![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njā, Lii, tu te diezgan pareizi izteicies. Piekrītu.
Njuu.. vai nākamais darbiņš jau top??? ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Viens darbiņš tikko uztapa.
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
he, he, labs! patīk uzraxts uz krekliņa - i love to annoy - burvīgs! ļoti patīk smaidīgā saulespuķe apakšējā kreisajā stūrī!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Sushi iekārojās pakrāsot.. nu tā murgaini.. ![]() P.S.- starp citu, viņš nebija tik spilgts!! ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
He he, kā redzu arī slavenais Zaķis Dārzkopis ir ieviesies manā darbiņā.
![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Man tas striķis izskatās pēc mīkstas, pūkainas šalles... Tikai tagad to pamanīju!
![]() Bet ja atvērsi ar Corel Photopaint, vai tad tad arī būs tik spilgts? -------------------- |
Lii |
![]()
|
Nu tad tā.. Beidzot es esmu te tā kā kaut ko uzzīmējusi. Man jau nu pašai liekas, nu tā... Saskatu daudz, daudz kļūdu, piemēram, ēnas izskatās pēc netīrumiem, mati meitenītei izskatās pēc kaut kādas Nutellas, bet Misteram Puniņam puns izskatās pēc kaut kādas pumpas.
![]() ![]() P.S. Nenorādiet uz tādām Mistera Puniņa nepilnībām, kā viena roka garāka par otru u.c., jo tāds viņš ir un tādam viņam jābūt. ![]() ![]() |
Sushi |
![]()
|
Foršs, mīļš zīmējums!
![]() ![]() Kā jau zini, Mr Puniņš man atgādina Salad Fingers! ![]() Kopumā... ir labs!! (tikai sasodīti mazs) ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jaa man patiik kraasas, bet aciim skropstas ir taadas taisnas liinijas.
...Un Sushi, ko tu runaa par Nutellu? Tu mani pilniigi sakaardinaaji.. ![]() |
Lii |
![]()
|
Nu diezgan sen te neesmu rādījusies, kur nu vēl ielikusi kādu darbu (nebija jau arī ko likt)
![]() ![]() ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ew, bet smuki ^^ tāda biedējoši kawaii.
kaut, kas gan nav kārtībā ar galvas formu, bet visā kopumā ir ļoti labi un man ļoti patīk ^^ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kaut kas ziemassveetku noskanjaa ar paint pamatni...
interesants un tomeet atturiigs. ![]() -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
uzreiz radaas tada ziemas noskaņa....
![]() ...vienigi man izskatas ka viens plecss ir nedaudz garaaks par otru... bet vispar tiesham ļoti smuki...man patik... ![]() |
Sushi |
![]()
|
Vienīgais, kas man šinī zīmējumā ne īpaši patīk ir tas, kā ir noliktas acis.
Man liekas, ka viņām arī vajadzēja būt tādām ieslīpām, kāda nolikta viņas galvas forma. Bet pārējais ir perfekto manām ačelēm. XD -------------------- |
Lii |
![]()
|
Acis tiešām izskatās kā kkādi televizori, turklāt ir par zemu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:04 |