![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 23 2006, 18:25) Pilniibaa piekriitu! Rufucis, pameegjini savus ziimeejumus arii eenot! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
šito neēnošu
![]() ![]() nu reku -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, pēdējais neslikts.
Kļūdas... Pleci ir bikiņ par platu. Rumpis arī laikam. Labais (no šīs puses - kreisais) vaigs tāds, kā pēc zobārsta. Un jāa, pats par sevi - plaukstas, bet man nepatīk par plaukstām piesieties, jo plaukstas patiešām grūti zīmēt. Bet visā visumā man patīk. Ir progress. Galvenais, ko pamanīju - tagad acis ir pareizajā attālumā. Par acīm runājot... Šinī zīmējumā tu neizkrāsoji acis, Tā kaut kā labāk izskatās. ^^ Turpini trenēties! Būs labi. ^_^ P.S. Nav ko skriet ar to Photoshopu. Ja cilvēks īsti labi nezīmē, tad ar photoshopu izskatās tieši sliktāk nevis labāk. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Taa meitene kura seezj.. man izskataas, ka vinjai kaaja portfelii
![]() |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Te viens darbs kas man pasham tīri labi patīk
![]() lūdzu nepiesienaties pa shali pie kakla pamaniju pats tikai tagad -------------------- Practise makes perfect :)
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kājas pa tievu- atgādina sērkociņus!!! un apavi arī kaut kā neizskatās!! vispār, džeks tāds stīvs, laikam nosalis, bet aukstā laikā tas ir pieņemami!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kājām platums ir tā kā vajag. Vienkārši bikšu stara nav mūsdienu stilā - 2m diametrā. -.o'
Varbūt nedaudz īsākas vajadzēja, bet ehh... Pofig. Ar tik stipru vēju šalle īstenībā tā arī varētu būt. Viss atkarīgs no materiāla. XD Jau atkal, pleci bikiņ par platu. Ā un kas ir ar tām rokām? Izskatās, ka džeks nokārtojās. XDD Bet tā vispār ir ok. No aizmugures nav viegli zīmēt. Man vismaz. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Izskatās jau labi, tikai piestrādā pie kurpēm, citādi izskatās, ka tajā vietā viņam kājas nogrieztas...
![]() ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Vējainā laikā čurāt nav labi.Un ja vējš lido pret tevi?
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Rufucis |
![]()
|
Ņu ta es biju iecerejis ka vina rokas ir atstutetas pret vēderu.Piedurknes uzstaisiju nokarājushas laikam tāpēc rodas tas efekts.Pa kājām nu pie tām man ritīgi jāpiestrādā
![]() ![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
QUOTE(Rufucis @ Feb 26 2006, 15:26) šito neēnošu ![]() ![]() daudz labu tutorialu ir deviantart: http://browse.deviantart.com/resources/tut...rder=5&limit=24 lai regjistreetu PS, tev vajag serial keys, man gan nav linka uz nevienu no taam lapaam, bet google.lv pameklee, gan jau atradiisi. -------------------- ![]() |
Rufucis |
![]()
|
Nebija ko darit nolemu pazimēt
![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
Rufucis |
![]()
|
Nu kda ir tada ir.Nēesiet skarbi trenejoties pazīmēju. -------------------- Practise makes perfect :)
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
hmmm...proporcijas proporcijas....
peedeejajam man skjiet, ka peedas vajadzeeja nedaudz mazaakas...itkaaa taalumaa aiziet...buutu efektiivaaks skatinjsh...unnnn.....pameegjini meby tuvaakaas liinijas izcelt, lai kaut cik apjoms..... bet man patiik tavs pesimistiskais stilinjsh.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Tas peedeejais taads diivains sanaacis.. iespeejams, no shii lenkja, taapeec, taa. Naziitis labs.. ^^
Anyhow, pirmspeedeejais labs sanaacis. Tikai ja pleci buutu shauraaki, un buutu izlabots kreisais plecs, skats buutu patiikamaaks! Jebkuraa gadiijumaa, ir ok! Just keep practising! ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:20 |