IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Šeit kaadreiz bija..., Šeit kaadreiz bija...
Tigra2
post Jan 18 2006, 18:10
Post #16

kawaii tora

Group: Chuunin

ETM man tas nav iemesls, Es cenšos atturēties no postošanas, jo man pārāk daudz postu priekš tik īsa laika.
Tātad cilvēki domā, ka esmu super Spamer.(es jau nenoliedzu, bet tik un tā nepatīkami) Tāpēc tagad es bieži vien ielogojos ar savas māsīcas niku(lai nerastos kārdinājums postot) un staigāju pa forumu ar trīcošiem pirkstiem...(tā gribas postot...)
Nju re...atkal iepostoju *sit sev pa galvu*

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
harpy
post Jan 18 2006, 18:13
Post #17

Lira member

From: citur

ETM - nju tad kapeec neiuztaisi vienu konstruktiivu postu par to anime ja jau visi i taadas nejegas, aks izsaka savas domas noskatoties dalju seriaala un peec tam (cerams) noskatoties visu vinju? Manc nebuut sparast kas tur slikts, man liekaas forums ir paredzeets lai cilvekei izteiktu savas domas par noteikto teemu shaja agdiijumaa anime....nu laikam maldiigs iespaids...

Tigra2 - nju un ka tu buutu spam queen? ja tu taisa postus, kas citiem patiik vai paliidz kaada atshkjiriiba?

--------------------
IPB Image
...I'm not sleeping - I'm thinking...
+Quote Post
Ghoul
post Jan 18 2006, 18:16
Post #18

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Tigra2 @ Jan 18 2006, 18:10)
ETM man tas nav iemesls, Es cenšos atturēties no postošanas, jo man pārāk daudz postu priekš tik īsa laika.
Tātad cilvēki domā, ka esmu super Spamer.(es jau nenoliedzu, bet tik un tā nepatīkami) Tāpēc tagad es bieži vien ielogojos ar savas māsīcas niku(lai nerastos kārdinājums postot) un staigāju pa forumu ar trīcošiem pirkstiem...(tā gribas postot...)
Nju re...atkal iepostoju *sit sev pa galvu*
*

es tikko paskatiijos uz tavu postu skaitu... OMFG SPAMERE ( nenjem galvaa, joks smile.gif ).

Ehhh nu vienkaarshi viss ir paarpludinaats ar "anti spamu" kaa "iespamo" tevi nolamaa. LOL bezteemaina nolamaashana par spamu arii ir spams tongue.gif bet tas taa...

Ehh, nedomaaju, ka cilveeki tik daudz skatas anime lai katru dienu veidotu masiivas diskusijas TV OVA Movies sadaljaa.. lol Es piemeram sheit naacu tikai lai papljaapaatu ar "sev liidziigiem" cilvekiem, bija patiikama atmosfeera, bija jautri... Tagad pat miiljajaa offtopikaa nav ko dariit... sad.gif taapeec arii reti ko iepostoju, pat ziimeejumus vairs nelieku... sad.gif

aa jaa kas slikts spamaa? tip kas ljauns notiek. Piem. tradeMAAK, visi vinju sauc par spameri ( kas vinjsh arii ir), bet ir jautri lasiit vinja postus...

This post has been edited by Ghoul: Jan 18 2006, 18:19
+Quote Post
sipps
post Jan 18 2006, 18:40
Post #19

Unregistered

QUOTE(harpy @ Jan 18 2006, 17:13)
ETM - nju tad kapeec neiuztaisi vienu konstruktiivu postu par to anime ja jau visi i taadas nejegas, aks izsaka savas domas noskatoties dalju seriaala un peec tam (cerams) noskatoties visu vinju? Manc nebuut sparast kas tur slikts, man liekaas forums ir paredzeets lai cilvekei izteiktu savas domas par noteikto teemu shaja agdiijumaa anime....nu laikam maldiigs iespaids...
*

vai tavuprat pateikt ka tadu un tadu ANIME esmu noskatijies 4,9 15 serjijas man patika/skatisos vel u.t.t ir baigi skarigas atsauksmes? lielakoties ir ta ka uztaisa kads topiku par konkretu ANIME uztasa mazu spoileru,padalas savas domas un viss, tomer talak seko "superigi" komentri "noskatijos pieko seriju man patika" kas tad tas par domam un kuru gan intrese cik serijas tu esi noskatijies? kads prieks lasit par to cik kurs talu ticis?

+Quote Post
harpy
post Jan 18 2006, 18:51
Post #20

Lira member

QUOTE(sipps @ Jan 18 2006, 18:40)
QUOTE(harpy @ Jan 18 2006, 17:13)
*

vai tavuprat pateikt ka tadu un tadu ANIME esmu noskatijies 4,9 15 serjijas man patika/skatisos vel u.t.t ir baigi skarigas atsauksmes? lielakoties ir ta ka uztaisa kads topiku par konkretu ANIME uztasa mazu spoileru,padalas savas domas un viss, tomer talak seko "superigi" komentri "noskatijos pieko seriju man patika" kas tad tas par domam un kuru gan intrese cik serijas tu esi noskatijies? kads prieks lasit par to cik kurs talu ticis?
*

tsk, es jau neietca, ka tas ir normalai, es pamudinaaju ETm lai tad vinjsh uztaisa, kaadu saturiigu postu par to anime smile.gif
Un vispaar jau, jaa, kapeec cilvekei nevar izteikt domas, vienam vinajs i saturiigaakas citam ne tik saturiigas laugh.gif
Un pamataa ja iepaziist cilvekeus un vinju gaimi, tad izlasot postu - noskatiijos 5 serijas un manc vinjas patika - var jau secinata vai taa anime ir skataama vai nee....
Un veel jau ir tie gadiijumi( mani gadiijumi), ka noskataas paara ep un nolemj, ka vinjsh i galiigs dranjkjis un izdzeesh taadas anime esamiibu no smadzeneem - kapeec lai es to nepateiktu citiem?
______
Labinji es sapratu to dalju kur bija teikts, ka te cilvekei saak savus garadarbus likt iekshaa etc, man liekaas, tam ir kastnieku forums vai kas taads, ne? Labi fanarts, bet kautkaadi gari gari "nefilozofiski"teksti...bet nu labi....

--------------------
IPB Image
+Quote Post
X_Kamui
post Jan 18 2006, 18:52
Post #21

CLAMP Fan

From: Дома...

QUOTE(Shumins @ Jan 18 2006, 01:44)
Vai atradushi kaadu citu vietu domu publiceeshanai...

Nu vispar jau jaa, pat divas...

Es ienaaku šeit katru dienu, skatos - zimeejumi vai bildes, un uzreiz to aizveru, jo nav intersanti(dazreiz proti ienaaku, paskatos un ielieku kaadu bildi, bet reti) un nav ko rakstiit... man piemeraam. Bet nu tik un taa es šeit ienaaku katru dienu.. ja nu kaut kaads man intersants topiks atradiisies^^
Vo, Hikaru, šodien daudzus jaunus anime topikus ielika anime sadaļaa - respect!!!!

QUOTE(Kikyou @ Jan 18 2006, 15:51)
Visos forumos laiku pa laikam tādi klusumi gadās.

Pilniigi piekriitu... rolleyes.gif gan jau tas paaries....

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
sipps
post Jan 18 2006, 19:12
Post #22

Unregistered

QUOTE(harpy @ Jan 18 2006, 17:51)
tsk, es jau neietca, ka tas ir normalai, es pamudinaaju ETm lai tad vinjsh uztaisa, kaadu saturiigu postu par to anime smile.gif
*

tad paskaties so http://otaku.lv/index.php?showtopic=2315&hl=

manuprati loti labs un konstruktivs topika sakums.

QUOTE(ETM @ Jan 18 2006, 16:36)
"Man patika, esmu ticis liidz 7. seerijai.", "es tiku liidz 32. Baigi forshi!", "es gan tikai liidz 24 esmu. pagaidaam interesanti", "es nupat 5. noskatiijos."... peles kursors aizbiidaas liidz linkam uz forum index un tad tiek mekleets kur veel kaads posts ir offtopikaa uz kuru vareetu normaali atbildeet.
*

tas ir iemesls kapec dazs labs raksta tikai OFFtopic, jo vienkarsi nav ko izteikties pec sada posta
noskatiijos kaadas 5-7 ep un taalaka netikshu....laikam a nekad netikshu....
*

+Quote Post
harpy
post Jan 18 2006, 19:41
Post #23

Lira member

QUOTE(sipps)
tad paskaties so http://otaku.lv/index.php?showtopic=2315&hl=

manuprati loti labs un konstruktivs topika sakums.

Un man savukaart neliekaas, ka es teicu, ka vinjsh taisa tos nesaturiigos postus, es tik pamudinaaju, lai vinjsh taisa saturiigus postus, man prieks, ka vinjsh to dara smile.gif

QUOTE(ETM)
"Man patika, esmu ticis liidz 7. seerijai.", "es tiku liidz 32. Baigi forshi!", "es gan tikai liidz 24 esmu. pagaidaam interesanti", "es nupat 5. noskatiijos."... peles kursors aizbiidaas liidz linkam uz forum index un tad tiek mekleets kur veel kaads posts ir offtopikaa uz kuru vareetu normaali atbildeet.

Savukaar lasot sho rodas iespaids, ka vinjsh neposto ieksh anime sadaljas...kaa jau teicu es te buut n00b person un nezinu ko nu kursh rakstiija es vados peec taa, kas i pateikts tagad wink.gif

QUOTE(harpy)
noskatiijos kaadas 5-7 ep un taalaka netikshu....laikam a nekad netikshu....

tsk - laikam lasiishanas starp rindaam naf tava stipraakaa puse wink.gif nekas nekas, mums visiem taa gadaas smile.gif
prieksh tevis speciaali paskaidroshu - "..noskaiijos 5-7 ep.." - kas manaa skaiijumaa ir apmeeram tik lai speeu spriest vai veerts skatiities anime taalaak vai nav, domajau, ka mums visiem ir apmeeram taads pats raadiitaajs lai to noteiktu anime skataamiibu.
"..taalaak netiku..." - nu noskatiijos sapratu ka shii anime naf prieksh manis
"...laikam taalaak nekad netikshu..." - patiesiibaa shii anime ir pilniigs dranjkjis.
Tik gruuti bija?

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Jan 18 2006, 20:09
Post #24

Tennou

From: Somewhere I belong?

Es kkad tieshi liidziigi domaaju. Man bijaa taada doma, ka offtopicaa nav jaaliek kkaadas probleemu diskusijas utt, bet vienalga kas, kas saistiits ar animi, Japaanu vai mangu! Vnk tas, kas neideraas paareejajaas diskusijaas. Tachu ja tas ir OTAKU forums jaarunaa par teemu jebkuraa diskusijaa. Man liekas, ka vajadzeetu likvideet tos topicus, kas te galiigi neideraas... Tas bija pirmkaart.
Otrkaart- tieshaam jaasaak rakstiit un postot sakariigi interesanti utt. Jaataisa labi topiki, kas iipashi nenovirziisies no teemas utt.
Labi, es pati otaku.lv iipashi ilgi neesmu, bet tomeer ljoooti negribeetu foruma beigas. sad.gif
Umm... ceru, ka neatkaartoju kko ieprieksh teiktu...

--------------------
+Quote Post
sipps
post Jan 18 2006, 20:15
Post #25

Unregistered

nu ta luk intresanti kur tad tu liktu so postu ja vis butu jaiedala pec kaut kadiem standartiem un tikai par ANIME. JAPANU UN AP TO SAISTITAJAM LIETAM? ja nebutu offtopc tas cilveki vienakarsi rakstitu citos topikos. vienmer jau varet atrast vietu kur kautko ierakstit nu un kas ka pa temu?

un kadel lai forums beigtu pastavet, tikai tadel ka loti daudzi cilveki (ieskaitot mani 50% no visiem postiem ir offtopic? saubos
+Quote Post
Sushi
post Jan 18 2006, 20:38
Post #26

Tennou

From: Somewhere I belong?

