![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Jaa, kraasot... citaadi paliigliinijas tai skicee pat redzamas.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
esmu escaflowne redzeejis un, aarpraac ku taa bilde miilja ^^ miiksta tb
![]() -------------------- |
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Kawaii!!! pēdējais darbiņš apburošs
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Loti smuki. Gribaas redzeet izkraasotu versiju
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE bilde miilja ^^ miiksta Tātad efekts panākts ![]() well, te ir izkrāsotais variants... ņemt vērā - es vel tikai trennējos!!! ![]() Es biju tā sazīmējusies ka par background man jau bija pie vienas vietas ^^' QUOTE Ayumi tu skaisti zime es gribu ari tik skaisti zimet! Paldies. Tu vari tā zīmēt. Ikviens var. Galvenais ir pāris gadu trenniņš ![]() Offtopic_: Spoils - Eirovīzijā vinnēja Somija a.k.a Lordi. YESS, dievinu šo grupu XDDD Pirmo reizi redzu ka hard rock uzvar Eirovīzijā ^^ -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu super, patiik man rezultaats, varbuut vareeji mazliet varaak eenas bet eh, ir loti gliiti taapat
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Labs zimējums! Thumbs up!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Cool! Es kljuudas nesaskatu, vieniigi fonaa zvaigzniites tieshaam ir taadas pavirshas. Kaa jau tu teici "Es biju tā sazīmējusies ka par background man jau bija pie vienas vietas"
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Ir labi, bet totāli pietrūkst ēnas. :/
Starp citu, kā tu pozas zīmē? Tu ņem palīgā fotogrāfijas, vai vienkārši tāpat? |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Man liekas, ka eenojuma netruukst. Ziimeejums jau taa izskataas labi.
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
man liekas smuki, tik acis tai brunetai kautkādas sapņainas, tukšas, it kā kāds viņai dvēseli būtu izsūcis...nu bet labi, par kļūdu to uzskatīt diezinvai var.
P.S. Man ar lordi patīk... Bet norvēģija man patika vairāk, bet tai bija tikai par 6 punktiem vairāk par Latviešiem... zjeel, man taa taa dziesma patika... -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
taa bilde ir vnk teh kawaiiness!!! vieniigais, kas kkaa jociigi- kakjeniites aadas kraasa. varbuut tur vainojams eenu truukums, jaa, toch, kakjeniitei tas ir eenu truukums
![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
tieshaam izskataas ljoti labi, beeeet catgirl taa melnaa liinija apkaart zodam ir biki pa biezu. izskataas kkaa jociigi un veel taada sajuuta, ka vinjai taalaak aiz celjgaliem nekaa nebuutu. skicee nevareeja to pamaniit bet tagad biki kriit aciis. eenu truukumu es gan neizjuutu.
|
Cow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 121 Joined: 12-May 06 ![]() |
![]() -------------------- Es esmu...
GOVS TĀDA! |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:04 |