![]() ![]() |
| edg |
Feb 10 2006, 19:34
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 06:50) Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Ayumi |
Feb 10 2006, 20:22
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
Intresanti sushi.
QUOTE Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis Gomen, pārpratu. btw, redzu ka sushi ir sapratusi manu domu. Māte un meita, kas attēlota ziemā. Nju prikols bija tāds ka meiģināju attēlot sevi ar mammu, spikojot nedaudz no shejienes - ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Kikyou |
Feb 10 2006, 21:01
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Hmm. :3
![]() Par krāsām īsti nezināju kādas ņemt. Ā un, pārtaisīju džemperi par mēteli, ehehehe... ._.' |
| sandzi |
Feb 10 2006, 21:04
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks |
tev labi sanaca vinu pabeigs tiri smuki
|
| Ghoul |
Feb 10 2006, 21:04
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! |
wooo ir labs kikyou, vareetu sarunaat, ka tu kaadreiz kaadu mnau ziimeejumu izkraaso?
|
| rebel |
Feb 10 2006, 21:15
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life |
wow,nju ayumi-kikyou kopdarbs ir sanaacis vnk *taa maartinja riitinja kustiiba, bucha gaisaa,nu,juus jau zinaat XD* !
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
| Tomoko |
Feb 10 2006, 21:28
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 |
Eu, te jau vareetu animi/mangu veidot! Uzziimeets labi, bet izkraasots izskataas vispaar briinishkjiigi!
|
| Sushi |
Feb 11 2006, 01:17
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 20:22) Khe khe, paldies!! Kikyou, kaarteejais otaku zefiirs tev! Njaa.. iisteniibaa interesanti shitaa paveerot.. piem, mums ir diezgan atshkjiriigi skilli photoshopaa, kaa arii katrai savaadaaks stils utt... Good, good! -------------------- |
| Ayumi |
Feb 17 2006, 20:27
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 |
QUOTE(Tomoko @ Feb 10 2006, 22:28) Eu, te jau vareetu animi/mangu veidot! Uzziimeets labi, bet izkraasots izskataas vispaar briinishkjiigi! Tikai tad cūkas lidos Jaunākais darbs, kuram daudz kļūdu, kuras pati redzu. ![]() *CRAAAAAPPZZZ* -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| edg |
Feb 17 2006, 20:34
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM |
Monstraali smuki! Kljuudas ir nieciigas, aciis nekriit. Shii bilde man ljoti patiik.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
| Ayumi |
Feb 21 2006, 23:28
|
QUOTE(edg @ Feb 17 2006, 21:34) paldies, paldies ^^ Šeit mani pēdējie divi - ![]() ![]() ehh, jāsāk džeki beidzot zīmēt. manprāt atkal kautkas ar proporcijām naf ok... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| Tomoko |
Feb 21 2006, 23:35
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 |
Heyyyy, tas Naruto vispaar taads.. cute! ^___^ Un taa ieprieksheejaa meitene arii smuka! Arii taa kas ir izdzeesta/vaaji ieziimeeta
|
| Kikyou |
Feb 21 2006, 23:41
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
Mm, vispār jau es neesmu redzējusi kādu tavu ne-chibi zēnu. Uzzīmēsi tādu kārtīgu bishounenu? XD
Proporcijām nav ne vaina. Vismaz es neredzu. Man liekās pirmajam labā (no šīs puses skatoties - kreisā) roka varbūt neeeedaudz par garu sanāk, bet tas man kaut kā vienalga. Māku redzēt cauri kļūdām. Bet vispār smuki. Otrs vienkārši - SO TRUE. XDD |
| Ayumi |
Feb 22 2006, 00:05
|
QUOTE(Kikyou @ Feb 22 2006, 00:41) Mm, vispār jau es neesmu redzējusi kādu tavu ne-chibi zēnu. Uzzīmēsi tādu kārtīgu bishounenu? XD Proporcijām nav ne vaina. Vismaz es neredzu. Man liekās pirmajam labā (no šīs puses skatoties - kreisā) roka varbūt neeeedaudz par garu sanāk, bet tas man kaut kā vienalga. Māku redzēt cauri kļūdām. Bet vispār smuki. Otrs vienkārši - SO TRUE. XDD Jā, es ar pa to kreiso roku aizdomājos. Hmmm, bishi Oh YEAH! naruto chibi ir ĻOTI PATIESS! -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
| murasaki |
Feb 23 2006, 17:55
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 |
ljoooti patiik tie, kas virs "ayumi un zirneklis" ja veel darbi, luudzu liec iekshaa! un tie pirmie arii man patiikaas, ir dazhas nepilniibas (tie pashi pleci), bet taa - super. patiik sejas.
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 02:05 |