![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Taatad jautaajums muusu daargajai tautai, kas brauc uz Lietuvu!!!
Vai Lietuvas otaku tauta maz zina ka mees TOCHNA braucam sestdien... (vinji muus gaidiis??) kas iisti uztur sakarus ar to galu?? un kaa un kur mees satiekamies kad nonaakam galaa?? (cik saprotu ka visi nebraucam vienaa kopiigaa chupaa...) |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Viss tochna notiek. Sakarus uzturu es.
Ir update informaacijai pirmajaa postaa! Nekas mainiijies nav, ir tikai siikaaka informaacija par to, cikos tas notiek un kur. Ja esmu, ko aizmirsis pateikt, sakiet! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nu, tas buus mindless spam tagad, mwah hah hah, bet es gribeeju pazinjot, ka oh god, it`s a miracle, bet es tomeer 100% tieku.
![]() -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu tad gribeeju visu to aprakstiit no sava skatu punkta.
Saaksim no saakums, tobish no taa, ka mees domaajam kas kaa brauks. Peec neilgas apspriedes, kuras siikumos es neiedziljinaashos, tika nonaakts pie sleedziena, ka vajag 4 stundas, lai nokljuutu galaa. Taa kaa galaa muus 12:00 soliija gaidiit kaiminju tautas paarstaavis (lai mees tiktu uz mangu veikalu), jaaizbrauc bija 0800, par ko arii vienojaamies. Veelaak edg pasvieda briinumainu domu, ka vajag visiem pateikt, ka satikshanaas ir 0730, lai neviens nenokaveetu, kaa arii tika izdariits. Pavisam veelu peedeejaa vakaraa pirms izbraukshanas mani saaka tirdiit ar luugumu pabraukt pretii, kas galu galaa tika novests pie kompromisa: es nekur nebraucu, satiekas manaa seetaa. Pirmaas dienas riits, 0630, man zvana modinaataajs. Pasktos uz mobilo, nokonstateeju ka esmu guleejis veselas 4 stundas un ar puuleem izveljos no gultas. Taalaak seko celjojums uz vannasistabu ar meerkji izniicinaat miegu galvas mazgaashanas procesaa. Svariigaa, es pat teiktu vitaalaa, procesa viduu man zvana telefons. uzmetu aci, ka zvans ir no Chibi un atbildu, jau diezgan mozhaa balsii (lai rastos iespaids, ka esmu pilniigi pamodies un nekas nenotiek peedeejaa briidii, jeb kaa parasti). Sarunai beidzoties, tiek nonaakts pie sleedziena, ka Chibi jau ir celjaa un buus peec 15 minuuteem un ka man jaamazgaa galva aatraak. Veelreiz uzmetot aci telefonam, peekshnji ieveeroju ka ir tikai 0705, taatad Chibi ieradiisies aatraak nekaa vajag. Zvanu, lai izteiktu savu saapi par to ka buutiibaa izbraukt plaanots bija 0800, bet adresaats necelj klausuli. Neko dariit, steidziigi pabeidzu mazgaat matus, sapakoju somu un dodos celjaa.. lejaa pa trepeem. Savedu kaartiibaa mashiinu, Chibi jau ir klaat, mashiina, man par briinumu, tiek iedarbinaaata no startera, viss izskataas spozhi... zinjemot to luuzhnju kaudzi kas ir pielikta manai daargajai transporta ieriicei tieshi aizmuguree un kuru kaads sauc par savu mashiinu. Peedeejie sagatavoshanaas darbi ir malkas uzneshana (lai dziivoklja saimniece nenosalst), kuras laikaa piekliist arii edg, kursh ir sapratis atskjiriibu starp Briiviibas un Barona ielu. Saakas mashiinas izvilkshanas process. vieta man atstaata ir dikti maz, tapeec naakas vairaakkaarteeji manevreet uz priekshu un aptakalj. peec kaadiem 50-100 shaada veida manevriem un daudziem ljoti miiljiem vaardiem otraas mashiinas saimniekam, kursh visticamaak kaut kur saldi gulj, tomeer izkaarpos aaraa no slazda un aaraa no seetas. Tiek nolemts aizbraukt pie Chibi savaakt karti (baigaa jeega bija naakt aatraak par visiem, piedod), kad braucam atpakalj, tad jau pie Laachpleesha ielas gaida Yume, kura kaveejaas. Varam doties taalaak. Buutiibaa brauciens saakas sheit. Stipri noveeloti. Pulkstenis jau sen raada paari astonjiem. Veel iebraucam Statoilaa, lai paarbaudiitu spiedienu riepaas, izstriidoties nonaakam pie secinaajuma ka paartiku tuveejaa veikalaa nepirksim, tad dodamies taalaak. Nekas dizshs nenotiek. Yume, kura vieniigaa zina kur jaasavaac Lija (kur buutu jaapstaajas) biki noveeloti pasaka ka taa vieta ir tas pagrieziens kuram nuopat brauksim garaam, bet nekas traks. Lija jau ir klaat, esam pilnaa sastaavaa, celjsh turpinaas. Braucot taalaak ieraugu milziigu ziimi kas ilustree to ka uz Kaunjas shosejas tiek veikti remonta darbi, un kura ilustree apvedcelju. Es nolemju braukt mekleet apvedcelju (preciizi kaa noraadiits), bet labu laiku braucot, netiek konstateeta nepiecieshamaa kreisaa pagriezienas eksistence, tapeec tiek nolemts atgriezties saakotneejaa staavoklii un turpinaat celju pa remonteejamo shoseju. Braucot taalaak, redam _aizklaatu_ apvedcelja ziimi. Paldies celja apsaimniekotaajiem, ka aizsedz tikai dazhas no taam ziimeem, kuras sniedz maldinoshu informaaciju. Shii pabraukaashanaas prom no marshruta atkal maksaa mums laiku un peec apreekjiniem mees kaveesim pusstundu. Celjsh tik tieshaam tiek remonteets un mums tiek sagaadaatas izklaides trampliinu, neliidzenumu un siiku apvedcelju loku izskataa. Jautri. Edg kaut ko niid par vinja cieto disku izskaidiishanu somaa, kuru vinjsh ielika bagaazhniekaa. Vinjam arii, aciimredzot, patiik trampliini. Esmu apradis ar yaoi trijotnes konstantu reekshanu. Otru mashiinu sazvaniit neizdodas, bet mees arii ne paaraak censhamies. Kaut kad mees pietureejaam pie rimiisha, lai... nu jaa un devaamies taalaak. Robezha paraadiijaas daudz aatraak nekaa es biju gaidiijis. Nav pierasts ka var izbraukt no valsts stundas laikaa, kad brauciens ar autobusu uz v-pili aiznjem triis stundas. Ierodamies robezhpaarejas punktaa, neviens nav sagatavojis pasi, edg taa ir somaa, kura ir bagaazhniekaa. kameer savaacam visus nepiecieshamos dokumentus, robezhsargas paspeej sapiikt (fakts ka kaads reeca, ignoreejot manu luugumu uzvesties klusu nepaliidzeeja), kaa rezultaataa mees labu laiku gaidaam muusu passportu atgriezhanos. Beidzot tiekam aaraa no no muusu banaanu republikas un iekshaa citaa valstii (miniet kuraa). Lietuvas celjsh ir daudz labaaks. Liidz briidim kad arii vinjiem saakas remonta darbi. Vinji gan anv mums sagaadaajushi tik briiniskjiigus rampliinus kaa Teevijas autocelju straadnieki, bet toties, ik pa laikam vinji ir paarrakushi celju skjeersaam un aizbeerusji ar skjembaam rakumu. bremzeet dabuu tik un taa, bet taas jautriibas, kaada ir uz trampliiniem, vairs nav. Toties muus sagaida cita atrakcija. pagaidu celjsh vienas joslas platumaa ar luksaforu. Luuk shaadi luksafori sarkano gaismu raada ljoooti ilgi, bet taadi tomeer izraadaas tikai divi. peec veel dazhiem paarraktiem celjia posmiem, tiekam aaraa no remonta zonas un atkal var braukt normaali. sarunas ir briizham interesantas, briizham neinteresantas (man), bet kopsummaa ir jautri. Tuvojoties galameerkjim, arvien driizaak tiek atskaarts, ka kaveejam. Apreekjini liecina, ka taa vietaa, lai ierastos 1200, galaa buusin 1230. Nonaakam Kaunjas tuvumaa. tad saakas varenaa navigaacija un celja uz pilseetas iekshieni mekleeshana. Tiek nolemts izmantot drosho variantu un nevis mesties uzreiz pilseetaa, bet gan izmantot apvedcelju, lai nonaaktu pie cita celja uz pilseetas centru, kursh ir lielaaks, taisnaaks, un dorishaaks taadaa zinjaa, ka gruutaak apmaldiities. Taa kaa karti pats neesmu redzeejis, naakas uzticeeties baram, kas pateiks kad jaagriezhas. Droshiibas peec pirms katra atzara uz pilseetas pusi paarprasu vai nevajag nogriezties. Atbilde ir negatiiva, bet kad pabraucam atzaram garam, tiek izvirziita hipoteeze par to ka tas celjs (kuram esam garam) vareetu buut labaaks, kas man ne paaraak patika. Tad ieraudziijaam ziimi ka naakamajaa atzaraa mums buutu jaanogriezhas pa labi. uzreiz aiz ziimes ir celjsh pa labi, aiz taa pagrieziena, staav policija. Taa kaa mees tuliit buusim pagriezienam garam, es, nepeetot ziimi tuvaak, uizpildu manevru un atklaaju ka taa ir nobrauktuve uz benziintanku. Izbraucam cauri benziintankam un kaadu laiku smejamies par faktu, ka kljuudas peec esam apbraukushi policijas ekipaazhu caur gegvielas uzpildes staciju. Naakamajaa griezhamies pa labi (kaa arii vajadzeeja). Nonaakam uz lielas ielas, kas izraadaas iistaa. Braucam taalaak, braucam taalaak, braucam taalaak... taa iela ir daudz garaka nekaa biju iedomaajies. Visbeidzot tiek pazinjots ka driiz buus ljoti ass kreizais pagrieziens, kuraa mums vajadzeetu nogriezties. pagriezienu atrodam, izpildam manevru un... braucam tani virzienaa no kurienaes naacaam, tikai pa citu ielu. Saak rasties shaubas kaada navigaacijas speejaas. Tomeer peec kaada laika, nogriezhoties pa labi, priekshaa ieraugaam ielu, pa kuru mums jaabrauc liidz muzejam. Meegjinu saskatiit kaa tur jaagriezhas un nokonstateeju ka... taa ie gaajeeju iela. mashiinu atstaat nav kur, braucam taalaak. nogriezhamies, izmetam lielu liikumu, kura laikaa man nebija ne jausmas kur mees atrodamies, liifdz nonaakam gandriiz turpat, pirmas taa krustojuma, kur var atstaat mashiinu (briivdienaas bez maksas). Aizsleedam mashiinu un dodamies taalaak kaajaam. Gaajeju ielas galaa nonaakam pie bazniicas, kuraa mums lietuvietis piekodinaaja necensties iet iekshaa). Mekleejam muzeju. Ejam pa kreisi, peetot eekas un virzoties apkaart baziicai, liidz nokonstateejam ka muzejs bija turpat pa _labop_ roku no bazniicas. Veel viens lieks aplis, izskataas laimiiga diena. Mees kaveejam jau stundu, ir nopietnas shaubas vai tas cilveeks, kursh muus sagaida veel ir uz vietas. Papriecaajamies par plika viiriesha statuju un ejam iekshaa muzejaa, kur peec neilgas diskuteeshanas ar apkopeeju (kuras laikaa mees meeegjinaam noskaidrot valodu kuraa mees vareetu komuniceet), paraadaas cilveeks, kursh atbilst muusu lietuvieshu biedra aprakstam ar jautaajumu "Are you latvians?" Pirmaa faaze ir galaa. Turpinaajums sekos. Teaser: QUOTE(Lija) un tad bija pareejais un braucaam maajas -------------------- Because i can!
|
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
haai nju taa aptuveni arii viss bija, lielos vilcienos... domaa kaads grib zinaat veel ko?
![]() p.s. man gan iisti neliekas ka mees visu laiku konstanti reecaam - bija pat iespaids, ka uzvedaamies pieklaajiigi un respekteejaam arii men side... ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ETM stāsta turpinājums no autoru kolektīva. Tiem kas nezin, Ramona esmu es, tāpēc lūdzu nesākat domāt, kam tad īsti tika nosperta šī saruna.
Tas ir msn dialogs, kas tika rakstīts tieši šim mērķīm. Ramona says: taatad, turpinot mūsu šofera stāstījumu. Iebraucot Kauņā, un tomēr atrodot vienu, kur atstāt mašīnu, mēs tomēr tikām līdz īstajai ielai, kas par laimi kajāmgājējiem, izrādījās mašīnām nedomāta. Sekojām Susaninam, tfu, tavinojos, pārteicos, edg. Lija/Iceqeen says: Vieglaa pastaigas solii pa nobradaatajaam Kaunjas ielinjaam sekojaam un sekojaam un sekojaam... apkart baznicai liidz muusu skatienam paveeraas briiniskjiigs skats - lieliska akta statuja! metaamies apluukot tuvaak Ramona says: pieejot tuvāk autora meisterdarbam, acīm parādījās lielisks skats... kaila vīriešu figūra, ar ļoti kuplām uzacīm. Stase par tam bija sajūsma visu laiku, ko mēs pavadījam tās tuvumā. Taču mēs nepievērsām uzmanību statujai, un devāmies uz pašu mērķa vietu, muzeju, kurā mus vajadzētu gaidīt lielajam bardakam/ Didelis Bardakas/ . Lija/Iceqeen says: Puisiits jau ljoti jauks, pat nedaudz kautriigs. Liekas atstaajaam nedaudz graujoshu pirmo iespaidu. Un uzreiz pieprasiijaam lai ved muus kaut kur kur var apmierinaat muusu negausiigo kaari peec pasauliigaas paartikas. Protams dodoties atkal aaraa, nespeejaam par spiiti augstumam un nedrosajam pamatam, nepieiet pie musu miiljaas viiriesu statujas un nesafokjeeties!! Ramona says: nedaudz par Bardaku - pusis izradījās gaužam līdzīgs mūsmāju Wizardam, un ari Ghoulam, un pat vienam manam bijušajam klasesbiedram Matisonam /bet tas uz lietu neattiecās/, pirms mūsu kāres uz pārtiku, ko pieminēja Lija, tika apmierināta cita kāre, uz bioloģisko nokārtošanos, un šajā brīdī tika atklātas ģeniālās ierīces, kas bija muzejā standartsantenikas vietā-tie bija caurumi grīdā. pēc šī svētā rituāla mēs tiktiešām devāmies uz tuvāko, lētāko ēstuvi. Lija/Iceqeen says: Pa celjam lai vareetu nopirkt pasauliigos labumus konstateejaam, ka nevienam nav vajadziigaas lietas liidzi tobish Litu svaigaa veidaa (tikai kartes un lati). Pieparasiijaam tad arii valuutas mainjas punktu un bankomaatu. So saakaas garais "pakaljaa vilksanaas celjs",kuraa meitenes tika atstaatas dzilji aizmuguree un puishi dzilji ignoreejot muus un pievaacot (okupeejot) vieniigo gidu sajaa pilseetinja asaa solii meeginaaja pazust puulii Ramona says: taču tas nebūt neizdevās. Valūtas maiņa un Hansa bankomāts tika atrasti un okupēti. Tad mēs devāmies uz kautkādu blakusieliņu kur arī atradās mūsu mērķis, visai pieklāīga picērija, ar smukam cenām un oficianti, kas nev vārda nesaprata krieviski un zināja divus vārdus angliski. Arī šim notikuma nāca gals, un mēs devāmies atpakaļ,uz muzeju, kru mēs jau gaidīja otrā ekskursijas grupa, tas ir civeki kas brauca ar Octo mašīnu. Lija/Iceqeen says: Dziljaa un patiesaa priekaa jau no attaaluma dzirdeejaam ALT sajuusmas pilnos saucienus. Jaa tautiesus satikt tik taalaa pasaules nostuurii ir patiikami! Dzilajajiem personiibu un cienju apliecinosajiem rituaaliem sekoja veelme izmeeginaat ALT atvesto paatagu... sekoja izmeginaajumi ar paatagu aara, kas bija ne iipasi drosi pasiem paatagotaajiem un blakus staavosajiem, tacju izskatiijas satriecosi, un protams kaarteejaa fotosesija ar patadzinju (he he he). Ramona says: vel pienākot pie muzeja, mēs pamanijam ka Lietuviešu bāļu palicis labi vairak. Pēc kāda laika mums tika tas gods tikt zālē, kurā tad arī notika anime skatīšanās. Tirmais ar ko šādi paskākumi sākas ir kas? Pareizi, problēmas, šoreiz tās bija tehniskas. Mums nebija datora, un lietā gāja Lustguru leptops. Uz kura mēs arī skajījāmies ievadvideo. Tad bija retorisks jautājums "a ko tad mēs skatīsimies" un tik pat retoriska apspriede par to, kāpēc lietuviši nerunā krieviski, tas taču būtu tik ļoti ērtāk. Lija/Iceqeen says: Itkaa bija pat sastaadiita programma musu skatiisanas izklaidei. Tacju pie taas pietureejaamies tikai pa pusei. Jo ik pa briidim peec kaut kaa uzliksanas mees nepiekritaam tam liidz beidzot muusu izlepusii gaume tika apstiprinaata un saakaam skatiities miilju Ghibi filminju " Kikis delivery service" - so swwwwweeet! Peec kuras mees nosalusas !(zaale bija sameeraa auksti un seedeejaam meeteljos) pieprasiijaam izlaist uz teeju vai ko citu sasildiities Ramona says: atgriezāmies zālē, kur kā solīts mūs tiešām gaidīja, un neko nevienam nerādīja, atskaitot AMV. Un noskatījamies vel pāris anime filmas. Pēdējā no kurām "yaoi trijotnei" sagādāja milzīgu prieku, jo bija apsolūti slafible, un hsounen ai visaurinotīta / guys, Tas palika par vīrieti, eksāmens taču tika nokārtots, tas nozīme, kas viņiem aiz kadra palika skaistas viendzimumkāzas/ un man prāta pēc filmas paskrēja maza domiņa - tur taču ir viss vienkārši izcenzēts, un tas izcenzētias ir salikts animē "The legend of blue wolvs". Lija/Iceqeen says: Izvirziijaam so teemu uz apspriesanu, diemzeel ne no muusu puisu puses, ne no lietuviesu puisu puses nekaadas " dzirksteles" nebija. Nez nez.. varbuut vinji jau taapat saprata muusu dziljdomiigo kikinasanu visas filmas laikaa?. Labi, atgreizamies pie notikumiem. Pametusi peedeejo filmu uz ljoti Shounan - ai nots, pieprasiijaam atkal paiku! Mees tikaam aizvesti uz Lidinjam liidziigu iestaadiijumu, kur apmierinaajaam muusu pirmvajadzibaas peec bariibas. Un tad tikaam vesti uz vietu kur itkaa bija jaanotiek afterpaartijam. Pa celjam paareecaamies par Stases un Otraa shoferiisa(piedod neatceros vaardu) reeciigajaam izdariibaam. Laikam lietuviesi atkal padomaaja ka mees esam kaut ko paarlietojusies, jo lielaakaa dalja vilkaas dzilji aizmuguree. Ramona says: domāju ka viņi ļoti brīnījā par uzvedību, jo izskatījās ka