![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Galva ir daudz, daudz par lielu Man gan tā nešķiet... Runājot pa kleitu - Man arī nešķiet ka tur būtu kāda kļūda. Mēs taču neviens nezinam, kāda viņa ir patiesībā ![]() Storm, kā tu to domā - ''Citā rakstā'' ? QUOTE Nez, man liekās šitais tev iznācis labāk par visiem iepriekšējiem krāsojuma ziņā. Nav tik graudains un nelīdzens tas krāsojums. (Par līnijām vispār nerunāsim; tās tev toč labāk ar roku sanāk.) Yeah, pie kompja man rokas trīc XDD Paldies, man pašai arī šķiet ka šoreiz krāsojuma ziņā tas ir labāks ( ir panākts mērķis XD ) Gosh, paldies Rei, tagad daleca kas tabletam pa vainu! Tas ir bezvadu XDD Tas nozīmē ka vajadzēs baterijas... just one lil probl. ... kur lai dabūn tādas speciālas baterijas ( salīdzināju ka ar parastajām viņas ir pa mazu XD ) Tnx visiem ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
A kā ta viš tev pirmstam darbojās? o_O
Manam ir AAA baterijas, duracell iet normāli kādu pusgadu. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Kikyou @ May 6 2006, 00:39) Duhh, pliz neprasi man to <3 Viņām ir kautkādras wierdo XDD Vai arī probl. ir kautkur citur Ō.Ō ... Apskatīšos kas ir ar tām duracell (bet man šķiet ka man citas vajadzēs ... >.< ) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ayumi |
![]()
|
Well, es beidzot savedu kārtībā savu tablet un tapis ir jaunākais craps
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
manai gaumei deguns bish par garu.
![]() turpretī mati ir burvīgi. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Malacis,malacis
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Piekriitu rebel. Izskataas peec kaut kaadas shoujo mangas fanarta.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Mati tiešām labi izdevušies, bet deguns tiešām ir par garu!
Baigi spics iznācis tā kā dažās animēs. |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
peedeejais darbinjsh tieshaam uz goda sanaacis.
![]() a deguns gan man atgaadina escaflowne |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE a deguns gan man atgaadina escaflowne OMG Escaflowne vnk Rocks XDD ( *new fan here ![]() ![]() ![]() QUOTE Izskataas peec kaut kaadas shoujo mangas fanarta. Lmao, šis iespaids tika radīts ar nodomu ![]() Jaunākie darbi : Veltījums manai beloved mammai, māmiņu dienā (*aplausi*) Atgriezos paķēpāties ar paint'u <3 Galva viņai var likties kļūdaina, bet viņa uz tām puķēm skatās (jā, tās ir puķes) Domāta chibi (un viņa nav ragana, kā var izskatīties) Un PAVISAM NOTEIKTI labākais mans darbs EVER XDD - izdomāju charu - Satsu (saīsinājums no Satsujin XDDDDDD LMAO ) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
pirmais - smuki bet nav deguna.
otrais - atgādina kikyou Bertu, nav orģināli ![]() -------------------- |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Loti smuks darbinsh, tik pie liinijaam gan vareeji mazliet vairaak piestraadaat (nodzeest liekaas shviikas), bet varbuut tas taa speciaali atstaats?
![]() |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE Loti smuks darbinsh, tik pie liinijaam gan vareeji mazliet vairaak piestraadaat (nodzeest liekaas shviikas), bet varbuut tas taa speciaali atstaats? Dunno .__. QUOTE pirmais - smuki bet nav deguna. otrais - atgādina kikyou Bertu, nav orģināli Deguns nav speciāli ![]() ok, zinu ka visiem jau galīgi **** par to ka šeit lieku savus darbus .__. But still i wanna show something.... Fanarta skice, ko vēlāk uz photoshopa apstrādāšu. Escaflowne - hitomi (pa kreisi) un Merlie(pa labi) (Escaflowne ja kas, ir laba anime, iesaku! ^^ ) Speciāli Pakkun! ( pirms kāda laika, šajā topicā viņš lūdza ecchi, un re ku mazs ecchi ^^ ) ![]() Nez, man šķiet ka darbs ir bez kļūdām... ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
QUOTE(Ayumi @ May 19 2006, 21:33) ok, zinu ka visiem jau galīgi **** par to ka šeit lieku savus darbus .__. But still i wanna show something.... kastadnutasbij^? man,piemeeram, Tavi darbi ljoti patiik un es tos labpraat apluukoju. peedeejais - neesmu escaflowne redzeejusi,taapeec nevaru teikt pilniigi neko par to,cik labi ziimeejums sanaacis fanart zinjaa,bet kaa darbs tas ir varengliits. man patiik. taa sapnjainaa izteiksme,rocinjas..ai,burviigi. ^^ -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
diezgan normaals fanarts ev sanaacis, nevaru sagaidiit, kad redzeeshu izkraasoto variantu. ^^
vieniigais ko varu teikt ir pielabo kaklarotu lai taa kriit, nevis peld gaisaa |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |