![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Nu man jau patīk šī pre-production versija....
Nezinu vai esat vai neast redzējuši nu man personīgi palika mute vaļā, tikai viena personāžā dēļ.... http://www.ergoproxydvd.com/visual/pre/ -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mja, es ar par to iefanoju. īpatnēji likās arī, ka pre production ir daudz gaišāka noskaņa. anyway, man labak patīk īstais ergo proxy izskats, tas preproduction bij grrrr....
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamelija |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 19-December 08 From: Amityvale ![]() |
Noskatījos Ergo proxy. varu teikt, ka zīmējumi ir labi un saturs arī nav slikts, tikai beigas nedaudz nesaprotamas. iesaku noskatīties!
![]() |
Pj.. |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 ![]() |
Es visu sapratu.. Starpcitu Ergo Proxy anime ir viss-skaistākā zīmēšanas stilā kuru es biju redzējis..
-------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Man arī ļoti patika zīmējumi te. Totāli kretinē acis pa pusseju (kāpēc es vispārs skatos anime
![]() ![]() Jāskatās vēlreiz. Tikai pirms tam gribu salasīties populārkos krievu zinātniskās fantastikas darbus, tad varbūt būtu lielāks fans. -------------------- |
Gith |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-July 12 ![]() |
Šitā ir riktīgi laba, varat ieteikt ko līdzīgu?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:43 |