un ko veel tik neizdomaa... vai tad idejaa nebija uzziimeet kaut ko mulkiiku un iepostot te un kopiigi pasmieties, nevis taisiitu kaut kaadu profesionaalu mangu????????????? ![]() QUOTE(Arts @ Jan 12 2006, 19:59) O shii ir laba ideja ![]() |
Arts |
![]()
|
Labāk taisām parodijas.Par spēlēm,par viskautko un filmām.Kā Vgcats.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Njaa saakumaa man arii nebija ne jausmas ka kautkas taads saaksies. Bet tas tik pieraada ka manupraat muusos grib pat vairaak klausiities nekaa ETM
![]() Vieniigi zheel tigras ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu bet mees tak varam pameeginaat kas sanaax no tagadeejaa varianta.
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Thats the spirit!
![]() Es driiz pabeigshu 1. epu un juus lemiet.. -------------------- ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
ok var jau meeginaat bet 1. epa ir jaataisa Avenam jo es nezinu vai man sanaaks uzziimeet vinja charu kaa vinjsh berzh griidu.
-------------------- |
Arts |
![]()
|
To man gribētos redzēt.Es mēģināšu uztaisīt episode par savu charu.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
vo malagjeci puikas. vajag meegjinaat nevis chiixteet. vot taa ir attiexme.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(davio @ Jan 12 2006, 20:22) Nesaprotu, kas tigrai trauceetu piedaliities. ETM komikss ir katram tikai viens ziimeejums reizi 5 dienaas. Manupraat, cilveeks var piedaliities kaut 10 taados reizee! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
davio |
![]()
|
Tak ne jau par juusu seriaalu runaaju! Es domaaju ka par cik vinja jau ir saakusi raxtiit to muusu sizhetu un mees te peekshnji saakam zheeloties un izdomaajam ka netaisam to seriaalu kuru vinja iesaaka raxtiit tad vinjai bija veltiigs darbs.
-------------------- |
Aven |
![]()
|
OK, viss buutu labi , bet kursh ziime to elfu??
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:24 |