![]() |
![]() ![]() |
![]() |
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Pēdējais ir reāli jauks zīmējums. Mīļš!
![]() -------------------- ![]() |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
cmuki XD man patiik.
|
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
miilji ziimeejumi un meitenes arii!!! caurduro6ais Kawajs!!!^_^!!!
|
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Shito te uz aatro uzkriceleeju...
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Miilji smuki, redams ka ar ashu roku taisiits
![]() -------------------- ![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Nu te viens kopdarbinjsh! Zimeeja: Sushi, Lucky, es un vel viena meitene (kura nav otaku
![]() ![]() |
Ginji |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 29 Joined: 20-September 05 From: Latvia ![]() |
yo taa nekas tik kaa man teica viens pazina kad maciesis zimeet uz daca parveido jau zimeetus darbus taa labaak iemaaciiisie eeno un kraasot.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Lii |
![]()
|
1kart, tie zimejumi ir speciali taa taisiiti (bez eenaam un kraasaam), 2kart - neieveroji, ka iepriekshejie darbi ir eenoti un apstraadaati?!
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hehehe, mani pirmie darbiņi ar tabletu.
![]() Ko var darīt, ja roka tik ļoti trīc? ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(Ginji @ Feb 27 2006, 15:38) yo taa nekas tik kaa man teica viens pazina kad maciesis zimeet uz daca parveido jau zimeetus darbus taa labaak iemaaciiisie eeno un kraasot. ![]() ![]() Lol. Man jau liekās, ka ieēnoti viņi izskatītos tieši sliktāk. Melnbaltam ēnas nevajag. Vispār tas pēdējais ir labs. Man patīk kopdarbi. XD Kur ta' jūs to zīmējāt? Skolā? Pie kāda mājās? |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā, pie Lii mājās!
![]() Vajadzētu tā biežāk, ne Lii? ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
Nu šitie arī kopdarbi, tikai tā, ka katrs zīmēja kaut ko klāt vienam, nevis katrs savu zīmējumu. Autori: Sushi, Lucky, Lii.
![]() Nosaukums: Žažu kopdarbs. Nosaukums: Žažu džekiņš. ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() ![]() Njahā... Tas bija smieklīgi... Njus, Lii tagad varētu ko nopietnāku, ne? ![]() Hhaa, tas otrais bija labs! ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
Gan jau ielikšu kaut ko nopietnāku. Kad būs laiciņš pazīmēt.
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
uz ātru roku zīmētais ir sanācis vislabāk!! derētu tev vēl kādreiz tā padarīties!!
![]() -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:57 |