![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Man animē dubultnieku nav - šķielējoši čari it kā nekur nav manīti
![]() Ja "iz dzīves" - Mels Gibsons varbūt... kad man būs kādi 40+ Animē... khmmm... Hikaru no Macross -------------------- Press any key to continue
|
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Wahahahah edg saits ir reeciigs, mani dubultnieki, Vigo Mortensesn ( Lotr ), Kristina Agilera ( OMFG ), Liv Tyler, jenifer Aniston, jason Biggs ( dzeks no american pie ) un veel kkaadi viirieshi kurus es nezinu
![]() This post has been edited by Ghoul: Feb 9 2006, 17:37 |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja kaadam liidziibas koeficients paarsniedz 70%, buutu jauki, ja te iemestu abas bildes, lai mees, paareejie, varam briiniities.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
omg! taatad.. mana bilde beerniibaa.. un.... rezultaats
![]() es pamaniiju, ka tur veel ir.. Mani rezultaati: Vladimir Zhirinovsky, Kristen Nygaard, Cameron Diaz (OMG LOL, YAY), Federico Garcia Lorca (wha?), Malcolm McDowell, Ayrton Senna, Jack Nicholson, Sean Astin, Saif Ali Khan, Olusegun Obasanjo ![]() quality piu, but whatever -.-|| -------------------- ![]() |
One winged angel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 356 Joined: 1-September 05 ![]() |
Njaaa, tas edg saits tieshaam taaa neko ierullee!!
![]() un veel 69%, nav tachu galiigi, ne, bet to bildi man kauns likt iekshaa ar kuru meegjinaaju, paareejie ir kkaadi dzeki un vecenes kur vispaar nekaa liidziiga nava... aaa jaaa, un Ghoul... Neapvainojies, nu tev tas aparaats shaadu variantu neizmeta, un varbuut es neatshkjiru sejas, bet ja godiigi man peec feisa Sandra Bulloka atgaadina tevi, ![]() -------------------- Kewl, mans profils vel nav dzeests =D
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
-------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
man sandra baigi patiik, pateicos OWA, un ja kas, tad bija arii vinja
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
lol tikko atcerejos ka ta Sandra izskataas xD un viņa tiešam lidziiga Ghoulam hihi
-------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Zem 70% imho liidziiba ir paaraak vaaja, lai postotu. Iista liidziiba ir kaa vienam dzhekam - 3 bildees atziits par Leonardo di Caprio.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nu man gan ir Dubultnieks.
![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Liidziiba kaadi 80-90% ne?
-------------------- ![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
![]() Atradu ģimenes albumā. Yume - tu gadījumā neesi viena no manām mātesmāsām? ![]() |
edg |
![]()
|
Shkjiet, pirmo reizi tas praataa ienaaca Jukatanaa, bet vakar es pilniibaa ieveeroju, ka aigariuss ir Tarantino kopija.
![]() ![]() Nu labi, shiis bildes varbuut nav pashas labaakaas. No aizmugures, kad redzami tikai sejas vaibsti, tad aigariuss no tarantino vispaar nav atshkjirams. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
mhahaha, tas links ir viekārši ģeniāls.
Viņš man uz 95% fočeņu reaģē- no face could be bound. sāku aizdomāties oar eksistenci. šāds ir viens no viņa atvildēm. Un ja tomēr gadās kāda fočene, kur atrod mani, tad varianti ir vienkārši ģeniāli. Piemēram. - Ariel Sharon, Yoko Ono, Keano Reeves, bet tomēr visbiežākais variants izrādās Audrey Tautou. ![]() piemēram šī bilde bija ar ģeniālām asociācijām. pPievēršit uzmanību Chibi un Iori atrastajiem dubultniekiem. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 August 2025 - 08:17 |