IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V « < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
> Šeit kaadreiz bija..., Šeit kaadreiz bija...
Tigra2
post Jan 19 2006, 23:48
Post #46

kawaii tora

Group: Chuunin

QUOTE(alt @ Jan 19 2006, 23:04)
es neteiktu ka forums mirst..

Ļaunā, sabojāji visu prieku.
Saproti, visi tagad te posto un forums paliek ne tik tukš, šis topics lika cilvēkiem aizdomāties, ka vajag forumā vairāk postot (man arī).
Ja kāds te būs, kas uztraucas par šo forumu, tas nekad neiznīks, es to zinu, bet vajag taču to cilvēku atbalstīt!

Shumin is the best! Forum savior! smile.gif (un ne tikai Shumin, bet visi, kas kaut ko dara)

QUOTE(JurCHiX @ Jan 19 2006, 23:43)
1) tas pats kas jau iepriekš tika teikts - jaunā paaudze šo forumu pārņem ar saviem postiem (un protams starp tiem arī spams)

Ja jūs atstāsiet šo forumu tad nebūs vairs labi, uzradīsies vēl kādi 10 dumji kāmīši, kā es un forums pārvērtīsies par... labāk nemaz nedomāt...

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
edg
post Jan 20 2006, 00:00
Post #47

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Par warniem. Nelaime ir taa, ka juus warnus uztverat paaraak dramatiski. Jaa, reizeem gadaas kaadu warnu ielikt tur, kur vareeja iztikt, un reizeem tiek noguleets, kur noteikti vajadzeetu, tomeer kopumaa viss tachu ir ok. Es apsolos no shiis dienas (patiesiibaa jau vakardienas) visiem saviem warniem pierakstiit publiski postaa, par ko bija warn, lai cilveeki var izlasiit un spriest: kas tomeer ir par daudz spams un kas nee. Kaa es to nosaku? Parasti jau pats esmu paaraak briivsirdiigs, bet, ja cilveeki man baksta, ka rekur tas te toch ir spams, tad es saaku skatiities, vai ir vai nav. Kopsavilkums: jums buus redzeet manu warnu paskaidrojumus publiski no shiis dienas. Liidz ar to vareesiet bljaustiities publiski utml par to, kaapeec un vai vajadzeeja. Nav tachu tie warni tik biezhi. Nelaime ir taa, ka juus neredzat, cik iisti biezhi, taapeec aiz melnaas sienas saskataat briesmoni.

Papildinaajums:
Dazhi cilveeki baidaas no warn. Tad nu manas riiciibas plaans:
1. Ja tu esi sakariigs cilveeks (njemiet veeraa, ka arii Trademaak ietilpst shajaa kategorijaa manaa veerteejumaa) un spams nav vienkaarshi drausmiigs, tad es tev nosuutu PM ar zinju, ka nevajadzeetu mosh spamot, ko vinsh dara nepareizi un ieteikumus, kaa dariit pareizi vai kur izvelt savas spamoshanas tieksmes.
2. Seko diskusija par to, kas ir ok un kas nav.
3. Ja cilveeks mani galiigi negrib saprast un turpina spamot (vai spams ir drausmiigs), tad edg ieliek warn, uzrakstot garu PM, kuraa izskaidro visu liidziigi kaa 1. punktaa. No shiis dienas sho izskaidrojumu redzees visi publiski.
4. Ja shis cilveeks turpina taisiit tieshi taadus pashus spamus, tad es uzskatu, ka uz vinju neiedarbojas, ne warn, ne PM, taatad paluudzu vinju aiziet no foruma.
5. Vinjsh no foruma prom neiet un turpina spamot => ban.

Vai veel aizvien bail no warn?

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Lija
post Jan 20 2006, 02:01
Post #48

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(Shumins @ Jan 19 2006, 20:07)

Vispaar patika puukainaa Yume ar savu stilu...
*

taa par sito tu negribi ar mani zem cetraam aciim parunaat??? dry.gif kas par uzbraucieniem manai sievai!!! ph34r.gif

1) ja forums nenomirs labpraatiigi.... paliidzesim - noraksim... tikai neuztraucieties
2) warn sisteema... kam taada vajadziiga ja vienalga kontakti ir adminos... so ja arii procenti uzlikti tie tiks tapat nonjemti un no ofence bet neviens taapat to neredz...
3)to ETM par Initial D topiku - es jau tev teicu...
4) to Tigra2 par Yaoi biedriibu - nemaz neceri... mums jau pietiek ar Kaigan... ar to pasu veel ilgi un dikti jaanemaas...
5) to Jurcix otaku bums nepaariet, jo kaa jau noskaidrojaam (kaut kur) par otaku ir jaapiedzimst... so tas vienkaarsi paarveidojaas citaa forma...
+Quote Post
Lija
post Jan 20 2006, 02:17
Post #49

