IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

4 Pages V < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Kā lai mazāk slimotu, sanāk bieži slimot gribētos retāk...
lastguru
post Feb 8 2006, 00:32
Post #31

The one who knows

Group: Jounin
From: Kaigan (Riga, LV)

btw, veel par eeshanu un veseliibu: savulaik bija eksperimenti uz sunjukiem par to, kaa uz vinju veseliibu ietekmee neregulaaraa eeshana. izraadiijaas ka ljoti... bija kaut kaada asinsvadu slimiiba, ar kuru sunju normaali neslimo (aizmirsu nosaukumu - sen jau lasiiju, tas article ir veel no padomju laikiem), nu tad shii bija taa metode kaa nabaga sunjukiem shaadu slimiibu attiistiit... taa kaa padoms jums, eediet regulaari. man ar kaadu briidi veel skolas laikaa bija gastriits vieglaa formaa; es to izaarsteeju kad saaku baroties vienu reizi dienaa - kad atnaaku maajaas vakaraa

kass attiecas uz yogu, tad tur der arii jebkura IMA sisteema (tiem kas nezin, IMA - Internal Matrial Art, piemeeram, taichi, bagua, hsing-i; aikido daljeeji tiek pieskaitiits arii pie IMA, tas atkariigs no pasniedzeeja arii), kaa arii cigun, utt...

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Hikaru
post Feb 8 2006, 09:56
Post #32

Tennou

Group: Chuunin
From: Latvia

QUOTE(Marekso @ Feb 7 2006, 22:34)
38.4 Es apēdu 2 cīsiņus ar Sinepēp un vēl maizes rikas !! un pēc tam tā vēders stresoja !! jo viņam baigi grūti bija sagremot varbūt tas saistīts ar to kautkā bija
*

Ārprāc. Kad ir tāda augsta temperatūra, it sevišķi nedrīkst neko tik smagu ēst. Jo vairāk ēdīsi, jo ilgāk slimosi. Ja apēd daudz sinepes (pie tam vēl pie novājinata organisma), tās var izdedzināt kuņģi. Tad protams vēders sāpēs.

Es bērnībā ļoti daudz slimoju. Bet, kad vecāki saprata, ka no slimnīcām tikai sliktāk kļūst, tad pārgāja uz daudz maz veselīgu dzīvesveidu. Visas slimības tika ārstētas ar neēšanu nevis ar zālēm.
Tagad es 10 gadus neesmu gandrīz slimojis. Tikai pirms 5 gadiem uz vienu dienu uzleca temperatūra līdz 38 un pazuda. Vienīgi iesnas tagad dažreiz uznāk (no vecām slimībām deguns palika jūtīgs uz ārējo vidi).
Ar temperatūru ir tā, ka normāli ir, kad ļoti reti (reizi nezinu cik gados) tā uznāk uz 1 (max 2) dienām līdz 38 grādi un pazūd. Organisms iznīcina mutagēnas šūnas, kuras izveidojušās un sakrājušas no kaitīga dzīvesveida. Ja slimo ilgāk tad organisms tiek novājināts, tas vairs nav labi.
+Quote Post
edg
post Feb 8 2006, 14:15
Post #33

limpene grauž aknas

From: PM

Es ar beidzot esmu sakjeeris iesnas! Taatad ruudiijums nobrucis. Redzees, kas tagad notiks.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Faplo
post Feb 8 2006, 15:40
Post #34

Samurai

From: Jaunogre

Otakismu var jau mēģināt apvienot ar veselību ( vismaz vasarā ) ! Pirmais solis LCD monitors - acis neslimos, otrais solis skatīties animes svaigā gaisā ( logi vaļā or uz balkona vai vēl kautkādā mistiskā veidā. Un ja vēl nauda atļauj varētu kādu trenažieri lietot un skatīties anime piemēram skraidīt uz vietas ( neatceros kā to sauca ) un lupīt anime. Fantāzijai nav robežu wink.gif
+Quote Post
lastguru
post Feb 8 2006, 15:46
Post #35

The one who knows

From: Kaigan (Riga, LV)

vasaraa es visu sestdienu-sveetdienu noseezhu balkonaa, vai kad sanaak atnaakt maajaas vismaz ap 20iem, tad arii paseezhu liidz kaadiem 23iem

edg, pameegjini neeest... wink.gif

--------------------
Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian

The Tao of posting:
Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience.
And never underestimate the power of stupid people in large groups...
+Quote Post
Church
post Feb 8 2006, 15:59
Post #36

sewer rat

From: latvia / riga

par vairaak kaart piemineeto neeeshanu veseliibas atjaunoshanai nezkaapeec nostraadaaja asociatiivaa kjeede uz vienu anekdoti - bomzhs garaam ejoshai bagaatai vechai saak diedeleet $$ - "podaitje na propitanjie, uzhe 3 dnja njejel." shamaa saak uzreiz liidzjuutiigi kluksteet "a nuzhno sebja zastavljatj, batjenjka" ;>
+Quote Post
Hikaru
post Feb 8 2006, 16:41
Post #37

Tennou

Kad ir iesnas, galvenais nevajag lietot uzturā miltus izstrādājumus (baltmaizi, bulciņas utt. [rupjmaizi vēl var]) un piena produktus. No tiem tikai vēl daudz vairāk iesnas uzradīsies.
+Quote Post
X_Kamui
post Feb 8 2006, 16:43
Post #38

CLAMP Fan

From: Дома...

Kad es slimoju, es gandriiz visu laiku sežu gultaa, vai guļu XD
un slimmiba aatri pariet..... rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
edg
post Feb 8 2006, 17:14
Post #39

limpene grauž aknas

QUOTE(lastguru @ Feb 8 2006, 14:46)
edg, pameegjini neeest... wink.gif
*

Nekad tas nav paliidzeejis un es neuzticos juusu saciitajam. Zinu, ka guleeshana paliidz, bet, kameer gribas eest, tikmeer jaarij. Vot, kad negribas eest, tad nevajag. Taa ir cita runa.

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
Ghoul
post Feb 9 2006, 18:08
Post #40

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(lastguru @ Feb 4 2006, 22:47)
heh, tas viss ir atkariigs no tevis, no tavas apzinjas. visas slimiibas naak no galvas. ja tu buusi paarliecinaats ka nesaslimsi, ja nestresosi (stress un vispaar negatiivaas emocijas ir kaitiigas veseliibai), tad slimiibas paies garaam arii.
*

Pilniibaa piekriitu, viss ir atkariigs no domaam, taas ir materiaalas, kaa domaasi taa buus, so tu pats kontrolee savu seseliibu smile.gif

Un tigra, vispaar sportoshana nav nemaz tik veseliiga, taa uztur tavu kjermeni atleetisku etc. bet noaardaas "aizsarg slaanis " .
+Quote Post
yoji
post Feb 9 2006, 19:49
Post #41

Jinushi
**

From: trance.jp

Paarbaudiits..

Ja iesnas neaarstee taas paariet 14 dienu laikaa.
Ja aarstee tad 10 dienu laikaa.

Atceros veel to vasaru, kad gaaju ar 38.7* peldeeties.... biggrin.gif

--------------------
image

Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis!
+Quote Post
Hikaru
post Feb 9 2006, 20:02
Post #42

Tennou

Šausmas... kā var izturēt 10 dienas ar iesnām? blink.gif

Pārbaudīts..
Ja ēd pēc iespējas mazāk un neko kaitīgu, iesnas pāriet pa 1/2, 1 vai 2 dienām.
+Quote Post
Kikyou
post Feb 9 2006, 20:07
Post #43

Kami-sama

QUOTE(Shumins @ Feb 9 2006, 18:39)
negatiivaas emocijas uzreiz sasilda...
*

Katram sava degviela.
Ja esmu labā garastāvoklī, varu staigāt -20 grādos bez jakas, tikai ar cimdiem un man būs silts. Sliktā garastāvoklī man arī -3 salst.
+Quote Post
Ghoul
post Feb 9 2006, 20:18
Post #44

Koutaishi

Group: weirdo
From: Choppah!

QUOTE(Kikyou @ Feb 9 2006, 20:07)
Ja esmu labā garastāvoklī, varu staigāt -20 grādos bez jakas, tikai ar cimdiem un man būs silts. Sliktā garastāvoklī man arī -3 salst.
*

Un peec tam tu divas nedeljas nekur neej, tapeec, ka esi saslimusi, bet tas labaakajaa gadiijumaa, sliktaakajaa tev ir plaushu karsonis, igi guli slimniicaa, rezultaataa kavee skolu, tiec atbriivota no eksameniem utt. so taadu jokus labak nedariit biggrin.gif
+Quote Post
edg
post Feb 9 2006, 20:51
Post #45

limpene grauž aknas

Plaushu karsonis ir tikai tad, ja aukstaa laikaa gaisu pumpee caur sevi masveidaa. Ja aukstaa laikaa tikai pastaigaajas, tad var tikai apsaldeet kaklu vai degunu.

--------------------
+Quote Post

4 Pages V < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 03:19