![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 2 2006, 19:50) A nav gadījumā tā, ka ja cilvēks atcerās savus sapņus, tas nozīmē, ka cilvēks slikti guļ? Un, ka cilvēks sapņo tikai neilgi pirms pamošanās, nevis visu nakti. o.o Vismaz tā es esmu kaut kur lasījusi, bet tik pat labi tas varētu tā arī nebūt. Jā, sapņo cilvēks pirms pamošanas. Naktī cilvēks guļ, smadzenes atpūšas. Pēc tam (smadzenes pa dažām stundām atpūšas) smadzenes sāk darboties un sāk rādīties sapņi. Ja cilvēkam rodas sapņi, tas nozīmē, ka cilvēks jau ir izgulējies. Parasti ķermenim jāatpūšas ilgāk nekā smadzenēm. Varbūt tāpēc ka es pārāk daudz domāju, tāpēc saprotu, kad esmu sapnī. Pirms gulētiešanas visu laiku par kaut ko domāju, guļot kaut kādas domas ir (kāpēc es visu laiku kaut ko domāju, speciāli to negribu darīt, bet visu laiku domas lien galvā iekšā). Un agri no rīta, kad esmu dziļā pusmiegā par kaut ko domāju un tad tā aina pāriet sapnī un varu darīt tur ko gribu. Tad kad es apjēdzu, ka esmu sapnī, tad es saprotu ka drīz pamodīšos. This post has been edited by Hikaru: Oct 13 2013, 23:55 |
Marekso |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 1-January 06 From: Latvia ![]() |
. .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . O W laimīgais... es gan parasti nesaprotu kad esmu sapnī, bet ir metodes kā to var panākt... ![]() -------------------- -------------------------------------------
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
imho nemaisa palasiit Karlosa Kastanjedas rakstiito sapnju vadiishanas sakaraa ..
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hikaru, es arii vienmeer gultaa, pirms miega nenormaali daudz domaaju. Visu ko... Bet tad, es vienmeer aizmiegu baigi veelu, un tieshi tad man nav taa, ka apjeedzu, ka esmu sapnii.
Atceros, ka redzeeju sapnii, ka paskatos pa logu (dziivoju peedeejajaa staavaa) un tur paveraas smuks piseetas skats ar MILZIIGU meenesi. Taa kaa parasti ziimee! Peec kaada briizha atkal paskatos pa logu, un shis MILZIIGAIS meenesis ir taads kaa apgrauzts. Un tad es saaku lidinaaties... -------------------- |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Sushi, jaa bet es tos sapnjus pilniibaa kontroleeju, dazhreiz taa notiek, kaa es staastiju... Es nemaz neesmu izbriiniits par sho topiku... O.o Jo man tas ir visu laiku T_T ne es esmu trenneejies, ne ko O.o
-------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Shaada sapnu kontroleeshana man ir kaa kuru reizi. Ir bijushas reizes kad vairakas dienas kontroleeju sevi sapnos. Diemzeel peedejaa laikaa man tas neizdodas, bet es piestraadaaju pie taa. Instinktiivi es kontroleeju sevi ja sapnii sajutu ka tas paarveershas par murgu. Tad es uzreiz sasprindzinos un pamostos. (bet diezvai to var saukt par sapnu kontroleeshanu. no vienas puses-jaa) Sevis kontroleeshana sapnos pilniibaa katru nakti ir mans sapnis. Bet man vajadzeetu lai kaads paskaidro, ka sasniekt to vieglaak.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
7thcrow |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 17 Joined: 4-February 06 From: Rīga yo! ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Feb 2 2006, 19:50) Es arī tā gribu... ;_; Bet es vispār reti kad atceros savus sapņus. A nav gadījumā tā, ka ja cilvēks atcerās savus sapņus, tas nozīmē, ka cilvēks slikti guļ? Un, ka cilvēks sapņo tikai neilgi pirms pamošanās, nevis visu nakti. o.o Vismaz tā es esmu kaut kur lasījusi, bet tik pat labi tas varētu tā arī nebūt. Īstenībā, tā ir sapņus redz tikai pusmiegā( kautkas līdzīgs transam vai kas tāds), bet ja cilvēks ir pilnībā atslēdzie un atrodas dziļajā miegā, jeb bezapziņas stāvoklī, tur sapņiem nav vietas tikai viens liels abyss. Tie kas praktizē pašhipnozi, zin kā atslābināties un ieiet sapņu valstībā, kur tu esi pavēlnieks. .... nu tas jau atkal cita opera, tā pat kā mītiskā ārpus ķermeņa pieredze, kas arī bieži tiek saistīta ar sapņiem. Sweet Dreams... ....are made of this. -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa. Tas viss tur baigi saistiits ar astraalo kjermeni... Man vienaa graamataa rakstiits, kaa iziet no fiziskaa kjermenja astraalii... Un tur tieshaam var lidot utt, tikai tas ir reaalaak... Pag, taa graamata saucaas ''Tu esi mūžīgs''.
-------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Esmu to izjutusi tikai reizi. Man šausmīgi patika. Patiesībā, es daļēji apskaužu tos, kas ko tādu pieprot, jo tas ir fantastiski, ka Tu spēj kontrolēt to, ko redzi un kur atrodies un vari apceļot savā sapnī pat visu pasauli un lidot, tev var būt sapņu boyfreds vai arī tas, ko Tu tik ļoti esi vēlējies, piemēram, man tik ļoti gribētos katru nakti pacelties spārnos un lidot, kā tādam mazam eņģelim, pa visu pasauli...
![]() Tā kā es vienu laiku gāju uz Jogu, tur viens no pasniedzējiem mums arī skaidroja, ka varot iziet no astrālā ķermeņa, brt tas ne visiem izdodoties. Vien ir jābūt ļoti uzmanīgiem, jo ir viens prikols, ka, parastais ķermenis ar astrālo ir saistīts ar kādu saitu, ja to pāarauj kaut kādā veidā- cilvēks mirst! Un, godīi sakot, ja Tu esi izgājis astrālā, piem, miega laikā un pamosties virs grieztiem un negaidīti saporti, ka nespēj pakustēties...nu, nav patīkama sajūta. ![]() -------------------- |
Kaoru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! ![]() |
Ja taa godiigi runaajot par sapnjiem un taadaam lietaam tad man bija viens taads sapnis kur es nezinu kaada iemesla deelj nokritu uz muguras virs sliedeem. Es acumirklii pamodos jo man aizsitaas elpa. Vispaar man ir bijushi loti daudzi sapnji kuri man liekas kaa realitaate tapec tajos es uzvedos kaa normaali bet tad kad es saprotu ka tas ir sapnis un gribu kaut ko ko izdariit mani pamodina vai pati pamostos
![]() Un man arii ir bijushi taadi sapnji kuros es kaut kur aizkjeros vai paklupu un uzreiz pamostos bet tik sajuuta taada it kaa buutu tikko no kaut kaadas citas pasaules ieradusies un loti gribaas nokluut tur atpakal bet nesanaak... ![]() -------------------- ![]() |
Sushi |
![]()
|
Manai mammai vienreiz bija taa riktiigi baisi... Vinja redzeeja sapnii, ka kaads vinju, it kaa jokodamies, spezh baseinaa zem uudens... Vinjai saak truukt elpas un tieshi no taa vinja pamodaas. Pamodaas ievelkot taadu riktiigu elpu. Tas jau ir nopietni! Tas, gan man liekas, nav iipashi kontroleejossh sapnis...
-------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(Natsuki @ Feb 8 2006, 23:13) Iesaku par to boyfriend apdomāt, pie Aya-chan var dabūt grāmatiņu zem nosaukuma "Dream Date" tiem kas lasa angliski.... tieši šī burvīgā sapņu tēma. Nez es sapņu kontroli līdz šim biju uztvērusi kā pašsaprotamu lietu ... ![]() Sapņi man rādās vakarā kad esi uz atrubona stadijas , bet piecelties un pārtraukt sapni vairs nevari... nu dažreiz sanāk ja ļooti mēģina, un no rīta puses, kad atrubons ir pārgājis bet īsti pamodies ar nēesi. Rīta sapņi parasti nedarbojas kad tevi no faktiska atrubona uzrauj augšā modinātājs un pieslēdz tavas smadzenes realitātei piespiedu kārtā! Lai ieietu sapņu valstībā vakarā ir 'velams fizisks nogurums, (es te par sevi runāju jo katram tas ir savādāk) ja esmu riktīgi nogurusi tad sapņos gūtās izjūtas ir īpaši spēcīgas, reizēm var sajukt ar realitāti. Sapņos man ir tikai 2 stadijas un pēc tām es apjēdzu ka tas ir sapnis... Vai nu viss ir pārāk labi, vai nu pārāk sū.... bet ja sū.... tad tik nereālā veidā (sci-fi te man sāk darboties) Personīgi man sapņos vislabāk patīk šūpoties kā laivā tāda sajūta un griezties guļot uz gultas. To otro es atšifrēju pēc vienas filmas noskatīšanās par kkādu spoku māju, tur vienai vecenei gulta sāka griezties kamēr viņa uz tās gulēja, man ar baigi sagribējās tā ![]() Būtībā tas viss ir mūsu smadzenes... tāds kā virtuālās realitātes ģenerators kurš ieslēdzas noteiktā laika posmā, kad mūsu ķermenis n smadzenes atrodas konkrētā (pusatrubona) stadijā.... -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Kad es sapņos esmu zem ūdens, no sākuma, aizturot elpu, domāju, ka tūlīt nav ko būs elpot, bet pēc tam izrādās varu elpot zem ūdens, un viss ir kārtībā.
Atceros agrāk murgos, kad biju no kāda bēdzis, pamodos no sapņa, un tādā veidā izglābos. Bet sajūta nebija patīkama. Tagad, kad murgā no kāda bēgu, es saprotu, ka esmu sapnī... sadusmojos, apstājos, pagriežos un sāku sist (taekwon-do stilā, ko esmu trenējies) tam pretī, kurš man dzinās pakaļ. NAV KO MANI BAIDĪT. ![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
man arii gadiijies, ka kontrolee savu sapni, bet ilgsošaa laika posmaa tas vareetu pat buut neinteresanti! ir kaadam bijis, ka tu skrien prom no sliktajiem, bet kaajas tik smagas, ka ar varu burtiski jaaraujas... no nepatiikamajiem sapņiem...nu, piem. pagaajušajaa naktii mani knaabaaja vistas, kura rezultaataa es raudaaju, kura rezultaataa man bija iesnas...es to saistu ar gaidaamo putnu gripas epideemiju, kas ''atlidos'' visai driiz!! esat kaadreiz sapnii paredzeejuši naakotni??
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
zeel ka es jau kaadu pus gadu vipaar neesmu sapnjojis
![]() ![]() kaads nezin kaadu labu risinaajumu manai prbleemai??? ![]() This post has been edited by Righorn: Feb 15 2006, 17:23 |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5 August 2025 - 15:53 |