mēs bijam vienīgie kam bija jautri tajā brīdī. Taču, ta jau katra personīgā problēma. palika tikai brīnīties cik tomēr pasīva bija ta tauta. Tadu pēc kāda laika mūs jau veda pa granīta trepītēm, kādā ēkā, kur bija plānots notikt pašam afterparty. Ieveda nelielā izstabiņā, teica te varot izklaidēties. Uzveda vienu stāvu augstāk, teica - te var gulēt. Un tad, par lielo Stases un Octo prieku /jā, sieva otro šoferīti sauc Octo/ vienā no guļamistabam mēs atklajam durvis, kas viņiem abiem bija par zemu Lija/Iceqeen says: Sjo guljamistabu arii okupeejaam. Sadaliijaam kas gulees augsaa kas zemak... un devaamies izpeetiit zemaakos staavus. Par godu mums (ja nepieminam kaut kadas kaazas) tika sariikots saluuts (pat labaaks nekaa viens otrs 18.novembra saluuts). Un tad noleemaam, ka vajadzetu kaut ko paskatiities. Tika okupets Lastguru laptops. Izloznjaajaam... maz deriigu lietu... Ramona says: un tad mēs atradām Lovless pirmo sēriju. Kas par laimi un prieku, pie ta arī palikam. Starp citu, lietuvieši vēlarvien negribēja piedalīties nedz sarunās nedz kadā sitās aktīva darbošānās. Tad Pazuda ETM un EDG, kas izrādās aizbrauca ekskursija pa naksnīgo Kauņu. Un atveda no ekskursijas pieklāīgu PC. Skatīšanās turpinājās. Divos naktī mēs draudxīgi atvadījāmies no - mums. Tas ir Lijas un Yumes, kas aizgāja gulēt jau iepriekš aizsistās vietās. Un atklāja ka tur jau kāds guļ. Tad pēc kāda laika mēs atvadījāmies arī no otrās mašīnas, tas ir Octo komandas, ar kuru aizbrauca arī Stase, atstājot vietā Gromozeku. Lija/Iceqeen says: ieliidaam gultinjaas un atsleedzamies (es nemaniiju neko, nedz kaa aizbrauca masiina, nedz lielo reeksanu pa visu maaju). Tacju pamodaamies kaut kur noriita ap devinjiem. Taa kaa rezerveeta vieta bija liidz vienpadsmitiem tad ilgi gulet mes nevareejaam un taapat bija diezgan auxti, jo segu nebija, naacaas guleet ar saviem meeteljiem apsegtiem un spilventinju vietaa lietot shalii. Nabaga sieva -paarsala nabadziite. Tad nju no riita nogaajaam lejaa un konstateejaam, ka pie dziiviibas ir tikai paaris lietuvieshi, un pareejie muuseejie veel gulj. Ramona says: gajam modināt. Ar fotoaparātu, ka slepeno ieroci. Diemžēl kad mēs , tas ir Yume un visas viņas personības kompanijā, atnācām līdz "guļamistabai" kur dzīvojās nakts stundās pārējie, tas ir EDG, ETM un Gromo, vienkārši nemācēja atvērt turvis. Nācās pamest domu, tacu pēc laika ETM laipni paskaidroja ka rokturis ir japiespiežu un durvis ir japagrūž, tad durvis ataisās, un forokamera nomedīja guļošo Gromo un pamodušos no zipspuldzes EDG. Lija/Iceqeen says: Kameer sieva teeloja paparaci - manas personiibas izvandiija atvesto PC. Nekaa labu neatradushas iznjemot kaut kadu ecchi, sagaidiijaam visus muuseejos lejaa un taisiijaamies uz prombraukshanu. Lietuvieshi muus miilji izvadiija. Un pat likaas prieciigi par muusu ne ta ciemosanos, ne ta doshanos prom... atvadiijusies no maajniekiem mees slaida pastaigas solii salaadeejam visas savas personiibas ETM masiinaa un uzsaakaam maajupcelju. Izmetot kartejos apljus pa Kaunju un divas reizes skjeersojot upi mees beidzot izbraucaam no pilseetas... Klausoties blakus komentaarus par kur un ka vajadzeetu un nevajadzeetu braukt, noleemaam vadiities peec celja ziimeem un uzsaakaam droshaaku celju maajup. Piestaajaam Panjevezjaa, kur uzpildiijaam paikas kraajumus un turpinaajaam celju liidz Latvijas robezai kur muus, peec pasu paarbaudes, ar slaidu rokas maajienu ievadiija atpakalj dzimtenee. Ar peecpuseem izbaudot labos Latvijas celjus tuvojaamies Riigai. Ramona says: The End -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Par raadiito filmu programmu:
Programma tika modificeeta diezgan pamatiigi. Viss tika apgriezts ar kaajaam gaisaa un man nav ne jausmas, ko padomaaja tie lietuvieshi, kuri pirms pasaakuma zinaaja taa programmu. Man visielaakais prieks ir par to, ka piedabuuju visiem noskatiities Otaku no Video, uz kuru patiesiibaa bija daudz atsauciigaaka reakcija kaa Pale Cocoon, kursh, shkjiet, patika tikai man un lietuvieshiem. Pirms Otaku no Video noskatiishanaas Bardakas teica, ka Lietuvaa esot iisti otaku, bet peec tam vinja uzskati mainiijaas. Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu, peec shiis filmas izdomaaja, ka negrib buut otaku. Tad veel dazhi purni atklaati smeejaas. Kaunjaa un Inchukalna tusos guutaa pieredze liek man paardomaat, vai raadiit cilveekiem Otaku no Video ir laba doma... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Otaku no Videa bija ģeniāla lieta, kur tik nepaskatās visur var ieraudzīt kādu pazīstamu raksturu.
A pale cacoon bija labs. Sižets ļoti labs, man bija [pretenzijas pret animāciju. Bet tā, man šķiet neviens nesūdzējās. -------------------- ![]() |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ehhh iskataas ka jums gaja tiiri jautri ^^, zheel ka nesanaca buut ... Pale cacoon luureju lidamshiina ^^ bija tiiri interesanta/diivaina sajuuta atziishos ka lidojuma laikaa man likas vairaak nekaa interesanti aizrausha anime
![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Lija |
![]()
|
QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14) Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu, kaa tu zini ka vinjas bija Yaoi fanes?? bija kaut kaadas iipasas paziimes?? kapeec es vinjas neredzeeju?? ![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14) Es, īstenībā, nedaudz nesapratu, Otaku no video tak ir komēdija par otaku, tātad tas ir slikti, ka cilvēki smējās par sevi, jeb viņi smējās vietās, kur nevajadzētu smieties? -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Lija @ Feb 20 2006, 15:42) QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14) Dazhas polietes (yaoi fanes), kuras bija tur iekljuvushas taapeec, ka redzeeja pasaakuma plakaatu, kaa tu zini ka vinjas bija Yaoi fanes?? bija kaut kaadas iipasas paziimes?? kapeec es vinjas neredzeeju?? ![]() Es vinjaam pats uzprasiiju. Un es apzinos, ka man tajaa briidii pat praataa neienaaca doma sapaziistinaat ar latvieshu yaoi faneem. Tas gadiijums bija taads, ka