![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
lol es biju futboolu speleejis ziemaa uz sniega, kad viss bija aizsalis un sniga xDDDD (vajadzees kadreiz atkartot xD)
bet bija fooorši............ + vel 3 briivdienas par to dabuuju, jo biju saslimis ![]() bet tas bija taa veerts........ -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
shumins vnk jau ir ieksh dark-side, taapeec vinju naids silda
![]() QUOTE(Ghoul @ Feb 9 2006, 19:18) QUOTE(Kikyou @ Feb 9 2006, 20:07) Ja esmu labā garastāvoklī, varu staigāt -20 grādos bez jakas, tikai ar cimdiem un man būs silts. Sliktā garastāvoklī man arī -3 salst. Un peec tam tu divas nedeljas nekur neej, tapeec, ka esi saslimusi, bet tas labaakajaa gadiijumaa, sliktaakajaa tev ir plaushu karsonis, igi guli slimniicaa, rezultaataa kavee skolu, tiec atbriivota no eksameniem utt. so taadu jokus labak nedariit ![]() nu nez, nez, vakar es mazliet pastaigaajos ar kaajaam aatraa gaitaa, bet ne iipashi daudz, tikai paaris pieturas... t-kreklaa ar neaiztaisiitu savu tradicionaalu vasaras veejjaku. bija silti, nekaadas iesnas vai plaushu karsonja. mans sasildas no kustiibas - kad es kustos, es gjenereeju pietiekoshi daudz siltuma lai justos silti. staaveet arii var normaali, bet tikai ja veeja nava; taapeec arii man ir vajadziiga veejjaka, lai veejsh siltumu nenopuush kad nekustos vai kustos maz (vai arii kad veejsh ljoti stiprs); ja es visu laiku kusteetos, vareetu arii tikai t-kreklaa staigaat. bez t-krekla buutu gruutaak, es shaadus trikus pagaidaam neesmu meegjinaajis... kaut gan man vecaaki staastiijaa ka es apmeeram laikam kaadus 3-4 gadus vecs (neatceros, preciizu vecumu) buudams, izgaaju/izraapoju pliks uz balkona ziemas laikaa, kad sniegs bija un aukstums... nu un nejaushi taa sanaaca ka durvis aiztaisiijaas... nu peec kaadas pusstundas vai stundas mani atradushi laimiigu, nesasalushu un pilniigi veselu, auksts man neesot bijis... plaushu karsonis nebija... savu pirmo un peedeejo plaushu karsoni, peec kura biju noleemis vairaak shaadas slimiibas nedabuut (kas arii piepildiijaas liidz shim) es dabuuju veelaak, kad kaadu stundu, varbuut vairaak, noguleeju sauliitee uz lielas metaala virsmas... un runaajot par Kikyou piemeeru, man vienmeer ir labs garastaavoklis, nekaadas negatiivaas emocijas nav noveerotas ljoti ilgi... es no taam atbriivojos kaut kad dazhus gadus atpakalj. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |