IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Šeit kaadreiz bija..., Šeit kaadreiz bija...
GM
post Jan 19 2006, 01:30
Post #31

Resident Alcoholic

Group: ALK

Atraduši arī par ko satraukties. Jebkurā forumā offtopic sadaļa lielā mērā ir noteicošā, ja vien foruma tematika nav tik plaša, ka ir iespējas ieslīgt neskaitāmu tās nozaru apspriešanā.
Pati otaku.lv būtība, proti, anime, jau nosaka, ka sarunu loks var būt visai šaurs - "kā jums patika tas/cits muļķiks?", "ko jūs domājat par maniem zīmējumiem/stāstiem/fan fiction/citu figņu?", "kāpēc šī manga spārda pakaļu, bet tā, lūk, nemaz nespārda?" un paralēli vēl kaut kādi iestarpinājumi par japāņu kultūru, kurā zināšanas lielākjai daļai apmeklētāju būs pārāk mazas, lai tur bieži paviesotos, un japāņu rokmūziku, kura vienkārši pati par sevi ir pārāk bezgaumīgs, netalantīgu cilvēku radīts crap's, lai to vēl diži apspriestu.
Attiecīgi offtopic ir vienīgā vieta, kur cilvēks var aprunāt plašu tēmu klāstu, nebaidoties, ka viņš nepārzin visus Tokugavas dinastijas locekļus, vai nav dzirdējis kārtējo saldo japošku pseidorokeri. Tā tas ir visur - gan te, gan gamez.lv, gan kurbijkurnē un nu jau arī superfantasy, par ārzemju forumiem nemaz nerunasim. Tāpat visai izpaltīta ir parādība, kad vecie kadri ir spiesti aiziet, jo viņiem vairs nav kur postot, un viņus nomaina jaunā postotāju paaudze. Šādam procesam gadus divus apakaļ izgāja cauri gamez.lv un nevarētu teikt, ka no tā kāds diži cieta. Nu labi - aizies lastguru no šejienes, nepostos vairāk un iestāsies kaut kādā aktīvā vegānisma sludinātāju partijā. So what? Viņa un pārējo vietā nāks kāds cits. Šaubos, vai jūsu dzīvei zudīs jēga, ja forumā notiks paaudžu nomaiņa.

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ShinChan
post Jan 19 2006, 01:38
Post #32

ultrafilozofs

Group: Chuunin
From: durdom

QUOTE(Roze @ Jan 19 2006, 00:17)
bet tas nu tā .. cilvēki dara ko vēlas un būs labi kā būs, tākā nav ko iespringt..
ja arī visi pazudīs paliks vismaz ieraksti vēsturei smile.gif
*

Tā jau gan, nekur mēs nepazudīsim, sliktākajā gadījumā šo forumu atcerēsies kā vienu no anime kultūras veidotājiem un celmlaužiem Latvijā. Darbs, kas neviennozīmīgi uztverams, taču foruma aktīvā ierakstāms.
Ja runājam par zudušajiem biedriem, tad visvairāk izjūtu deBUGa's un arteck'a trūkumu Batou (Outlawz) arī agrāk īpaši nepostoja, taču rādās, ka tagad slinkumā palaidies vēl vairāk. Sava veida klimaks ir piemeklējis vecbiedrus (mani tai skaitā).
Grūši jau nākas samierināties ar situāciju, kad forums no dažiem anime interesentiem (nekad neesmu īpaši mīlējis vārdu otaku, galvenokārt tā nozīmes dēļ), kas diezgan šaurā lokā sprieda te par bērnu samaitātību, te atkal par baznīcas un Bībeles vietu mūsdienu sabiedrībā, vai (un tas ir viens no maniem iemīļotākajiem topikiem) par varžu barošanu un tās izraisītajām sekām, protams, neaizmirstot pa starpām apspriest arī anime, ir izaudzis par tūkstošgalvainu monstru. Taču tā ir gluži dabiska foruma evolūcija un tikai mans egoisms un patmīlība liek klusi pukstēt par to, ka zāle zaļāka bij 2004. gadā nevis tagad.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Lija
post Jan 19 2006, 12:20
Post #33

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

Otaku forums ir paarpildiits ar spamu - vienkaarsi paarpildiits!
vienkarsaakais piemeers:
cilveekam, kas iestaajies veel 2004.gada pavasarii ir labi ja paari 500 postiem
un cilveekam, kas iestaajies 2005.gada rudenii ir jau ap 1000!!
un lielaakaa dalja sastaav no spamiem kas vienkaarsi ir kaitinosi...
(neko neteiktu par profesionaalu un gaumiigu spamu)

atziisos ka lielaakoties kad iestaajaamies forumaa bija veelme kontakteeties ar cilveekiem kam ir tadas pasas intereses... tacju tagad lielaakoties jau sos pasus cilveekus sastopi ikdienaa un vari aci pret aci paarunaat visu...
protams paliek arii alternatiivs variants kaa piemeeram MSN un tur var uzreiz parunaat ar cilveekiem kas tev ir vajadziigi... ph34r.gif

