IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> FMP:TSR DVD....
bubu
post Jan 15 2006, 22:40
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin
From: Rīga

Lai gan pamatīgs offtopiks, bet:
Intel'am nav nevainas. P4 Dothan (Pentium M) nav ne vainas. Performances ziņā pārsit A64.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Taka
post Jan 15 2006, 22:47
Post #17

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Niks - Celeroni ir tie paši P4, tikai viņiem ir daži defektīvi bloki, kuri tiek bloķēti un procesors dodas uz veikalu pārmarķēts, tā top Celeroni... smile.gif Tāpat dara arī AMD.
Ne jau Intelā ir problēma, vienkārši nesaprotu tos cilvēkus, kuri ņem šādus apgraizītus, defektīvus procesorus - Celeronus un ... ēē... neatceros kā to Celeron analogu no AMD sauc, un tad brēc, ka viņiem kompis naīt smile.gif
Vienmēr esmu ņēmis tikai "pilnās versijas" - PII, PIII, P4 un neesmu žēlojies. Tiesa, es parasti neņemu mātesplates no HVZ ražotājiem.
Sauciet mani par stulbeni, bet ņemot mātesplati es uzticos pārbaudītām vērtībām - ASUS, Abit, Intel, Gigabyte, ja ņemtu AMD proci, tad tikai ar nForce čipseta mātesplati un tikai no kāda lielā brenda - tie vismaz nenožņaugsies uz pāris izlīdzinošajiem kondensatoriem uz atmiņas šinas, ij normālu onboard sound ieliks (tiesa es esmu nelokāms standalone skaņas karšu piekritējs), ij pratīsies kabelīšus līdzi iedot.
Starp citu - noname mātesplašu ražotāji savulaik lika tāādus AC97 onbaord kodekus, ka vecie Celeroni ar 100-133MHZ FSB, divxus vienkārši spēlēt nevarēja - procis nespēja vienlaicīgi pavilkt skaņas un video dekodēšanu - rīstījās. Elementārs apgreids uz parastu SB128 (Tagad SB 4.1) visu atrisināja smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Niks
post Jan 15 2006, 23:37
Post #18

Lira member

Paldies par infu, lai gan es to jau sen zināju. Tādu lūzni lietoju, jo pagaidām ir sasāpējušākas problēmas, piemēram, dzīvokļa kapitālais remonts, lai ziemā nav jāuztraucas par elektroniku (diemžēl tas nebija joks).
+Quote Post
lastguru
post Jan 15 2006, 23:40
Post #19

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

QUOTE(bubu @ Jan 15 2006, 21:40)
Lai gan pamatīgs offtopiks, bet:
Intel'am nav nevainas. P4 Dothan (Pentium M) nav ne vainas. Performances ziņā pārsit A64.
*

Dothan nekaadaa gadiijumaa nav saistiits ar P4!!! Pentium M seerija ir modificeetie Pentium-III, kuriem pielika paaris fiichas, samazinaaja razhoshanas procesu, druscinj nooptimizeeja, piestraadaaja pie elektriibas pateerinja, un piebaaza liidz ausiim ar keshu.

Niks, celleroni ir tie pashi pentiumi, tikai bez daljas no kesha un veel kaut kaa. procesorus vienmeer taa razho visi, gan intel, gan amd, gan visi citi razhotaaji: kristaals ir viens un tas pats, tik peec testiem tam tiek uzziimeeta nominaalaa frekvence (jaa, neviens nerazho chipus ar dazhaadaam taktsfrekvenceem, vnk defektiivaaki tiek markjeeti kaa ar mazaaku frekvenci; izturiigaakie - ar lielaaku). ja atklaajas kaadi defekti, tad tiek paarbaudiits, vai kaadam leetaakam modelim tie bloki ir vajadziigi (taa pentiumi ar defektiivo keshu paartop par celeroniem). vnk nav ko pirkt apgrieztaas versijas. bet kas attiecas uz kljuudaam, tad taas arii meedz gadiities visos procesoros, gan intel, gan amd, gan citos - dizaina kljuudas, rupniicas kljuudas, utt., kurus standarta testi var arii neatklaat.

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
bubu
post Jan 16 2006, 00:11
Post #20

Shishaku

From: Rīga

sorr, zinu jau zinu, ka PM nav P4, to 4 no P4 vajag tur novākt. Netīšām uzspiedās..
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 13:27