![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 06:50) Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Intresanti sushi.
![]() ![]() QUOTE Es runaaju par diviem dazhaadiem ziimeejumiem: 1. maate un meita 2. zirneklis Gomen, pārpratu. ![]() btw, redzu ka sushi ir sapratusi manu domu. Māte un meita, kas attēlota ziemā. Nju prikols bija tāds ka meiģināju attēlot sevi ar mammu, spikojot nedaudz no shejienes - ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hmm. :3
![]() Par krāsām īsti nezināju kādas ņemt. Ā un, pārtaisīju džemperi par mēteli, ehehehe... ._.' |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
tev labi sanaca vinu pabeigs tiri smuki
![]() ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
wooo ir labs kikyou, vareetu sarunaat, ka tu kaadreiz kaadu mnau ziimeejumu izkraaso?
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
wow,nju ayumi-kikyou kopdarbs ir sanaacis vnk *taa maartinja riitinja kustiiba, bucha gaisaa,nu,juus jau zinaat XD* !
-------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Eu, te jau vareetu animi/mangu veidot! Uzziimeets labi, bet izkraasots izskataas vispaar briinishkjiigi!
![]() |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
QUOTE(Ayumi @ Feb 10 2006, 20:22) Khe khe, paldies!! ![]() Kikyou, kaarteejais otaku zefiirs tev! ![]() Njaa.. iisteniibaa interesanti shitaa paveerot.. piem, mums ir diezgan atshkjiriigi skilli photoshopaa, kaa arii katrai savaadaaks stils utt... Good, good! ![]() ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Feb 10 2006, 22:28) Eu, te jau vareetu animi/mangu veidot! Uzziimeets labi, bet izkraasots izskataas vispaar briinishkjiigi! ![]() Tikai tad cūkas lidos ![]() Jaunākais darbs, kuram daudz kļūdu, kuras pati redzu. ![]() *CRAAAAAPPZZZ* ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Monstraali smuki! Kljuudas ir nieciigas, aciis nekriit. Shii bilde man ljoti patiik.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(edg @ Feb 17 2006, 21:34) paldies, paldies ^^ Šeit mani pēdējie divi - ![]() ![]() ehh, jāsāk džeki beidzot zīmēt. ![]() manprāt atkal kautkas ar proporcijām naf ok... -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Heyyyy, tas Naruto vispaar taads.. cute! ^___^ Un taa ieprieksheejaa meitene arii smuka! Arii taa kas ir izdzeesta/vaaji ieziimeeta
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Mm, vispār jau es neesmu redzējusi kādu tavu ne-chibi zēnu. Uzzīmēsi tādu kārtīgu bishounenu? XD
Proporcijām nav ne vaina. Vismaz es neredzu. Man liekās pirmajam labā (no šīs puses skatoties - kreisā) roka varbūt neeeedaudz par garu sanāk, bet tas man kaut kā vienalga. Māku redzēt cauri kļūdām. Bet vispār smuki. Otrs vienkārši - SO TRUE. XDD |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Feb 22 2006, 00:41) Mm, vispār jau es neesmu redzējusi kādu tavu ne-chibi zēnu. Uzzīmēsi tādu kārtīgu bishounenu? XD Proporcijām nav ne vaina. Vismaz es neredzu. Man liekās pirmajam labā (no šīs puses skatoties - kreisā) roka varbūt neeeedaudz par garu sanāk, bet tas man kaut kā vienalga. Māku redzēt cauri kļūdām. Bet vispār smuki. Otrs vienkārši - SO TRUE. XDD Jā, es ar pa to kreiso roku aizdomājos. Hmmm, bishi ![]() Oh YEAH! naruto chibi ir ĻOTI PATIESS! ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
murasaki |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 32 Joined: 21-February 06 ![]() |
ljoooti patiik tie, kas virs "ayumi un zirneklis" ja veel darbi, luudzu liec iekshaa! un tie pirmie arii man patiikaas, ir dazhas nepilniibas (tie pashi pleci), bet taa - super. patiik sejas.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:53 |