Otaku foruma beigas??? No... nedomaaju gan... galvenie cilveeki tepat vien ir. tepat vien lasa... tepat ik pa postam ieposto... so ceriet un gaidiet, ka pa vidam spama paradiizei radiisies arii kaads nobriedusaaks posts... rolleyes.gif
+Quote Post
edg
post Jan 19 2006, 12:39
Post #34

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

ShinChan uzceela tik daudz atminju... Jaa, tieshi foruma aktiivo biedru skaita lielaa skaita deelj, sheit sarunas ir kljuvushas gruuti kontroleejamas / biezhi vien haotiskas un nesakariigas. Bet no taa laikam nevar izvairiities, ja vien nesaak modereet pa labi un pa kreisi.
P.S. Respect, GameMaster!

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Roze
post Jan 19 2006, 13:10
Post #35

Hakushaku

Group: Kage

Tad kādi ieteikumi? Jebšu kur beidzās profesionāls / gaumīgs spams un sākas standarts?
+Quote Post
Lija
post Jan 19 2006, 14:33
Post #36

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(Roze @ Jan 19 2006, 12:10)

Tad kādi ieteikumi? Jebšu kur beidzās profesionāls / gaumīgs spams un sākas standarts?
*

man liekas ka daudzi man piekritiis ka visu standartu standarts un spamu spams ir nevietaa un vietaa ielikti posti kas sastaav no vaardu kombinacijaam un kuraas galvenie vaardi ir - buusu/nebuusu, patiik/nepatiik, stulbi/forsi...
lielaakoties šie posti pat nevienam neinteresee, es personiigi nemaz nepieveersu uzmaniibu kas so postu ir raxtiijis...
+Quote Post
+Chibi+
post Jan 19 2006, 17:10
Post #37

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Jāatzīst, ka es piekrītu Shuminam par to, ka forumam gals klāt. It's SO boring. Es atveru, ieraugu, ka nekas nenotiek, izbesos, un aizeju prom. Gargh. Es neatceros pēdēju rezii, kad pavadītu šeit viarāk par 4min. BORING.
Un, manā skatījumā, boring sākās tanī mirklī, kad parādījās tie warni. Jo cilvēki tagad kaut kā bremzē ar jaunu topiku/ atbilžu raxtīšanu, jo tie, kas kaut ko filmē, parasti vinekārši noskipo, padomājot, ka tāpat nav jēgas, visticamāk, ka izdzēsīs. Man, piemēram, ļoti grūti express myself cenzūras draudos. Nav jau tā, ka man kaut kas nenormāli draudētu, taču tomēr... Nu neviens vairs neuztasīs topiku par to, ka ārā ir nenromāli auksti, kurā otakieši varēs kopīgi pabesīties par ziemas pretīgumu un izplānot globālās sasillšanas paātrināšanas mehānismu, jo "tas taču spams" un "tas taču nav par animēm". Nu, ja runāt var tikai par animēm, tad jau nav ko brīnīties, ka forums mirst. Nav jau mūsu dzīvi tikai no animēm sastāvoša.
Vinelaicīgi, no otras puses, pieļaujot spama brīvību, tiks pieļauta arī newbie aktivitāte, kas var būt pat biedējoša, taču šādam gadījumam jau eksistē modi, kuriem jāiegrožo jaunā paaudze, nevis sirmgalvji, i mean, old school. Us. ^^
zin, vajag samazināt modu skaitu, jo viņi ir pārāk aktīvi. Kamēr nav pārlieku milzīga pārkāpuma, a la posts, kas sastāv no smilija, nav ko iejaukties. Brīvības trūxt, eh. Un nebrīvē viss nonīkst. (Es neatceros, kad pēdējo reizi kaut ko tik garu esmu uzraxtījuse)

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Sushi
post Jan 19 2006, 17:34
Post #38

Tennou

From: Somewhere I belong?

Neeeeeeee!!! Dariet kaut ko! Nedriikst dot galu shim forumam! sad.gif
Nu labi, varbuut te vairs nav tik forshi kaa saakumaa, bet kaut kaa tachu vajag labot! Un jaunie paraadiisies ar vien vairaak un vairak. Taa jau notiek jebkuraa forumaa. Varbuut kaut ko mainiit sakaraa ar warn system... ?