Bardakas man pajautaaja, vai vinjas esot latvietes, jo lietuviski nerunaajot. Tad nu es piegaaju un secinaaju, ka latviski vinjas arii nerunaa. Izraadiijaas apmainjas studentes no polijas. Taadas pashas klusas meitenes kaa lietuvieshi. Bet taapat kaa ar lietuvieshiem var normaali parunaat, kad sarunu uzturi pats. Taa nu es arii uzzinaaju par to, kaa vinjas uz pasaakumu ieradaas un ko domaa par Otaku no Video. Uz afterparty gan negribeeja palikt, kaut soliijaamies, ka Bardakas paraadiis no riita celju atpakalj. QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:27) QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 13:14) Es, īstenībā, nedaudz nesapratu, Otaku no video tak ir komēdija par otaku, tātad tas ir slikti, ka cilvēki smējās par sevi, jeb viņi smējās vietās, kur nevajadzētu smieties? Nekad neesmu uztveeris kaa komeediju. Tikliidz es pirmo reizi to noskatiijos, sapratu, ka taadus cilveekus gribu atrast un satikt. Man ljoti patiik cilveeki ar savaadu pasaules uztveri. Iistu otaku veertiibu sisteema ir daudz savaadaaka nekaa, piemeeram, Sephiroth. Vinjiem daudz kas ir svariigaaks un daudz kas mazaak svariigs dziivee. Vinji ziedo daudz ko taadu lietu labad, kas parasti cilveekam liekas mazsvariigas, un otraadi. Citas prioritaates. Jaa, arii vairumam bomzhu veelme nestraadaat ir speeciigaaka par, piemeeram, veelmi garshiigi paeest. Bet es cienu arii shaadu nostaaju. Ja cilveekam ir savaadaakas prioritaates dziivee, tad vinjsh taam seko, un nav pilniigi nekaada iemesla vinju taapeec uzskatiit par sliktaaku. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 20 2006, 16:48) Jā, tas tiesa, ka mana vērtību sistēma ir savādāka, bet pie visa tā, ka es uztvēru Otaku no Video kā komēdiju, kā boosteres bija fakts, ka man patīk laiku pa laikam par sevi pasmieties, bez tam, es arī nekad neesmu pretendējis uz true otaku titulu. -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
edg |
![]()
|
QUOTE(Sephiroth @ Feb 20 2006, 16:54) Un kas gan tev liek to dariit? Otaku no Video neparaada, kaadam tev buutu jaabuut, lai buutu par true otaku. Taa meerkjis ir paraadiit, kaadi ir true otaku, lai tu vareetu vinjus nonicinaat taapat kaa bomzhus ar iemeslu tipa "Tiem cilveekiem nav dziives!". Bet tas, uz ko es ceru ir, ka cilveeki tajaa, taapat kaa es, saskatiis to, ka vinjiem ir dziive, taa tikai ir savaadaaka. Taisniiba, dazhiem no vijniem vareeja saskatiit, ka kljuut par normaaliem sabiedriibas locekljiem vinjiem traucee rakstura iipatniibas, kuras vinji labpraat gribeetu mainiit, bet neprot. Arii vinju meerkjis nav bijis kljuut par true otaku. Taa vienkaarshi iegroziijaas dziivee. Bet taapat kaa mani neuzjautrina skatiities, kaa cilveeki sava stulbuma rezultaataa ciesh, mani neuzjautrina arii tas, kaa cilveeki sava rakstura vaajuma deelj ciesh. Mani aizrauj tie otaku, kurus par taadiem padariijusi tieshi vinju rakstura stingriiba, speeja dziivot liidzi savaam nevis sabiedriibas veelmeem. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |