![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(sasuke @ May 21 2006, 21:08) Noskaties The Vision of Escaflowne, tad sapratīsi! ![]() Bet vispār jau zīmējumi ir vienkārši kolosāli! Man ļoti, ļoti patīk! Tikai tās galvas šķiet nedaudz par lielu... ![]() ![]() -------------------- Go and die, please.
|
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
mnjā, zīmējumi ir labi! Protams, ir kļūdas, bet kurā darbā tad tādas nav..
![]() ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Liels paldies visiem par labojumiem un visādi citādi komentāriem <3 Ohh yess, darbā kuru tagad uploadošu būs ēnas o.o
Tātad, šis ir mans pirmais darbs uz programas Open Canvas4.0 6E ![]() ![]() Zinu, viņa izskatās kā pārsauļoļusies, bet Open Canvas ir grūti krāsot, tā kā nepiesienās (kā nekā, pirmais darbiņš ![]() Iesaku Open Canvas visiem tiem kas krāso tikai Paint'ā un neprot uz Photoshop, tāpēc ka tas ir Photoshop un Paint krustojums + ar viņu ir vieglāk darboties ![]() btw, plānojam ar Marron veidot mangu priekš viena konkursiņa (balva - pēc komiksa izveidos animi/mūlteni) , tas tā, ja kādam sagribētos mums pievienoties (vairāk info - sūtiet PM ) This post has been edited by Ayumi: Jun 2 2006, 00:05 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Forshs darbs, bet man liekas, ka degunam vajadzeeja buut savaadaakam kaa arii mutei. Mati it COOL! Fons ir SUPER!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
mati ir cmuki, fons arii labs un paarsauljojusies vinja noteikti neizskataas. nu jaa varbuut vieniig deguns vareeja buut savaadaks, bet taa good job.
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Lol, OC nav nemaz tik grūti krāsot. Ātri pierod un tur labi iznāk. :)
Man baigi patīk mati kā tev iznākuši. Ritīgi smuki. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
njā pamazām sāku pierast pie OC
![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
smuki man patīk krāsas un liekas ar degunteli viss ok
|
AaiiKate |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 23-May 06 ![]() |
es ieraudzīju un man elpa aizrāvās XD drošvien krāsu dēļ
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
aaaah. tik miiliigi. smukinji. uzdzen taadu pavasariigumu. ^^
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ļoti patīk krāsu izvēle
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
God damn! Tas ir skaisti! Bez fotoshopa?
|
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Keydan @ Jun 2 2006, 21:42) paldies. palasi šo - QUOTE Iesaku Open Canvas visiem tiem kas krāso tikai Paint'ā un neprot uz Photoshop, tāpēc ka tas ir Photoshop un Paint krustojums + ar viņu ir vieglāk darboties mans ieteikums Es patiešām cenšos krāsot profesionālak :/ btw, te mazs darbiņš priekš Deviantart.com ![]() ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Jun 2 2006, 18:42) ![]() Man saakumaa izskatiijaas seja peec maza zeena sejas, bet neauztraucies, tikai bishkjinj. ![]() Druscinj liekas, ka ar kaklu ar kkas nav kaartiibaa, bet nepieveers tam lielu uzmaniibu. Man kaa vienmeer patiik. ![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man viņa kko atgādina... =.= Nez, moš Vilu no witch..?
Bet kopumā, ļooti smuks darbs. Meitene smuka un tauriņi rulzzz!! ![]() Tavs ēnošanas stils man still liekas mazliet jocīgs, bet neņem to galvā..-es tāda bišķi jocīga pagadījusies! ![]() Vispār, pozitīvi! ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |