![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(edg @ Apr 14 2006, 22:01) tnx, edg. QUOTE Zods ir par spicu Ja? man gan šķiet ka ir ok, bet tnx. ok, viena skice ar charu no manas topošās mangas - Danielu paint,paint, paint -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Kaa man patiik!
This post has been edited by Kirara: Jun 2 2006, 09:35 |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
ak dievs, peedeejais vnk DIEVIIGS, man patiik skices!
-------------------- |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
QUOTE(Pakkun @ Apr 16 2006, 01:10) Paldies, pakkun, Kirara ^^ Šis ir izkrāsotais variants (Kikyou, es pielietoju layerus ![]() ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Nu izkraasotais darbs man mazaak iet pie sirds. Pamaniiju ka viena acs ir taadaas kraasaas izkraasota un otra savaadaak.
|
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Kirara @ Apr 16 2006, 18:30) Nu izkraasotais darbs man mazaak iet pie sirds. Pamaniiju ka viena acs ir taadaas kraasaas izkraasota un otra savaadaak. Tās acis pieder pie mangas story daļas ![]() Man apnikās krāsot s...gi un es nolēmu trenēties cītīgāk - Velviens čars no manas mangas, neko nespoilerošu ![]() Redzu kļūdas apģērbā, matos un pie kakla, bet man patīk. This post has been edited by Ayumi: Apr 16 2006, 19:30 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kirara |
![]()
|
Shis gan iznaaca ljoti labi!!!!
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Ļoti patīk kā iznākušas acis (tiešām smuki , manuprāt ^^ ),arī krāsas apģērbam un matiem tādas mierīgas,šur tur vēl ne līdz galam vēl izkrāsots, nu jā un labajai rokai apģērba krokām kaut kas ne tā .. Mani komplimenti arī matu krāsojumam un ēnojumam
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
waaj, cik smukiņa meitene un džeks, šoreiz nav bezemociju lelles(nee, tavi darbi nav slikti, tikai manuprāt acis ichiban taisetsuna detaļa, tāpēc tām jābūt dzīvām), bet gan visai mīļa un jautra meitene un seksīgs puisis.
Tagad Ayu, vari sevi atzīt par dievu - tu radi dzīvību! ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
bljin, taa peedeejaa meitene - kawaii desu!!! uztaisi kko ecchi
![]() -------------------- |
Ayumi |
![]()
|
QUOTE(Pakkun @ Apr 16 2006, 22:55) Oki. Būs. Bet biš vēlāk ![]() QUOTE seksīgs puisis Bishounens~~! ![]() QUOTE Tagad Ayu, vari sevi atzīt par dievu - tu radi dzīvību YEAH, adore me ^^ Kirara, Death Star uc. tnx ^^ Ieskenēju vienu darbiņu, izkrāsoju uz photoshop'a.... vērtējiet - ![]() Aya. Atkal čars no manas mangas (man šī lieta sāk iepatikties XD) jau iepriekš pasaku - undeath čars, nereāli tieva tapē ka ir būtībā gars. EDIT: Bjin, kimano apakša ir s.dīga ![]() This post has been edited by Ayumi: Apr 17 2006, 05:32 -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu jaa, superiigi darbi, peedeejais man loti patiik, tik zheel, ka tiem iepriekshaeejiem liinijas nav nostraadaatas liidz galam.
|
Pakkun |
![]()
|
a kapeec jaabuut obligaati nostraadaatam liidz galam? labojiet, ja kljuudos, bet var tachu buut dazhaadi stili un piesitieni
![]() p.s. man liekas, ka ayumi tagad to vien dara kaa seezh photozhopaa ![]() ![]() -------------------- |
Kirara |
![]()
|
Peedeejais ir superiigs!!!!! Man ljoti patiik tas ka tonji ir taadi (kaa lai to pasaka) liidziigi..
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ļoti skaists gars...
tik tāds jautājums tas ir labs vai ļauns. Ja ļauns, tad tas nav gars, bet kautkaads oni-paveids, jo peec naaves cilveeku garaa ir atspoguļotas viņa true-colors.(tāpēc arī peecnaaves dziive cilveeki nevar atrast savus radus, jo izskats lielaakajaa daljaa gadiijumu ir mainiijies radikaali(es laikam braucu oftopicaa)) Ja labs, tad super labs gars, jo tik skaisti var buut vien svētie. (superdarbs Ayu, ar nepacietiibu gaidu tavu mangu) -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:40 |