![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Divus. Savas bijušās draudzenes un mammas.
Bet es domāju visus pierakīti uz lapiņas. No mobīlā izdzēst un iegaumēt no galvas. Jo saglabāju tikai pašus svarīgākos un ir tikai mazliet pāri 20. ![]() -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es no galvas zinu svarīgākos, bet tajā neiekļaujas tikai 01, 02 03 utt, bet arī : mājas telefons, drauga telefons, mammas telefons utt.
![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Mde, atceros savas maajas un manu draugu mobilo un maajas telefoonus(kuriem es bieži zvanu)
bet savu mobilo nekaadi nevaru iegaumeet xDDDD -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
No galvas parasti ļoti labi atceros tikai pirmās nepieciešamības nummurus un arī ne tajos brīžos, kad viņi ir nepieciešami. Bet tā no parastajiem telefona nummuriem laikam atceros savu mājas. pat mobīlā nummurs man ir ierakstīts mobīlajā, lai neaizmirstu
![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
nja. arii man sanaaca pierakstiit mobaa arii pasha numuru. tik ilgaaka laika gaitaa izdevaas no galvas iemaaciities/atcereeties. un tikai taapeec, ka vismaz reizes 2 nedeeljaa jams jaanosauc, kad taksi izsauc. ;>
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
toch, winry?? nu ar mani ar taa... kaadi 15-20, bet tikai, ja vajag- galvenokaart radinieki... runaajot par ''uz lapiņaam jaaraxta'' es lapņas nemitiigi zaudeeju, taapeec jaaiesuuc galvaa, cik var!!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
man luudzu nepieveerst uzmaniibu, jo ir tikai laika jautaajums liidz es savu 8258889 buushu aizmirsusi pati!
![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
Shinya |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 151 Joined: 30-September 05 From: Dir en Grey-land ![]() |
Esmu paarliecinaata,ka paaris jau zinaaju, jo pus dienu zvanot lai 5-reiz apjautaatos par k-ko, nemanaami kaut kaa tie nr iegaumeejas...
![]() Eu, un es pat zinu saveejo ![]() ![]() -------------------- ![]() ~~~Taion~~~ |
Kaoru-chan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 10-January 06 From: The land of my dreams and hopes! ![]() |
![]() bet wairaak vai mazaak es uzticos sawam mobiilajam , bet ja uznaak skleroze un mobiilais atrubijaas ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Nezinu, kaapeec briinos, ka citi nevar iegaumeet vairaak par 20 telefona numuriem XDD Ja tie ir saglabaati kaut kur, un izmanto ljoti biezhi, tad ljoti vienkaarshi ieiet atminjaa ;P Iesaku.
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Zinu tikai sava mobilā numuru, mājas telefonu, vecās mātes telefonu, tēva darba telefonu un vairāk nevienu. Slinkums iegaumēt visus numurus. Un es tik tiešām ceru, ka mans mobilais tuvākajā laikā nesadomās saplīst vai kā citādi izrīkoties, lai es netiktu klāt pie visiem numuriem... +_+
-------------------- Go and die, please.
|
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
nez es atceros labi ja vienu nr un tas ir manējais.... pat mammas māsas un džeka nr.... zinu tikai pirmos 3 ciparus.... tas laikam neskaitās...
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:00 |