--------------------
+Quote Post
ETM
post Jan 19 2006, 19:31
Post #39

Very Old Fart

Group: 40K
From: Man pajāt

Da kas jums tanii warn sisteemaa nepatika? vai tieshaam joms interesee tikai topiki kur visi baraa besaas par auksto laiku? Neesat apsveerushi doties uz kurbulja pusi taadaa gadiiijumaa?
Warnus tak liek tikai par taadiem briinumiem, kuri vienkaarshi kaitina, neko nedod un ir pilniigi nevajadziigi (sisteemaa bez warniem taapat shaadus postus nebuutu veerts lasiit un vinjus skipotu). Mazaak postu? Tas nav noteicoshais. gribat lai visu laiku kaut kas jaalasa buut: laipni luudti uz kurbuli, tur ir par ko vaariities cauru dienu (protams, ka bezjeegaa).
Vareetu arii teikt ka ir samazinaajies sakariigo, lasaamo postu skaits. Nu varbuut ir taa. Pa lielai daljai tas tieshaam ir taadeelj ka cilveeki saak kontakteeties (paskataamies uz edg, kaa mainiijushies posteeshanas paradumi kopsh izliidis no savas alas). Tomeer ir izsmeltas daudzas teemas par ko runaat. Neizsmeltas palikushas tikai dazhas. Piemeers: nu uztaisiiju es kaadu laiku atpakalj topiku par Initial D, nu un kas sanaaca. 3 cilveeki tur kaut ko ierakstiijushi un viss. Kapeec tad tr nav diskusijas? Gandriiz visiem vienmeer ir kaut kas ko pateikt par sho seriaalu, kad es saaku par to runaat dziivajaa, bet argumenteeti rakstiski to neviens nedara...

Nav ko palasiit interesantu? Nesanaak forumu 4ekot ilgaak par 4 minuuteem dienaa? Nes kaa tur uzradiisies kaut kas ko lasiit, ja pashi neko neraksta, bet visi gaida kad buus ko lasiit? Es jau neapgalvoju ka es buutu tas sveetais, kursh baigi te raksta. Nee, tieshi otraadi, neesmu. nav iisti laika un gribeeshanas. Bet es ta vismaz nesuudzos ka kvalitatiivu raktu nav.

Saaciet normaalu argumenteetu diskusiju. tieshaam argumenteetu. Newbi (ne n00bi) vareetu pamaaciities no taa, ka "dat iz r0xx0rz!" un kaudze smailjiku nav arguments. Lai kaa arii negribeetos to teikt, bet pat Goldija uzsaaktajaas filozofiskajaas paardomaas viedoklji bija argumenteeteeki kaa dazhaa labaa "normaalaa diskusijaa" (Goldijs taapat uzsaaka to visu tizli un vinjsh pats atbilst savu postu satura kvalitaatei).

KOPSAVILKUMS SLNIKAJIEM:
(tiem pashiem kas suudzas ka nav ko lasiit, bet nelasa visu postu)

Ja nav ko lasiit, tad Varbuutu uzraksti kaut ko lai buutu. Nepatiik spams, veido argumenteetu diskusiju!

--------------------
Because i can!
+Quote Post
Tigra2
post Jan 19 2006, 20:14
Post #40

kawaii tora

Es domāju, ka varētu izveidot kādu topicu par Yaoi un Shounen ai apspriešanu(nevis centrēti par kādu animi), man liekas, ka tur argumentu netrūktu. Vīriešu kārtas pārstāvji noraktu, būtu jautri. Par šitādām tēmām vienmēr interesanti parunāt. Vismaz, cik atceros, šādas tēmas nekad nav atstātas bezšā, vienmēr ir tādi, kas pret un kas par. Pat tad ja laiki mainās.
Varētu jau visvisādus šāda veida topicus izveidot. Ieprekšminētais bija tikai piemērs.
Tikai šādus topcus neviens neveido.... sad.gif

Atvainojos par to globālās sasilšnas topicu, bet neviens neko jautru neposto, tāpēc jāposto, kas stulbs. Es vismaz tur pastāvīgi postoju un par laiku labi žēlojos... biggrin.gif

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
Kagome
post Jan 19 2006, 21:16
Post #41

Fire Rose

From: guarding Hell's gates

nu jaaatdziist forumaa ir palicis garaliaciigaak, bet sheit ir arii skoleeni kuriem jaagatavojas exaameniem (iipashi tiek kas maacaas 9.klasee)un vinjeim nav arii iipashi daudz laika lai seedeetu pie datora kur nu veel internetaa.... skolotaaji arii visu laiku tirda skoleenus....... daudziem arii ir darbs.... kaa arii biezji slinkums njem virsroku.......
un par tiem warn jaapiekriit +Chibi+ , jo kursha ta gib lai ieliek warn, pat ja ir spamojis neapzinaati............

