![]() |
![]() ![]() |
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Viena ļoti svarīga piebilde - viena no tām lietuviešu meitenēm ir MEGA īsa, mwah hah hah~~~~!!!!!!
![]() Man viss patika. Žēl, ka nevigācija sākumā bija sadalīta visu starpā, un šoferis nevineam neuzitcējās.... Heh heh. šofera uzdevums ir braukt, kur saka, nevis visu laiku raustīties un bļaut. ![]() un mans atpakaļ ceļš pāris vārdos : Es gulēju. Apkampusi Colas pudeli. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Nu peec shitaa jau nevaru nepaveestiit, ka atpakaljceljsh bija daudz mieriigaaks, patiikamaaks un visaadaa zinjaa labaaks. Saveejie sapratiis.
P.S. Visi kas veel man nav samaksaajushi par benziinu (khem) un visi kas nav samaksaajushi man par afterpaartija telpaam (lats no personas, es samaksaaju), luudzu atrodiet iespeeju to izdariit liidz naakamaa meenesha astotajam datumam (saveejie sapratiis). -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Nezinu, nezinu. Tu man te uzbrauc, ka es bojājot jūsu celojumu, un tad vēl lūdz naudu.....
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Izskatās, ka jums tiešām tur jautri gāja. Lietuvieši noteikti padomāja - nu gan traka ir tā latviešu otaku tauta.
Tagad tik jums ir jaaicina ciemos lietuvieši... =) -------------------- |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Feb 21 2006, 22:15) Izskatās, ka jums tiešām tur jautri gāja. Lietuvieši noteikti padomāja - nu gan traka ir tā latviešu otaku tauta. Tagad tik jums ir jaaicina ciemos lietuvieši... =) aga jaaicina vien ir... vinji cik atceros, pat teica ka brauktu... galvenais tagad tikai atrast normaalas telpas, kur vareetu palikt uz visu nakti un paraadiit kaa to dara latviesu stilaa.. ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
šiten var atrast fotogrāfijas. http://www.savefile.com/files/2455055
tikai brīdinu, vias ir visas čupā, un neatradekstātres. Tāpēc miglainas un citkart gļukainas. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man nesanaak atvilkt. Varbuut vari uzlikt taas bildes kur citur?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man sanaaca atvilkt. 0 bytes garu rar failu. ;>
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Jaapiebilst ka rars tik tieshaam ir apchakareets ...
![]() Ja nu gadijuma tomer atradiisies vairak laika vareetu nepasilnkot un uzopladet uz otaku galereju ? ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
ok, es salikšu bildes galerrijā.
Atceraties manu laipnumu, un uzceļiet mabn pieminekli, Mildas vietā. UPDT: ieliku. Gribu medaļu - Мать героиня , tfu, nē , tā nebūs īstā, tad герои Советского Союза, nē arī nav īstā. Jebkura gadījumā. Gribu medaļu. -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(edg @ Feb 22 2006, 09:50) Man nesanaak atvilkt. Varbuut vari uzlikt taas bildes kur citur? analogjiski. pameegjini filefactory.com vai ko tamliidziigu (vesels saraksts ar iespeejamajaam vietaam: http://www.olsen-twins-news.com/articles/h...video-files.htm ) QUOTE(Spectre @ Feb 22 2006, 11:41) Jaapiebilst ka rars tik tieshaam ir apchakareets ... ![]() Ja nu gadijuma tomer atradiisies vairak laika vareetu nepasilnkot un uzopladet uz otaku galereju ? ![]() a varbuut vajag darba daliishanu: vieni fotografee, citi galerijaa saliek ^^ ? man ar slinkums uploadot un shkjirot... http://www.filefactory.com/get/f.php?f=881...e88aee6256f5287 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
aaa, šīs upoadu veids ir pavisam sūdīgs. Kāpēc tieši filefactory. brr.. nu noglukoja man vakar megaupoads, bet tomēr viņš ir labaks. Tur reklāmas vismaz neliem čupām acīs.
![]() -------------------- ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
![]() -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Yume |
![]()
|
Operai gan lien. Un man traucē. Bet nu labi. Nolādēts ir.
Hehe, tagad meklē, kas viņus galerijā bliezīs. Man jau pie savas 30 bildes apnika. Svešas es noteikti nepavilkšu....pakāršos procesā. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |