![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE Man viņa kko atgādina... =.= Nez, moš Vilu no witch..? omg. jā, kā tad XDDD Man atkal uznāca zīmējamais...(un atkal iztērēju uz to visu savu enerģiju XD Fanart (btw, likšu linku no Deviantart, jo kautkas biš man te čakarējas) Saiyuki ( ![]() Sayuki ''Urasai'' .....urasai, Goku is my fav..... ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
![]() Ōō, man izdevās piespiest sevi ko ieskenēt ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
yees, Maaaster (haa, haa, haa!) man ļoti patīk šis darbs. līnijas tīras un pa vienai. bet. laikm viņa sirgst ar kādu pusmūža vīriešu kaiti, jo mati no pieres sākuši nedaudz atkāpties.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
![]() Juu skaisti.! Man patīk pēdējais.! ![]() This post has been edited by Haruka: Mar 19 2007, 15:29 -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Liek manai sirdij aatraak puksteet. Gaumes lieta laikam. Pat nevaru objektiivi veerteet.
Ceru, ka nepazudiisi atkal uz pusi gada! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Vienkārša, bet ļoti profesionāla skice!!!
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Piekrītu visiem. Like it. Itkā parasta skice, bet kaut kāds riekstiņš tur ir. Tev labas proporcijas.
|
Ayumi |
![]()
|
QUOTE Liek manai sirdij aatraak puksteet. Gaumes lieta laikam. Pat nevaru objektiivi veerteet. Ceru, ka nepazudiisi atkal uz pusi gada! Uhh tiii ^^ Šādi komenti mani uzmundrina un liek turpināt zīmēt. Thanks! ![]() Kahi - par tiem matiem...a kam negadās? ![]() Un PaUdIeZz arī pārējiem ^______^ Nu lūk, nākošais darbs - ![]() Ada Wong no Resident Evil 8) Adore her. <3 Baigā ķēpa iznāca ar feisu, jo centos uzzīmēt ko non-anime. Šķiet ka tas tomēr nav izdevies. Crap. ![]() This post has been edited by Ayumi: Apr 3 2007, 19:22 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
es to speeli izgaaju un man vinja diez ko neliidzinaas Adai
un terpu nu gan vareeji uzzimeet taadu kaads bija speelee 1.sarkano kleitu 2.specvieniibas teerpu bet apsveicu ar meegjinaajumu! ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
es to speeli izgaaju un man vinja diez ko neliidzinaas Adai un terpu nu gan vareeji uzzimeet taadu kaads bija speelee 1.sarkano kleitu 2.specvieniibas teerpu bet apsveicu ar meegjinaajumu! ![]() Ceturto daļu spēlēji? hāāāā! Viņa RE ir jau agrāk... sākot no 2 daļas. ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man vairāk atgādina hentaja "taboo: charming mother" galvenās varones māsu(kāviņtursauca.. anyway vārds nav svarīgs)
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Deguns par apaļu,es atceros viņu no otrās daļas...Iesaku labāk nozīmēt no concept art vai kāda skrīna,būs labāk.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Es paskatījos tavus pēdējos darbus. Zini, tev ļoti labi sanāk krūtis zīmēt XD
![]() Nedomājiet, that I am just a perv, nē. :J (I'm a TOTAL perv XD) -------------------- (sun)
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
formas labas.. .. .
![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
formas labas.. .. . ![]() hihihihi >:] Es specializējos ecchi zīmēšanā, manas krūtis roxo xDDDD ko jūs! es par zīmētajām ![]() Pakkun - tu ar savu hentai xP Ka Ada, tad Ada! I svjo! -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:36 |