![]() |
![]() ![]() |
![]() |
flasherr |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 115 Joined: 11-July 05 From: zaru būdiņa dziļi mežā ![]() |
tukšas acis.
-------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
džeks nr1 - viņš, ko sataisījies durstīties?? piekrītu par tukšajām acīm!
darbs nr2- ļoti jauks zīmejums, fascinē, tikai kājas (pēdas) izskatā kā milzizmēra kurpēs ieautas! -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
viens uber ātrais
-------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Var redzet ko dari elektrotehnikas stundas
![]() ![]() ![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tjipa fizika? nu bet tās pēdas! nezinu, vai esmu to jau teikusi, bet tās pēdas!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
posms starp veederu un kruushukurvi paaaaraak garsh
![]() -------------------- |
Rufucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 30-January 06 From: Tu tāpat nezini kur tas ir :) Rūjiena ![]() |
Nnu ko bija atmirusi velme turēt zimuli rokās ,bet kad darudēja rasēšana divi nācās visu mainīt
![]() ![]() -------------------- Practise makes perfect :)
aaa un vel hate broken wings. |
minta |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 120 Joined: 12-April 06 ![]() |
shis man tieshaam patiik...labs
-------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
par peedeejo noreecos...
![]() ![]() Vispaar man liekas, ka vajag nopirkt dzeeseni un vinju izmantot tik ilgi kameer zb vai darbs kjipa "gatavs", un pie darbiem vairaak jaapiestraadaa( buutu jauki, ja tu patektu cik ilgi katru darbu chinii augsaa...) ![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ko'ttur murgo, Storm. Pēdējais ir baigi labs ar pārējiem salīdzinot. o.ō Manam patīk.
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 23 2006, 18:08) Pati murgo... ![]() ![]() Peedeejaa dabinjaa mati taadi bikinj diivaini.. ![]() Tomeer jaapiekriit Kikyou, ka progress ir manaams ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:56 |