![]() |
![]() ![]() |
![]() |
mms61 |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 15-December 05 From: Look behind you... ![]() |
Nereāli SMUKI!
-------------------- ![]() Kon! |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Kawaii, kawaii! Vismiiljaakais Chibi manupraat ir ar to sirsninju. Cute! :3
Ayumi, es nekas nesapratiishu, kaa tu tik forshi ziimeee... *me depresiiva ielien savaa kastee* |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Tomoko @ Mar 26 2006, 17:03) Kawaii, kawaii! Vismiiljaakais Chibi manupraat ir ar to sirsninju. Cute! :3 Ayumi, es nekas nesapratiishu, kaa tu tik forshi ziimeee... *me depresiiva ielien savaa kastee* Kā var nesaprast? Vnk, paņem cītīgi pazīmē pusgadu, tad kad smadzenes jau izkūpējušas, pazīmē vel nedaudz, līdz vēlamais rezultāts ir panākts ![]() QUOTE Nereāli SMUKI! Njā, paldies ![]() QUOTE Nu.. izskatās, ka pie darba nav īpaši strādāts, bet es jau nezinu Bet īstenībā ir otrādi ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
Damn, sorr par dubūltpostu
![]() Te ir mans jaunākais darbs. Meiģināju taisīt to citādākā stilā nekā es visu laiku zīmēju...Laikam var šķist ka tur ir dažas kļūsas, bet īstenībā tā nebūs XDD btw, šis ir arī veltījums manam tētim dzimenē ![]() ![]() hmmm, jā acis laikam ir pa augstu, bet iedomājaties ka tas ir tas stils ko centos panākt. XDD -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
acs manupraat ir biki padaudz uz labo pusi, bet kopumaa baigi smuki,
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Njāā ļoti interesants darbiņs... Tikai varbūt pārāk divdimensionāls brīžiem liekas...
![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man liekās, ka piere ir vainīga, ne acu augstums. XD
A tā vispār smuki. Ar ko krāsoji? Grūti pateikt, vai tas ir ar datoru vai ne... |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Njaa, man arii liekas, ka piere ir taa mazaa bojaataajinja... Rotaajums zem acs ir ljooooti forssh, man patiik!
![]() Peec kraasaam un idejas, ljoti smuks darbs! Shis man no taviem tieshaam iepatikaas! P.S.- starpcitu, starpai starp aci un malu, jaabuut tik lielai kaa acs. To es atceros no Manga Tutorials. ![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Sushi @ Mar 31 2006, 18:08) Njaa, man arii liekas, ka piere ir taa mazaa bojaataajinja... Rotaajums zem acs ir ljooooti forssh, man patiik! ![]() Peec kraasaam un idejas, ljoti smuks darbs! Shis man no taviem tieshaam iepatikaas! P.S.- starpcitu, starpai starp aci un malu, jaabuut tik lielai kaa acs. To es atceros no Manga Tutorials. ![]() Piere... maita tāda! XD Paldies jums par ieteikumiem ![]() Nju tad tā diena ir klāt... *lepni* I present my new job with tablet.... => my first... God damn, proud if it. <3 EDIT: otrais darbs - ![]() ''Standing at the rain'' Čars no manas mangas (kurai vel sižets top, bet čari jau taisās) -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pēdējā izskatās, ka meitenei puse galvas nošķelta, nevis to aizklājuši mati (varbūt tāds bija mērķis?) bet pārējais ļoti smuki sataisīts, it sevišķi kleita un fons!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tas tā izskatās tāpēc, ka tur trūkst līnijas.
Jēei, Ayu tagad ir tablets~! Nu tu mani sapwnosi visās iespējamās jomās. D: P.S. Ayu, izmanto layerus. Neprasi kā. Liels bērns - pati māki izpētīt. XD |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Kikyou @ Apr 14 2006, 13:43) Tas tā izskatās tāpēc, ka tur trūkst līnijas. Jēei, Ayu tagad ir tablets~! Nu tu mani sapwnosi visās iespējamās jomās. D: P.S. Ayu, izmanto layerus. Neprasi kā. Liels bērns - pati māki izpētīt. XD sapwnosi? XDD neprasīšu, pati sameklēšu, XDDD te tāda paniekošanās pa paint'u - -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Zods ir par spicu, mati un apģērbs ir vnk burvīgi uzzīmēti.
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Pirmajā zīmējumā ar tabletu diezgan smuki tā meitene uzzīmēta!
![]() Otrajā zīmējumā, piekrītu par galvu Kahi, nu ir tāda jocīga. Toties krāsas ļoti smukas, pat ļoti smukas. Bet man neizskatās, ka viņa būtu lietū.. nez, pārāk nemanāms tas lietus.. Pēdējais- nu, man patīk. Tāds bišķīt bērnišķīgs (pēc krāsām), bet ir labs. ![]() -------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Man gan kraasas ljoti patiik peedeejaa.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:23 |