IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> My Pictures, Tie ir mani darbi
gramozeks
post Feb 7 2006, 16:54
Post #16

Shishaku

Group: Chuunin
From: Riiga, Latvija.

QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 14:31)
QUOTE(Namejs @ Feb 7 2006, 00:05)
cirvjakaac gribeetos redzeet tawus ziimeejumus...lai taksh meegjina un newienc naw dzimis meistars un tie padomi ko sheit citi useri dod ljoti paliidz so... shut ya face ja newari neko sakariigu pateikt
*

Topika sācējs pats teica:"Nebaidaties izteikt kritiku" To arī izdarīju. Tev nav nekāda pamata man k-ko pārmest. Ēzelis...
*

QUOTE(Psycholog @ Feb 7 2006, 15:32)
QUOTE(CirvjaKaac @ Feb 7 2006, 13:31)
Topika sācējs pats teica:"Nebaidaties izteikt kritiku" To arī izdarīju. Tev nav nekāda pamata man k-ko pārmest. Ēzelis...
*

Jaajautaa, kas tavaa izpratnee ir kritika? blink.gif
*

spameri!!! labs saakums bet nevajag piessarnjot citu topiku ar savaam nesaskanjaam un domstarpiibaam!!! (ja iepriek6eejais spams pazudiis, tad arii 6is te arii!).
Taatad sandzi tu ziimee diez gan vienkaar6us ziimeejumus (Juugio vai???). tas ir tavs fan arts un dod es tev uzdo6u vienu jau taajumu. vai tev pa6am patiik tas ko tu uzziimeeji??? dry.gif mmm??? ja tas ir tavs dailjdarbs, ko tu centies panaakt un nonozzeelo, ka uzziimeeji un ieliki tos topaa, tad visam ir jaabuut pilniigaa kaaartiibaaa. jo taads ir tavs ziimee6anas stils. parasti ir taa, ja tev ir iepatikusies kaada Anime, tad tu centies ziimeet liidziigi (vis maz man taa ir. man patiik Lielas acis iiiiiiii.... Kawaj!!!). nu laikam tas ir viss. ir jaapieturaas tikai pie proporcijaam! happy.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Namejs
post Feb 7 2006, 19:10
Post #17

Samurai

From: tou dont wanna know it....realy you dont

taa wairs naw kritika tie wairaak liidzinaas uzbraucieniem...eezeli

(la nebuutu spams) saakumam pawisam neslikti...centies wairaak piestraadaat...pameegjini uzziimeet kko pilnaa augumaa

--------------------
Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
+Quote Post
-kumori-
post Feb 8 2006, 01:50
Post #18

Shishaku

From: 【 My Own Paranoia 】

*LOL* Man nak jau smiekli...
Kr4 Jus visi nepareizi sapratat. Vins nemaz necenshas nevienu Yu-Gi-Oh! fanartu taisit, tos visus parametrus vins praktize no tas nolapitas gramatas "How to draw manga." [nesaprotu, kada no vinas jega] Tas, ka vinam nesanak ka gramata, nenozime, ka janogruzh viss uz briesmigako anime, kas vien pastav... [lai gan... *ghm*]
Tie ir vina pirmie zimejumi, kuri NAV FANARTI!! Fanarti vinam labak sanakushi, bet, tos diemzhel nevar paradit, jo tie tagad ir skaisti uzlimeti uz MANAS sienas pie daudziem nevajadzigiem Spike plakatiem... Bet... 2 gan ir... http://otaku.lv/index.php?showtopic=1238&hl= Son-Goku [vai Bardok-xz] un Son-Gohan ir sandzi darbi... Tikai briesmigi veci... Lai jums vismaz butu priekshstats, ka vins nozime un ka no sirds censhas pats kaut ko izdomat...

P.S. Tauta, lai ir skaidrs... TIE NAV YUGI FANARTI!!!! biggrin.gif

--------------------
IPB Image
。・:*:・゚★ homeless maniac || IPB Image || MySpace || Gaia || Fotolog || Life couldn't get better! ☆彡.。・:*:・
[ ♥ my.icon.owned.by.steph.and.blinkie.by.cheryl: SJ*FH ♥ ]
+Quote Post
Mei
post Feb 8 2006, 17:32
Post #19

Danshaku

From: The waiting room for miracles

š darbu es zīmēju 3 gadus un vakar 4.00am pabeidzu image bet man liekas ka kaut kas trūkst vai kādsvarētu dot man ideju kas tas ir?

--------------------
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
+Quote Post
dcrow
post Feb 8 2006, 18:17
Post #20

Danshaku

QUOTE(Tairanda @ Feb 8 2006, 17:32)
š darbu es zīmēju 3 gadus un vakar 4.00am pabeidzu image bet man liekas ka kaut kas trūkst vai kādsvarētu dot man ideju kas tas ir?
*

Tev trūkst sava darba, neviz Blizzard Warcraft art worka!

--------------------
(personal work) my clan page Tak 6to ja , kas es veel druscinj ar web dizainu nodarbojos...:)

image
+Quote Post
Mei
post Feb 8 2006, 18:25
Post #21

Danshaku

From: The waiting room for miracles

es to kad ieraudziju tad ar sāku vēlējas lai man tāds ar būtu un parastas lpp jo printera ta man nav

--------------------
IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image
+Quote Post
Namejs
post Feb 8 2006, 19:00
Post #22

Samurai

From: tou dont wanna know it....realy you dont

wtf 3 gadi?...jaa darbs ir labs pat ljoti...bet es nesaskatu ko tur 3 gadus ziimeet....kreisaa roka man nepatiik...naw parezi uzziimeeta taa wieta kur roka sawienojas ar kruushu muskuljiem...pabeigts tas darbs manupraat arii naw jo izeenota ir tikai wiena roka un kjermeni arii taakaa dereetu pabeigt

--------------------
Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:02