![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
es gan shaubos vai vinja var vispaar buut kustiibaa uz priekshu.. uzmet acis rokaam veelreiz
![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Apr 22 2006, 22:24) khem. pirmkaart - vinjsh. Vinjsh,ritsuka ir vinjsh. male. masculine. bishonen. otrkaart - Novietota KAA kustiibaa,nevis esoshaa kustiibaa. es tach sapratu,ka pie stikla.pff. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
~Nefi~ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 54 Joined: 18-January 06 From: I'm hiere and that's good ![]() |
Paldies visiem par labajiem komentāriem!
![]() This post has been edited by Lonesome: Jul 3 2006, 00:23 -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Atkal ļoti labi izstrādāta seja, bet pārējās detaļas bikīt neveiklas liekas, tomēr patika!
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tik es tā domāju...
Es nesen i-netā atradu šo un brīnos, vai tiešām šis saits ir nozadzis tavus darbus, vai arī tu perfekti pārzini japāņu valodu un posto savus darbus te http://sentakuneko.tea-nifty.com/top/2005/04/ diivaini, ne ![]() -------------------- |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
nja,es arii jautaaju par to,vai Ritsuka tapis noziimeejot,jo liimenis ljoti atshkjiraas no iepiekshredzeetaa..
un nu..izskataas,ka te kaadam nesmukuminjsh sanaacis, vai arii..? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
njā un pēdējais darbs arī tur ir un ir tapis 2005 gadā...
![]() Nav normāli, ja cilvēks pēkšņi nez no kurienes ieguvis ūberskilus un sāk ziimēt, ne savā stilā un pavisam citā līmenī. -------------------- |
rebel |
![]()
|
es veel domaaju,varbuut tas vnk noskatiits netaa un tad paarziimeets,bet...diemzheel naacaas vilties,jo ziimeejumi sakrita mats mataa, un tik labi paarziimeet nav iespeejams. ehh. zheel gan. nekad neizprotu shaadas riiciibas iemeslus. pieveerstaa uzmaniiba?
ai,Lonesome, kaapeec gan labaak neraadiit mums Savus ziimeejumus? -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Пачти как на валпеипирах! Палец вверх!
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Tas tiešām ir riktīgs nesmukums,kā rebel teica .. Droši vien cilvēks bija pārliecināts par visiem 100 procentiem,ka darbi netiks uzieti arī kur citur,bet, kā redzams, Tigra spēj visu
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Un es jau gribēju rakstīt kautko apmēram "Ooooo! Super!" un "Kaut es tā mācētu...", bet laikam nāksies atlikt? o_O
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Njaa... Psihologjijaa to droshi vien sauktu par patalogjisku uzmaniibas truukumu. Varbuut mums buut pretimnaakoshiem, un izlikties, ka viss ir ok, un nekas nav noziimeets?
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Kaa man shitas ieduura sirdii!!!
![]() P.S Pilniigi gribas raudaat, nabaga cilveeks - aizej pie psihOloga tiesaam... ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
gone away |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 25-March 06 ![]() |
Mjā...kas tāds redzēts pirmo reizi...
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man peedeejais ziimeejums veel taa..
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |