![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Nu, bet kas jums pretto zēnu rozā istabiņā
![]() Taisīnba jau tev ir, Miki, galvas palaistas aprindās sen, jau tak skolas laikā gandrīz visu klažu malas bija ar tādām galvām xD ehh, moška jāizdomā kaut kas jauns, bet varbūt arī vēl ne.. Tencinu par labajiem vārdiem. |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
He hee Mimi beidzot sagaidiija... ![]() Miki, ko tu ar to gribēji teikt? ![]() -------------------- (sun)
|
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tās galvas, tb tie profili ir vienk. super ūber izstrādājumi! ^__^Paklājiņš ir nedaudz šķībs(svītras šķībi uzvilktas:3) Manuprāt, vajadzētu piestrādāt mazliet pie ķermeņiem, bet citādi darbs ir superduper labs.
-------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Nuu kaa jau apakshaa ir rakstiits, tad es vairs savu vaardu nejeedzu uzrakstiit, jo bija sto procent domaats Miki...
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ke, ke daile. džeks rozā istabā. xD ir, ir labs. man patīk atlipušās tapetes. rocks!~ pietiek māžoties, tagad par katru istabu atsevišķi. *cenšas sevi savaldīt* nu es sākšu ar man tuvāko tēmu - džeks rozā istabā. kawaii ^__^ ļoti interesants acu zīmēšanas stils. i like it.. yēs. var redzēt, ka esi varen pacentusies. tas priecē. puiša proporcijas ir nepareizi foršas. dīvaini. es apzinos, ka viņas ir greizas, bet man patīk. paklājs un zemenīte ar ir dikti jauki. un tas žvērs uz sienas arī interesants. man ļoti simpatizē krāsu salikums. labais.. .!~ tālāk seko zaļā istaba. nu tikpat smuka, kā rozā. nav ko vairāk piebilst. visā darbā ir labs ēnojums. es pat teiktu ļoti labs. labi vienā teikumā sakot darbs totaly rocks!!!! <-- tur ir 3 izsaukumzīmes. veselas trīs. tā turēt Lii.. talants tev ir un izdomas ar netrūkast ;P
-------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Lii |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 14-September 05 From: here... and there... and.. ![]() |
Heh, līdzīgo vārdu sajaukšanās ir labā ;D
Shatako - paldies ![]() Asuka - tavu komentu lasot seja vienkārši ņēma un savilkās smaidā :] paldies par komplimentiem un prieks, ka patīk ^^ |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Kaut kas nedaudz atsvaidzinošāks no ikdienas.
Jau apnika skatīties uz tiem zīmējumiem, kas ir pielāgoti vairāk realitātei.. Ir labi. Domā turpinā tādā pašā garā? ![]() |
Lii |
![]()
|
Kate - paldies! Par turpināšanu.. nu laikam jau ;D vismaz kādu brītiņu.
Nu un es ar nepieklājīgi īsu pārtraukumu no iepriekšējā darba esmu uzmeistarojusi jaunu. Par brīnumu sev pašai tikai divas naktis nācās pasēdēt līdz 4 no rīta un gatavs bija ^^ Nosaukums - Look there. (ā btw iepriekšējam nosaukums bija - A wall between, tas tā) ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm, bet es nesaprotu vienu lietu.. XD Kāpēc nosaukums angliski, bet fons latviski?
Tjā, diezgan grūti pateikt, no kurienes nāk gaisma.. bet varbūt tad nāk no vairākām vietām. Un man vēl jo projām liekas, ka plauksta par lielu, radot iespaidu, ka roka ir nenormāli gara. Bet tagad - labās lietas. Hehe, Rūpi uzzīmēji, ko? ;D Bet, vispār, diezgan tavā stilā darbs. Visiem tādas ūdens emulsija krāsas acis.. tas man patīk. Tie mazie, perversie elfiņi man arī patīk! Protams, ka arī mazā mārīte un putni, kuru skatieni atgādina Jūli un to tur putnu skatienus, kur tev vajadzēja vilkt no punkta uz punktu. XD Nu jā. Bet kopumā man šitais patīk. Patiešām. (: -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Hmm. Oriģināla fona izdoma, aizvietojot ilgo, nogurdinošo centību uzzīmēt kaut ko foršu, cerībā lūdzot, lai sanāk, ar parastiem burtiem un kādu ielocījumu. XD
Tiešām, man tas patīk visvairāk. Piemēram es nekad tā pat iedomāties nespētu. Forša ideja! *^__^* Jām, plauksta ir dauz par milzīgu, un arī 3, 4 pirksti izskatās tādi.. nemiesaini. varbūt vajadzēja nedaudz savādāk ēnot, varbūt man tā tikai liekas. nezinu. ^^ Jām, un tev jau piesavinājās īpašs stils. :3 Hmm. Es respektēju tos pervīgos elfiņus, bet man patiktu labāk, ja viņiem mati būtu rudi/brūni. XPP This post has been edited by Mimi: Aug 2 2007, 18:51 -------------------- (sun)
|
kika-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 3-November 06 From: plašajā pasaulē ![]() |
dīvains zīmējums... bet superīgs (man patīk tās putnu galvas vislabāk)
|
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Heh nu redzu, ka beidzot neslinko..
![]() Man piemeeram patiik tas, ka taa roka ir mazlietinj pa lielu, jo tas dod darbam efektu... un starp citu jautaajums: " Vai visos darbos jaabutt obligaati proporcionalitaatei? Tas tak ir stulbi, jo darbs mosh ir taa domaats, bet nee.." jautaajums beidzaas... ![]() ![]() Putns pirmajaa briidii izskatiijaas shaushaliigs, neprasiet nezinu kapeec, bet ta izskatiijaas, bet tagad jau pieradu, ka uz mani luukojas divas Juules lielaas aces.. ![]() Un jaam, ja tas ir dzekinjsh tad vinjam ir baigi daudz, nu ne baigi, bet kaads gabalinjsh, rozaa.. ![]() Shitaadu dzeku grbeetos redzeet uz ielas ( ja tas ir dzeks ).. ![]() Lab tas bij joks..Miki atkal ie sviestaa... Lab kopumaa...paga izdomaashu tulitaas... darbs atskiraas no nemitiigajiem profiliem ko tu ziimeeji taadeelj ir tieshaam liels OK....man patiik... ![]() This post has been edited by Miki: Aug 3 2007, 10:38 |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
Eu šitas man patīk
![]() Mārīte un lācītis apenēs - da best XD This post has been edited by Alta Melissa: Aug 3 2007, 15:49 -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
Lii |
![]()
|
Nu tad tā:
Sushi - .. man nav ne jausmas kapēc. xD tā vienkārši tajā brīdī gribējās. Gaismā gan es iekritu, bet atjēdzos par vēlu, oh well, citrreiz :> Tālāk, roka roka.. Cerēju, ka būs tuvuma efekts, bet nekā, visi vienkārši domā, ka viņš ir gigantplaukstis. Maģiskā acu krāsa ^-^ ā un par elfiem (ja jau esat viņus par tādiem nodēvējuši, bija domāti tikai mazi cilvēciņi un nemaz ne tik perversi, ja kas, viņiem veļas diena, viss izmazgāts - ir attaisnojums), bet nu, loģiski, priecina mani, ka patīk. Paldies. Patiešām :] Mimi - heh, tiešām tāda nogurdinošā fona zīmēšanas darba apiešana, bet kādreizīt jau var atļauties. Par roku, nekomentēšu, nākamreiz cetīšos savu domu pasniegt saprotamāk :} Ar to stilu īstenībā ir kā ir, nezinu, varbūt rīt ņemšu un sākšu zīmēt svītriņcilvēkus un aizraušos, un ar to viss stils būs beidzies, kas to lai zina. Matu krāsas.. gaume ir strīdīga lietiņa ;D lai nu kā, paldies. kika-chan - tici man, tas tikai dēļ viņu skatiena xD Un paldies. Miki - beidzot kāds rokas piekritējs *yay* Elfiem, starp citu brīnos, kā neviens neko nesaka, ka tam augšējam nav ausis, bet apakšējam ir ;D (lai gan tas nebija speciāli tā) Ir, ir tas džeks, ir arī gabaliņš rozīgi lillā, a par ko nē :] pastaigā biežāk pa Brīvības ielu kājām, moška paveicās ar. Bet paldies, paldies, paldies! ^__^ Alta Melissa - forši, ka patīk lācis apenēs, sākumā bija domāts pamperos, bet izskatījās tik un tā pa gabalu pēc parastām baltām apenēm, tapēc vismaz krāsu pamainīju. Un, protams - paldiesiņš! ^^ |
Miki |
![]()
|
Taaksh taaksh taaksh es redz ka kaads te slinkot saacis..
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2 August 2025 - 12:15 |