QUOTE(Tigra2 @ Jan 19 2006, 20:14)
Es domāju, ka varētu izveidot kādu topicu par Yaoi un Shounen ai apspriešanu
*

un man skiet ka par yaoi un shounen ai jau bija topiks dry.gif

--------------------
+Quote Post
Kikyou
post Jan 19 2006, 21:25
Post #42

Kami-sama

QUOTE(+Chibi+ @ Jan 19 2006, 16:10)
Un, manā skatījumā, boring sākās tanī mirklī, kad parādījās tie warni.
*

No shit. o_O Pa priekšu noteikumi, tad warni.
Lamāties ar vairs nedrīkst... T_T

Taisnība, ir te viss nedaudz apspīlētāks palicis, bet tas tāpēc, ka mumzzz te naak wien ar wairaaaak mazinnie kuriem patiiik sjaadas multeniites................... rolleyes.gif
Nenoliegšu, es arī esmu sīks, stulbs, kaitinošs četrpadsmitgadnieks.

Bet kā jau teicu pirmstam, viss būs ok! Pēc ši topika vien redzam, ka vēl ir cilvēki, kas posto, tā kā...

P.S. Zefīrs GameMasteram.
+Quote Post
Tigra2
post Jan 19 2006, 22:13
Post #43

kawaii tora

QUOTE(Kagome @ Jan 19 2006, 21:16)
un man skiet ka par yaoi un shounen ai jau bija topiks  dry.gif

Tas bija tai senajā tumsības laikmetā manā dzīvē, kad nebiju šai forumā.
Es to domāju kā piemēru, bet ja manas idejas nepatīk, tad iesaki tač kautko. Es nedrīkstu pieļaut šī foruma nomiršanu, ...tas viss paliks uz manas sirdsapziņas, kā traips, kuru no manas dvēseles nespēs izmazgāt pat rīta rasa... Ariel arī ne... biggrin.gif
Un varētu to nosaukt arī tā, lai nerastos atkārtošanās:
''Es mīlu Yaoi''
- Kā ar jums?- biggrin.gif
''ES DIBINU JAUNU BIEDRĪBU!!!''
- Yaoi un Shonen ai fanklubs wink.gif -
''Par un ap Shounen ai''
-neaizmirstam Yaoi wink.gif-
''Mūsu forumam draud bojājeja, tāpēc taisu šo topicu''
-Par Yaoi, jo nekas cits nenāca prātā tongue.gif -

Labi, pašlaik nevaru neko vairs izdomāt. Bet jebkurā gadījumā lai arī kāds būtu topics, ja kautko jēgšu no tā par ko tur runāts postošu no visas sirds. Argumentēti.

Tak cilvēki pasniedziet risinājumu piemērus , nevis žēlojieties un attaisnojieties kāpēc viss ir tā kā ir.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
alt
post Jan 19 2006, 23:04
Post #44

Hakushaku

Group: NERV
From: Oddworld

Tigra.. Tu aizmirsi viireishu kaartas paarstaavjus

Yuri yuri yuri...

bet par forumu runaajot...
Man shobriid raadaas paaraak daudz sadalju...
forums ir papleties un ir slinkums ko vairaak lasiit par outdooru, skatiities kaut ko vairaak par paaris bilzju galerijaam, vai atbildeet nu jau uz taam nedaudzajaam PM, kas meedz atnaakt...

es neteiktu ka forums mirst..
vnk cilveecinjiem darbs paraadiijies tongue.gif
nav diez cik liela veelme ilgi seedeet ieksh otaku, kaut ko ciitiigi rakstiit un diskuteet par visaam iespeejamajaam teemaam...
lai buutu par ko diskuteet, jaatrod piemeerots topiks, teema un jaacer ka tas nebus spams...

es par otaku smile.gif
tas ne kas ka daudzus zinu dziivee.
ir veel mezjonju barinjsh kurus neesmu satikusi, nezinu vai vajag.. te ir daudz biedru ieksh otaku..
kadri ies un naaks, bet otaku.lv paliks
ja ROZE atljaus tongue.gif

--------------------
"nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
IPB Image
http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif
+Quote Post
jurc
post Jan 19 2006, 23:43
Post #45

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

Heh, otaku paliks, nekur neviņš negrasās iet un ķepas ar neatstieps.

Par tiem vecajiem kadriem. Es uzskatu kapēc viņi mazāk posto ir dēļ divām lietām:
1) tas pats kas jau iepriekš tika teikts - jaunā paaudze šo forumu pārņem ar saviem postiem (un protams starp tiem arī spams)
2) ar laiku tas otaku bums pāriet, un dzīvē tomēr atrodas svarīgākas lietas par otaku.lv, cītīgu topicu un postu studēšanu un atbildēšanu uz tiem. Vienkārši redz ka viņi savu darbu te ir padarījuši, un tagad ir jauna paaudze kas to turpina.

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 20:20