![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Lija @ Jan 12 2006, 22:04) khem.. par to cakareesanos ar pilnvaraaam ir tas gan, jo vinjiem ir jaatprasaas no darba lai paspeetu atskiert pasu darba laikaa... aa un laikam es arii braucu..^^ (ja var..) ja mani nems liidzi... stopējam? ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jan 13 2006, 16:41) QUOTE(Lija @ Jan 12 2006, 22:04) khem.. par to cakareesanos ar pilnvaraaam ir tas gan, jo vinjiem ir jaatprasaas no darba lai paspeetu atskiert pasu darba laikaa... aa un laikam es arii braucu..^^ (ja var..) ja mani nems liidzi... stopējam? ![]() hehehe... man nebuutu nekadu pretenziju jaa bet tad vajadzeetu no riita..^^ ar muusu stopeetaaju praksi un veiksmi tacju man no riita ir darbinjs liidz cetriem... so nez vai paspeesim... hmm... ir kadas idejas? |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Stase tak bija uz vietu mashiinaa pieteikusies (taapat kaa edg un sipps). Vai tik ljoti bail, ka labaak stopeet uz kaunju? Es jau kaadam vareetu pateikt ka ir veel viena viete, bet es ar to personu nerunaaju.
-------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Church @ Jan 13 2006, 17:03) QUOTE(+Chibi+ @ Jan 13 2006, 16:41) chibi, tik stopee obligaati ar kaadu kopaa .. savaadaak neviens nemaniis/neapstaasies. visi brauks garaam ;> </spams> AHA, kā tad es trīs mēnešus regulāri katru nedēļu braukāju ar stopiem uz Alūksni, ja mani neviens neredzēja? Jā, šis ir spams, so shoot me! Man taču jāaizstāv savs gods! Un tā, ja Lija un Yume abas arī bruac, tad mēs pakojam mani bagāžniekā, lai viņas būtu kur likt! -------------------- ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es domaaju par stopeessanu bet veel nesmu pilniibaa dross
-------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
braucu
![]() Rīga - Šauļi - Kauņa autobuss 7.50 izbrauc no Rīgas 7:45, Kauņā ap 13:30 tas tā ![]() un ak jā, mīļie organizatori un atbildīgie. mēs visi braucam dažādi, Kauņā esam dažādos laikos un dažādās vietās. un ko tālāk? Es to pilsētu nepazīstu... un tusu noteikti neatradīšu, pat ja jūs visi būsiet vēl skaļāki nekā parasti ![]() jāizdomā kāda konkrēta tiksānās vieta TUR. (un arī gana konkrēts laiks) paldies par uzmanību! ![]() /Edit by edg: nevajag vairaakus postus peec kaartas taisiit. Var lietot pogu "Edit" un labot jau esosho / -------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Atbildiigo nav.
Kad buus zinaama preciiza norises vieta, es doshu zinju. Bet taa kaa lielaakaa dalja iipashi neorienteejas Kaunjaa, tad tiks sarunaati lietuvieshi, kas sagaidiis autoostaa vai citaas norunaataas vietaas un laikos. Laiks gan ir visai nenoteikts un katrs var vairaak vai mazaak ierasties savaa laikaa. Peecpusdiena. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
labojums Saki hanajima brauks ar mani
![]() un brauksim mashiinaa taa kaa cik saprotu Octo mashiinaa braucu es, Iori, Hana, lastguru... tip varbuut vienam atradiisies vieta ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Labi padomājot, laikam jau arī, ka braukšu, kādā veidā? Nu tas jau paliek manis pašas ziņā nāks tuvāk tad aī izdomāšu, kaut gan laikam jau, viss drīzāk(70%), ka ar stopiem. (tas ir interesantāk un riskantāk), un 20%, ka ar autobusu. Tātad paliek kādi 10%, ka pārdomāju un nebraucu.
-------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(alt @ Jan 18 2006, 20:01) labojums Saki hanajima brauks ar mani ![]() un brauksim mashiinaa taa kaa cik saprotu Octo mashiinaa braucu es, Iori, Hana, lastguru... tip varbuut vienam atradiisies vieta ![]() Es ir plāns un fleksibls - es labprāt iespiestos jūsu kompānijā ![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
ja mashiinaa driikst seedeet pieci cilveeki, tad iesaku padomaat par to vai robezhsardze atbalstiis to ka tur seezh vairaak. Latvijaa ir sodi, ja brauc par daudz.
-------------------- Because i can!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Daarga tauta, taa, kas brauc uz Lietuvu...
uzzinaaju ka buutu veelams tur ierasties cosplayaa... so ko daraam?? taisaam cosplay grupu?? vai vispaar kaads kaut ko sajaa jomaa domaa?? ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
QUOTE(ETM @ Jan 18 2006, 23:09) ja mashiinaa driikst seedeet pieci cilveeki, tad iesaku padomaat par to vai robezhsardze atbalstiis to ka tur seezh vairaak. Latvijaa ir sodi, ja brauc par daudz. waaa... njaa soorr vietu naf bagazjnieku tak uz robezjas gan jau ka veers valjaa.. taaa mashiiniite jau nav gjimenes auto ar n'tajaam vietaam ![]() es zinu vienu kas visticamaak uztaisiisies par Kyo no KOF.. es par sevi nezinu random ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
aigarius |
![]()
|
![]() Hentai no Kami (変態の神) ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 299 Joined: 28-May 05 From: Rīga ![]() |
Es diemžēl netieku - man nākošajā dienā 13.00 stingri jābūt Jēkabpilī un ar autobusiem tur laikā nekādīgi tikt nevar.
![]() -------------------- I am not an extrovert, I just pretend to be one.
And in my avatar, I am the penguin! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:00 |