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

QUOTE(Shumins @ Jan 20 2006, 01:08)
QUOTE(Lija @ Jan 20 2006, 02:01)
QUOTE(Shumins @ Jan 19 2006, 20:07)

*

taa par sito tu negribi ar mani zem cetraam aciim parunaat??? dry.gif kas par uzbraucieniem manai sievai!!! ph34r.gif
*

???
Kas tad nu par uzbraucieniem...Pati jau kaadreiz teica, kaadiem admini ir... blink.gif
Skaties pati postu...
Nekas netiek izdomaats... unsure.gif
*

paga tu ne taa saprati - es saliksu uzsvarus... vaardam puukains te nav nekada dariisana... vinja taapat ir kawaii-o neko-chan... cool.gif

so saadaa uzsvaraa ir saprotama??
VINJA NAV MIRUSI un pameegini teikt ka TEV VINJA VAIRAAK NEPATIIK!!!
pirmie triis piemineklji kas tiks celti vinjai par godu jau taapat buus Briiviibas piemineklja vietaa...
+Quote Post
Taka
post Jan 20 2006, 08:42
Post #50

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Shumin - vai tu lūdzu nevarētu pateikt ko tu šņauc/osti/pīpē?
Nu vismaz kur to var dabūt. Varen iedarbīga manta, skatos.
Man kā reiz kursadarbs jāraksta, iedvesma bezskara ūdens ģenerēšanais noderēs.

Cik no tevis saprotu, visas animes, izņemot Naruto - vecas.
Lai tev būtu "interesanti" forumā ir jābūt sakarīgiem postiem vismaz par 3 tēmām:

1. Naruto
2. Naruto
3. Naruto

Un pēc tā visa, kādas ir tās kopīgās tēmas par kurām mēs varētu runāt?

P.S. Nevienam nav ienācis prātā, ka Yume neraksta tāpēc, ka viņai darbu pāri galvai?

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Taka
post Jan 20 2006, 10:55
Post #51

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

Tu šo topicu aizsāki, tāpēc, ka redz tev neesot nekā interesanti ko lasīt un redz Yume nepostojot.
Pajautā sev - ko tu pats esi izdarījis lai šeit tev būtu interesantāk?
Vai forums ir domāts tikai tavai izklaidei? Kur ir problēma aizsākt tēmas, kuras tev ir interesantas, aktuālas un mīļas?
Un kur ir problēma aiziet uz tiem tusiem, kuri te regulāri ir izsludināti?

Būtībā tu sēdi savā stūrī un čīksti, ka forumā tevi neviens neizklaidē. Tas būtu šī foruma uzdevums? Tikpat labi var aiziet uz kādu saietu, sēdēt malā un gaidīt, kad citi nāks klāt un sāks tev pievērst uzmanību un izklaidēt.
Kurš tev gulēt neļauj? Šī foruma miršanas problēma, kura eksistē tikai tavā galvā? laugh.gif
Rītu sestdiena - izgulies. Un tad aizej uz tējas namiņu, kur forumieši mēdz tusēt. Neviens ārā nemetīs, būs tikai priecīgi.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
Roze
post Jan 20 2006, 20:59
Post #52

Hakushaku

Group: Kage

QUOTE(Taka @ Jan 20 2006, 09:55)
Pajautā sev - ko tu pats esi izdarījis lai šeit tev būtu interesantāk?
Vai forums ir domāts tikai tavai izklaidei? Kur ir problēma aizsākt tēmas, kuras tev ir interesantas, aktuālas un mīļas?
Un kur ir problēma aiziet uz tiem tusiem, kuri te regulāri ir izsludināti?

Būtībā tu sēdi savā stūrī un čīksti, ka forumā tevi neviens neizklaidē. Tas būtu šī foruma uzdevums? Tikpat labi var aiziet uz kādu saietu, sēdēt malā un gaidīt, kad citi nāks klāt un sāks tev pievērst uzmanību un izklaidēt.
Kurš tev gulēt neļauj? Šī foruma miršanas problēma, kura eksistē tikai tavā galvā? laugh.gif

O šitie ir zelta vārdi un atziņas, vajadzētu ielikt disklaimerī ..
+Quote Post

4 Pages V « < 2 3 4
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 17:16