![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
atsāk iet uz ukatana pārtijiem?
Dārga tauta, ja jūs nepmanījāt tad ta auditorija, kas tur bija jau ne pirmo reizi uzvedās 3x klusāk nekā jūs. Un ticiet vai nē , bet atvainoties par jūsu skaļumu nācās mums. Un tas nebija īpaši patīkami. Īpašniece nebija sarā prt to, kas tur darījās, kā darījās, un cik ilgi. Pieņemu ka vairāk atbildību par jum s nevuiens neuzņemsies, un nākamreiz, ja jūs tomēr nolemsiet tālāk traucēt Jukatana mierīgo eksistenci, lūdzu uzņematies atbildību par sevi paši. Mēģiniet saprast ka tas ir tējas namiņs, nevis kafeinīca. Tur publika iet ar citiem mērķiem. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja es pareizi atceros, ETM nespeeja iisti labi sadzirdeet to, ko es vinjam teicu, taapeec, ka troksnis naaca no naminja taas puses, kur seedeeja Yume, Lija un Chibi. Var jau buut arii, ka man atminja iet galiigaas ziepees.
Bet, protams, arii es uzvedos paaraak skalji, un tas, ka citi taapat, nav attaisnojums. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Vienmēr esmu devis priekšroku mazām omulīgām kompānijām, nevis pārskaļiem tusiņiem piesmēķētos krogos.
Žēl ka tā, gribēju jau aiziet, bet izbļaustīšanās nav manā gaumē. -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 18 2006, 13:29) Ja es pareizi atceros, ETM nespeeja iisti labi sadzirdeet to, ko es vinjam teicu, taapeec, ka troksnis naaca no naminja taas puses, kur seedeeja Yume, Lija un Chibi. Var jau buut arii, ka man atminja iet galiigaas ziepees. Bet, protams, arii es uzvedos paaraak skalji, un tas, ka citi taapat, nav attaisnojums. emm, es protams varu manldīties, bet tu gribi teikt ka 3 cilvēki bija spēīgi pārbļaut 10? Tad nu gan mēs esam operdziedātājas. Un,starp citu mēs tur bijām pusotru stundu kopsummā, so.. lūdzu nepārmet tagad bultas. -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
da visi tur bbljaava (mani ieskaitot, kaut kaa nodot savu sakaamo blakus seedoshajam vajadzeeja caur to varzu), VIZI. Nevajag tagad teelot sveetos, jo tieshaam bija briidis, kad no preteejaa "balkona" naakoshaas skanjas trauceeja man dzirdeet edg. iiss briidis, tapeec arii to atziimeeju. pieljauju ka videeji bljaustiijaas pokemoni (kuri bija ieradushies pirmie un seedeeja BEZ teejas) daudz vairak, kas lieku reizi pieraada ka nav labi taadaas vietaas baru ar nekontroleejamu tautu vaakt.
P.S. es zinu ka fleims, bet es labi atceros kaa konkreeti triis indiviidi Runcii paarspljaava hokeja matcha atmosfeeru. -------------------- Because i can!
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nē, mani nepin tu te, es nebļāvu gan, un Hikaru arī ne
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Ray @ Jan 18 2006, 17:05) tas tikai paskaidro kapeec es neatceros vai kaads no jums VISPAAR kaut ko teica... -------------------- Because i can!
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nu nu izstrideties par to cik kur skali uzvedas mauprat butu pilnigi lieki un nevajadzigi.
tacu visiem butu jatceras ka kaukas ir janoperk nevis vienkarsi jatnak un jaizliekas ka esi atnacis pie kada uz tusinu dzivokli. simniecei butu ilnigi vienalga cik skali jaus tur uzvedaties kaut vai uzgalvas stavat, bet galvenais ir tas cik daudz naudas jus tur atstajat. tas galu gala tomer ir bizness nevis labdarba( telpu nodosana vesalam baram cilveku nesanemot par to materialu atbalstu) QUOTE(edg @ Jan 18 2006, 17:45) Es nedomaaju, ka shoreiz saimniecei tas bija biznesa jautaajums. Tas ir attieksmes jautaajums. Ja dazhi pokemoni kaapelee paar margaam un saak meetaaties ar spilveniem TEEJAS NAMINJAA, tad tas vairs nav normaali. nu par to vel vel var pastrideties,bet ari es butu nepmierinats ja pie namis savilktos vesals bars cilveku neko nepirktu un vel aizpiedetu citus potencialos klientus. tu tacu neapmekle restoranu tikai lai pasedetu? tas vienkarsi nav pienemts. visam tam apaksa tomer ir un paliek bizness un daudz cilveki kuri pavada laiku un neko nepek biznesu diesko labi neietekme |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Es nedomaaju, ka shoreiz saimniecei tas bija biznesa jautaajums. Tas ir attieksmes jautaajums. Ja dazhi pokemoni kaapelee paar margaam un saak meetaaties ar spilveniem TEEJAS NAMINJAA, tad tas vairs nav normaali.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE ...saak meetaaties ar spilveniem TEEJAS NAMINJAA... ..apaazhot kruuziites un chainjikus-tas tieshaam bik nav normaali. iipashi klusi tieshaam nebija-runaajot ar edg un ETM biezhi vaidzeeja luugt lai atkaarto jo skaljuma deelj nevareeja sadzirdeet... -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
pat atreekjinot saimnieces attieksmi / prasiibas .. skatoties uz pashu apmekleetaaju veelmeem .. vismaz ieprieksheejaa reize bija ne saviesiigs atpuutas pasaakums, bet vairaak Kaigan sapulce .. vismaz meegjinaaja buut ;>. sapulcee, kuraa meegjina izlemt par kaadiem jautaajumiem / noskaidrot citu viedokljus .. bez decibelu ierobezhoshanas nekas jeedziigs nekad nesanaaks.
|
Yume |
![]()
|
tagad te jau aizgaja filosofiska diskusija, par uzņēmēju morālēm. Domāju ka tas ir absolūti lieki.
Pašlaik man šķiet ka ir skaidra situācija, ka "tusus" Jukatana vairāk taisīt nevajag. Un kas pie tā vainīgs faktiski ir vienalga, jo praktiski vainīgi ir visi. -------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Yumei taisniiba, bet tomeer mees visi vareejaam uzvesties vismaz mazliet cilveeciigaak!
Es venalga sestdien uz turieni atnaakshu jo teeja tur rullee!! -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
Man gan kauns tur raadiities. Nopietni.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Aven |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 20:50 |