Sheit runa ir par otaku naakotni.
Savas domas jaaizsaka, par cik taads likums nav!

--------------------
+Quote Post
Taka
post Jan 18 2006, 21:15
Post #27

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Manuprāt vienīgais no vārdiem uz darbiem pārgājis Hikaru - uztaisījis vairākus topikus par animēm, kuras noskatījies. Tā būtu vispareizākā rīcība smile.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Roze
post Jan 19 2006, 00:47
Post #28

Hakushaku

Group: Kage

It kaa postu skaits ir pietiekosh, bet tie vairs nesatur nekaadas diskusijas, bet tendeeti vairaak uz ziimeejumu un staastu rakstiishanu... 
Jāņem vērā ir fakts, ka bez šī foruma pa šo laiku samērā daudz kas ir mainījies.. Kamēr forums pastāv jau ir bijuši X anifesti, hvz cik pasēdēšanas un animju lūrēšanas u.c. eventi lai pietiekami normāli diskutētu citos veidos..

Tagad vairs nekaa nesaprotu ko lasiit, liekaas, ka visi vecie labie postotaaji pa vienam meegjina kaut kur shmaukt prom 

Piemēram?

tsk, nez, kad es te ieluukojos un taa ar nereghistreejos(man liekaas) kaadu gadu atpakalj, shitas forums bija tikpat miris kaa pashlaik....

Šis resurs nekad nav bijis domāts kā masu vai ļoti dzīvelīgs pasākums.. proti ļoti pietiktu arī ar 3-4 cilvēkiem kas nedēļa iemestu vienu postu par jaunu showu / mangu vai kādu citu dzīves gudrību..

Līdz ar to tas kas nekad nav dzimis vai arī tam nav lemts dzimt nespēj arī mirt.. atklāti sakot ne puse ideju kas bija/ir plānotas vienkārši laika trūkuma un slinkuma dēļ nav realizētas..

bet nu ja kas, tad tas ir jebkura fouma liktenis - vinji mirst kaa mushas peec diklafsa izpuushanas( dikafos veel ir atljats???, bet ja nu, kas tad te vinjsh ir liela daudzumaa laikam gadiijies)....

Tas nav ne foruma ne kāda citu, bet gan cilvēku liktenis..
Atliek tikai īdēt ..
+Quote Post
Roze
post Jan 19 2006, 01:17
Post #29

Hakushaku

Group: Kage

Lai es arī pavisam cilvēkus nezinu tad:

alt ---> šķiet par kaut ko apvainojās kaut kad attiecībā uz kādu moderatoru..
ShinChan ---> nu kvalitāte noteikti atsver kvantitāti
Shinobi-sama ---> aktīvi ņemās pa ircu
+Chibi+ ---> nu neņemās ar Kaigan?
Tador ---> nez ar tām reālās dzīves aktivitātēm un pasākumiem manuprāt ļoti ok
-Kai- ---> vai viņš vienmēr nav bijis citur?
lastguru ---> nujā kādam jau melnais darbs ar jāuzņemas

bet tas nu tā .. cilvēki dara ko vēlas un būs labi kā būs, tākā nav ko iespringt..
ja arī visi pazudīs paliks vismaz ieraksti vēsturei smile.gif
+Quote Post
deleted-ray
post Jan 19 2006, 01:30
Post #30

Heimin
*

Es domāju, ka galvenais iemesls ir cilvēku slinkums un vēlme nekā nedarīt, sak - citi gan jau izdarīs. Tomēr normāla posta uzrakstīšana arī aizņem laiku. Kādam laiks ir nauda.
Vēl jau varētu minēt to, ka tēmu varbūt paliek mazāk, jo nedrukās par to, kas jau reiz ir bijis.
Kaudze citu sīkāku iemeslu...
Es atdzīšos, man ir slinkums - domāju citiem tāpat :/ Bet es pēc dabas esmu slinks (lētā "atmazka" biggrin.gif).
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:25