![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Bija pieprasiijums ielikt no 61-74. Visu seriaalu vajadzees likt vairaakas dienas, jau 4 epas liek vairaak kaa 2 stundas.
-------------------- |
AnimeFan |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 21-January 06 ![]() |
Piekritu ne visiem cilvekiem ir labi savienojumi ar ftp kapec nezinu karbut kompanija vainiga vai ka citadi piem tagad viens no manis velk hellsingu 2 seriajs uzreiz atrums katrai 200kb/s normali bet daziem esmu noverojis atrumu 10,20,50 un ar tadiem gruti kaut ko uploudot.
Ftp ir ielegts visu nakti un pa nakti atrums no 700kb/s ir 900kb/s ta ka iesaku sutit nakti! Ja serveris nestrada tad tad ir uz isu laiku, jo 99% gadijumu es uzlieku restartu. |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
ir ideja, moS nometat, kas var amv paStaisItAs ar. ^^ Metat jaunajā folderī.
-------------------- |
AnimeFan |
![]() ![]()
|
Liels paldies tam kas nometa visus inuyasha ostus !
|
yoji |
![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 23-January 06 From: trance.jp ![]() |
bljaaviens... 99% un taalak negrib vilkt.. :/
-------------------- ![]() Hellsing - nu tas ir kaut kas vienreizējs! Neko tādu iepriekš nebiju redzējis! |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kopš kura laika ir parādījusies parole??? un kas jādara lai viņu saņemtu?
|
AnimeFan |
![]()
|
Sory cakarejos ar settingiem un aizmirsu nonemt ok bet tagad vel labak ir izlasi si topika sakumu kuru esmu editojis.
|
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Hmm.... man kautkaapeec vairs neiet.....
![]() -------------------- |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Man neiet ne radio , ne ftp
![]() -------------------- yokubou
|
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
Vai kaads, luudzu, vareetu ielikt Elfen Lied saakot ar 12. seeriju (tb 12.,13.ep.)? Ljoti vajag. Ieprieksh paldies.
-------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
es gan ieteiktu likt visu seriālu, jo tomēr nav jau tik daudz to sēriju
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Nu, tad liec pats, jo man diemžēl nav tik daudz brīvas diska vietas (DVD lasīklis atkrīt, jo plānoju skatīties anime, kas atrodas uz cita diska).
[url=ftp://[mana IP]/anime/elfen_lied/]ftp://[mana IP]/anime/elfen_lied/[/url] P.S. tie, kam vajadzēja NGE 1.-12. sēriju, velciet tagad, ja vēl neesat to izdarījuši, jo es rīt pēcpusdienā (pārdomāju, vēlos pagulēt) atkal iebūtošu Windu (vajag koreli un fotošopu, kas nav portēti uz pingvīna), un kad serveris atkal būs piejams (visticamāk nākamnedēļ), uz tā būs nākamās NGE sērijas. Update: ārprātīgi trūkst vietas, tādēļ pagaidām severis būs offline. This post has been edited by Niks: Mar 27 2006, 23:11 |
Nirvana |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 21-August 05 ![]() |
Milziigs paldies.
Gan jau, ka paareejo seriaalu arii pakaapeniski kaads izdomaas ielikt, bet vnk peedeejaas divas epas man vajadzeeja steidzami. Btw, milziigs paldies par atsauciibu. -------------------- |
NOAR |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia ![]() |
Vai man tikai tā liekas, vai tiešām šitas serveris jau divas dienas ir OFFLINE.
Neņem ne ar eksploreri, ne ar firefoksi, ne ar tot.comanderi tāka programmatūrā vaina nav. Ja kādu iemeslu dēļ viņš tiek vērts ciet, tad vismaz ieslēdz uz vienu dienu, lai es varu pabeigt lādēt savus OnegaiTwins. -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
FTP uz visu laiku down?
![]() -------------------- yokubou
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 20:07 |