![]() ![]() |
| Kikyou |
Feb 6 2006, 22:37
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
|
| Deadly Frozen |
Feb 16 2006, 01:52
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. |
![]() Zīmēt gan es nezīmēju, bet viss, kas ir darīts tālāk par ar digikamu nofotogrāfētu skici, ir mans darbs. Yeey -------------------- |
| Kikyou |
Feb 16 2006, 18:19
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Baismīgi košas krāsas ir viss, ko varu pateikt. x__x
P.S. Tas uzraksts uz krekla melo. |
| edg |
Feb 16 2006, 18:37
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(Kikyou @ Feb 16 2006, 17:19) Protams, ka uzraksts melo! Tu tachu pati ieveeroji koshaas kraasas, kas ir rabarberu (pokemonu) iipatneejais gjeerbshanaas stils. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Deadly Frozen |
Feb 16 2006, 22:30
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. |
Tas ir vienas meitenes attēlojums. Viņa ir krāsaina. Jautra. Un smieklīga XD Tāpēc arī vajadzēja tik košu. Her signature colors XD
-------------------- |
| vampire_kiss |
Feb 17 2006, 12:30
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... |
sieviete ar tumshajiem vilnainajiem matiem..laikam 2,bilde..manupraat visizdevushaakaa no visaam....
labais.. |
| paperdoll |
Oct 12 2007, 12:38
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 29-July 06 |
![]() Zīmēt gan es nezīmēju, bet viss, kas ir darīts tālāk par ar digikamu nofotogrāfētu skici, ir mans darbs. Yeey Yay for me! Bet patiesībā tagad, pēc tik ilga laika apskatot Deadly Frozen darbus tie liekas vērtīgi. Tiešām atšķirīgs stils! Vienīgi man ir jautājums par acīm - vai tas ir tavs īpašais pasaules redzējums (cilvēki ar acu novietojumu mazliet augstāk nekā neparasti) vai arī tas ir tava zīmēšanas stila knifiņš? |
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:24 |