![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
galva ir par lielu...
meitene izskataas bishku beikta. ![]() -------------------- |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Kad jūs tā pasakat tā galva tiešam izskatās nesamērīgi gara (par to lielumu es zinu, ka jā, ir par lielu kopumā), pirms tam neievēroju to tā. Par lenti, jā tā ir domāta lente un kādā sakarā viņa tur - tāpat vien, lai kaktusi fons nebūtu tik pliks. Mati.. tos es vispār nemāku zīmēt tā, lai dabiski izskatās
![]() Bet nu, paldies par komentāriņiem ^.^ |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hei, šitais ir manā gaumē darbiņš tev iztaisījies, Lii.
![]() ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
skicē viņa izskatījās labāk, un, ja čauka būtu zemāk, tad galva nebūtu liela, bet gan frizūra pufīga.
patīk fons. meitenei varēja bbūt labāka (jaukāka, priecīgāka) sejas izteiksme. un, jā, viņa tiešām izskatās mazliet beiGta! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Nu vai zini Lii te sen nekas nav ticis publiskots...
Njaam nu visumaa gaaju cauri un uzraku...kaa jau vasara naak vareesi ziimeet, nekaadas skolas un tik atpuutinja... ![]() Nu karoch ziimee...gaidam shiten te ziimeejuminjus... |
enigmo |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
normāli darbi, skices labas un cg ar labs!
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Miki, es zinu, ka esmu slinķe.. Bet es labošos!
![]() Enigmo - paldiesiņš ![]() |
undux |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 180 Joined: 22-June 07 From: mangaland ![]() |
tu tieshaam esi ljoooti pilnveidojusies taapat kaa sushi
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Baac Lii tu te mums esi liela slinke kaa es skatos...
![]() bet da nu lab ja.. ![]() |
Lii |
![]()
|
Eh, Miki, nu tad beidzot tev un varbūt pat vēl kādam citam par prieku (nu man pašai noteikti), esmu piebeigusi šito darbu. Varētu visas nepilnības un kļūdas novelt uz - tas ir mans stils xD bet nu nē jau nē, tāpat interesē viedokļi, tā kā feel free to comment. ^-^ (taisīju ilgi..jo esmu slinka) ((ņemšu arī skolai kā vasaras darbu o.o))
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Iznjemot sejas man patiik viss, it sevishkji kraasas..
Dzeltenais zakjiitis fonaa ir iisteni jauks ^.^ <3 This post has been edited by zeloco: Jul 21 2007, 18:36 -------------------- ![]() |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Man, gluži kā Zeloco, nepatīk viņu galvas - par lielu un par garenu.
Viss, kas stāv pie sienām, sanāca ideāls. Man patīk tas realistiskums, ko rada nokaltusī sienu krāsa un ieplaisātās tapetes, un arī lapas izdarīja savu [tie zīmējumi] - ļoti skaisti izskatās tās, kas pa kreisi, atlocītais gals - nu tik realistiski! ![]() Un vienkārši, bet dzīvei līdzīgi - savādāk visiem visur ir ideāls perfektums, aju, man patīk šis darbs... ^_~ Tagad apskatījos vēlreiz uz tām galvām - tagad man īstenībā patīk, jo to varētu novilkt uz interesanto stilu. Grūti paskaidrot, bet tas tāds... gribas teikt "Sound of Freedom", nemācēšu paskaidrot, kādēļ tieši... ;P Turpini tadā stilā, un viss būs super. -------------------- (sun)
|
Lii |
![]()
|
Žēl, ka jums viņu galvas netīk, man patīk ;D (protams, ne jau mati, ko es neprotu normāli uzzīmēt), tas, ka viņas lielas tiešām varētu novelt uz manu stilu, bet tas jau neattaisno proporciju kļūdas xD
Bet prieks, ka patīk detaļiņas fonā (centos), un paldies par labajiem komentāriņiem :] |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Nē, Lii, re, ka Mimi galvas tomēr iepatikās. ;D
Nu, man patīk. Gan krāsas, gan sižets. Patīk tas ''Hypnotic'' kā arī tas, kurā tie trīs cilvēciņi (plakāti). Vispār grūti tā atsevišķi noteikt, kas patīk un, kas ne. Viss patīk. Un, jā, galvas nav ne par lielu, ne par garenu. Tas nu tiešām ir tāds stils. Ā un zēns rozā istabiņā ;] -------------------- |
Miki |
![]()
|
He hee Mimi beidzot sagaidiija...
![]() Nu vai ziniet shiis galvas jau sen tiek laistas aprindaas..tb ziimeetas daudz un dazhaadi un ne tikai uz papiira ir arii kreklinjsh.. ![]() bet nu man jau tiik...jaa pareizi piekriitu Sushi ka zeens rozaa istabaa izskataas smiekliigi, bet zin kaa neko jau nevar zinaat.. ![]() Zini izskataas ka shim darbam buutu doma ka kjip zeens pie meitenes nu kjip ne lauzhaas bet katrs savaa pusee un taa kaa netiek nu jaa jaa aizraavos vnk.. ![]() man taa peedeejaa laikaa gadaas.. nu bet labi ir tas ka kko ieliki beidzot, bet tagad tik nenoslinkot un driizumaa veel kko vajadzzeetuu.. ![]() Baac es pat savu vaardu vairs nevaru uzrakstiit, bija domaats MIki ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:02 |