![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Zinu ,ka acis nav tās pashas labākās.Zīmēju aptuveni 2 h .Ja nerubijat ieposto ko saakarīgu vai kādu padomu vispā labak nepostojiet.
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
un spriezot pec taviem zimejumiem var secinat vienu es drizak iemacios dziedat nekas tu zimet, bet nu gan pietiks te spamot un un lielities par to ka nu makslinieks esi neparspets.
|
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
pa ko tu runa ?papriekšu varbut iemacīsies rakstīt?
-------------------- Practise makes perfect :)
Rufucis |
![]()
|
Man šķiet ka šis ir mans labākais darbs.
![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
zods un kakls par garu
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Kaa mans draugs par maniem darbiem teica "olgalvis"
-------------------- ![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
A vispar mati labi sanaak
![]() -------------------- Positive black.
![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
izskatas taka kads butu vinas galvu taka luffyjam izstiepis bet tikai bez ta atpakal atvilksanas efekta
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zods un kakls par garu? Tev kauna nav? Cilveeks slimo ar retu slimiibu - zhirofreeniju, bet tu aciis saki: "Kroplis!"
Btw, arii man tie ziimeejumi izskataas drankjiigi. Mans padoms ir treneeties un neraadiit mums savus ziimeejumus, liidz tie neaizsniegs taadu liimeni, ka uz tiem buutu patiikami skatiities. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Rufucis |
![]()
|
uzimeju pēc izpludusha parauga
![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Galva daudz labāka par iepriekšējiem, ķermenis arī labāks, bet tomēr pārāk izstiepts. viņas kreisā kāja ir pavisām savādāka kā labā. pie darbiem iesaku vairāk piestrādāt.
patīk tas, ka svārki arī kustās vējā, tas padara darbu dzīvāku. Noteikti turpini. -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Shis noteikti ir labaaks par jebkuru no ieprieksheejiem.
Varbuut vari uzziimeet kaadu ziimeejumu bez parauga izmantoshanas? -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Rufucis |
![]()
|
Nav jau nekas dizš
![]() -------------------- Practise makes perfect :)
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, ko lai saka. Turpini trenēties.
Ja tu nezīmē zīmēšanas pēc, bet tev patiešām patīk zīmēt, ar laiku būs progress. :3 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |