![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man nav ko teikt. nu labi ir.. tas ir vienkārši fenomenāli. šis skaistais zīmēšanas.. uh es pat izteikties vairs nemāku.
nu vārdusakot zīmējumi vienkārši ūber. it īpaši tas sarkanais. uh.. tagad offtopic - kā var zaudēt iemaņas zīmēšanā? manuprāt tas vienkārši nav iespējams. bet darbi tiešām ūber. tā turpināt, jo vēl gribās kaut ko redzēt.. XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Zaudēt iemaņas zīmēšanā nevar, tikai aizmirst... Kā patlaben ir ar mani
![]() Ielikšu savu pirmo zīmējumu pēc ilgiem laikiem(dabūju savu tabletu atpakaļ 8) ) Nu centīšos turēt solījumu un biežāk zīmēt, likt te ko iekšā. Linearts - ![]() Pie šī man pilnīgi rokas trīcēja xD, bet nekas...nedaudz paķēpāšos un viss būs ok. Zīmējums tāds prasts tagad, kamēr krāsoju viņu, atļauju arī jums pamēģināt izkrāsot. -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Izmērs, damn, izmērs un lineart zīmēšana padoms - līnijas velc labāk jaunā layer. Vismaz izskatās ka tu esi vilkusi pa tiešo uz skices.
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Ieliku lielo, lai tiem, kuriem sagribas pakrāsot, būtu labāka kvalitāte darbam. Well, you know.
Līnijas vilktas ar pilteni, Edit: jo Ayu nepadodas linearti (roka nemitīgi trīc). Need more practise, hehe. This post has been edited by Ayumi: Jul 16 2007, 18:50 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Iedo zīmējumu,uztaisīšu lineart.
A zīmējumu samazini? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
darbā uzraiz pamanāmas ir meitenes acis. skaistas. darbs velk uz sadisma pusi.. vienīgā roka ir izdevusies ļoti labi. mati arī smuki. tā turēt. būtu interesanti apskatīties, kā arts uztaisītu lineart no tava darba.
![]() -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Ayumi |
![]()
|
Te jau bija mēģinājums uztaisīt line art. Zaļās svītras visu jauc.
Okai, iedošu Artam, redzēs kas iznāks ![]() Nesamazināšu attēlu, man slinkums.:< -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Hope ya like it.
![]() Pirmie upuri uz kuriem izmēģināju PenToolz,bija tavs furiju pāris. Pagāja pusstunda.Pentoolz un brush. ![]() Ja kaut kas nepatīk-izlabošu.Patīk,taisīšu tālāk. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
Paldies visiem un liels paldie Artam par lineartu. Kāmēr tu to taisīji, es jau paguvu izkrāsot savu Doll - rezūltāts. Crapīgs, bet nu es vēl mācos.
![]() Es eju tālāk. Can't let this topic die. Cyber-girl sketch. ![]() Vēlāk ielikšu arī pabeigto. This post has been edited by Ayumi: Aug 8 2007, 23:45 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Arts |
![]()
|
Well...it's about time
![]() Heh,btw nice body. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Ayumi |
![]()
|
Kamoon, es cenšos. Izkrāsotajā variantā viņa būs vairāk cyber xD
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nez īsti kapēc, bet seja īsti nepatīk. Rokas par tievu un krutis par augstu, citādi viss pārējais liekas ok.
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
Rokas tādas pašas kā modelēm, viss ok.;D
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man ir tāda sajūta, ka tavas spējas ir krietni vien ierūsējušas, chariem vairs nav dinamikas. Liekas pārmēru stīvi palikuši. ._. Tā iet, ka kādu laiku nezīmē... D:
Agrāk tavi darbiņi bija audz kjūtīgāki un sirsnīgāki, bet tagad liekas tādi stīvi, uzspēlēti, zaudējuši savu šarmu. ![]() ![]() VS ![]() ![]() Nezinu kā citiem, taču iepriekšējie man kautkā vairāk gāja pie sirds, tad vēl arī tā sarkanā beibe uc. :3 -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
Man gan tie kjūtīgie neiet pie sirds, heh. ;/ Nu jā, ka kādu laiku neesmu zīmējusi, tad paies laiciņš līdz ietrenēšu atkal savu rociņu. Cik nu stīvi, es pati savos darbos nelielu progresu tomēr redzu.
izkrāsotais - ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |