![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Psycholog |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 217 Joined: 30-January 06 ![]() |
Drusku jau ir, jajau tu taa iemineejies
A, un svaargi..nu nezinu, pats neko no zimeshanas nesajedzu, bet kopumaa tie manupraat izskatas nedaudz pastiivi...nevar tos kautka atdzivinat? o.O (drusku pat atgaadina SPAWN apmetni, kad tas parvershas brunjaas, ja kaads ir redzejis to filmu) -------------------- Positive black.
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man taa arii izskataas peec mazas meitenes un vispaar galva ir ok, bet tie mati kuri staav uz galvas izskataas paaraak kupli.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mēs jau varam pieņemt, ka tas ir chibi un tad viss ir ok.
Nestreso un droši krāso, chibiigums arī ir stila sastāvdaļa. < - Btw. This chibi looks realy good. -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
aizmugurē tas zēniņs/kaut kas ir vislabākais. meitenei ar labo roku, manprāt, kkas nava labi.
nu, jaa, Leor ir pavisam citā pakāpē, bet Ayumi ar neatpaliek... -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Mēs jau varam pieņemt, ka tas ir chibi un tad viss ir ok. She looks like chibi? ō.O ok, paldies par ieteikumiem un komentāriem. (patlaben nevaru uz tiem atbildēt tiešāk) Mans jaunākais darbs... šoreiz bez tablet. Mana tableta zīmulim kautkas nav ok.. T__T maybe kāds no pieredzējušiem otaku varētu man izpalīdzēt ![]() Šim darbam man uz photoshopa ir tikai uzzīmēta ādas krāsa(ar peli <__< ) un virsraksts... ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Мощно! Я вот никогда цветными карандашами не пользуюсь! Не умею, только рисунки порчу.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Galva ir daudz, daudz par lielu.
![]() Bet tā vispār jauki. -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man gan neliekas, ka galva par lielu. paskatieties kaut vai Bleach personaazham -Kuchiki Rukia- galva ar taada krietni paliela. bilde smuka
![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() Tā apkakle izskatās ļoti silta.... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
drīzāk, nevis galva par lielu, bet roka par mazu. nu, krāsas smukas un kāda kleita...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Zīmējums skaists
![]() |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man shis darbs neiipashi patiik..Vareeja ruupiigaak izkraasot.
Un shajai malai ir kljuuda ![]() Nemaaku paskaidrot kaada, bet pamegjinaashu. Ja redz kleitu druscinj no apakshas var arii redzeet kleitas aizmugureejo dalju.. Saprataat? ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Kirara @ May 4 2006, 22:12) Ja redz kleitu druscinj no apakshas var arii redzeet kleitas aizmugureejo dalju.. kljuudas nav taadaa gadiijumaa,ja tur ir liels shkjeelums.. ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Ziimeejums ljoti miiljsh, I'like it.
Aa - un njemot veeraa to skjeelumu kleitaa.. ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nez, man liekās šitais tev iznācis labāk par visiem iepriekšējiem krāsojuma ziņā. Nav tik graudains un nelīdzens tas krāsojums. (Par līnijām vispār nerunāsim; tās tev toč labāk ar roku sanāk.)
Emm, kas tev ir ar to zīmuli? o.o' Ja viņš ir bezvada tad pārbaudi, vai baterijas nevajag nomainīt. Un vēl paskaties, vai tabletam vads ir kārtīgi iesprausts datorā. Citādāk nezinu kas. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:38 |