Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
| Alexa De Šarlote |
Aug 13 2008, 15:18
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 |
Nu man jau patīk šī pre-production versija....
Nezinu vai esat vai neast redzējuši nu man personīgi palika mute vaļā, tikai viena personāžā dēļ.... http://www.ergoproxydvd.com/visual/pre/ -------------------- |
| Tenma |
Aug 14 2008, 15:16
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... |
mja, es ar par to iefanoju. īpatnēji likās arī, ka pre production ir daudz gaišāka noskaņa. anyway, man labak patīk īstais ergo proxy izskats, tas preproduction bij grrrr....
-------------------- Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() |
| kamelija |
Mar 6 2009, 19:27
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 19-December 08 From: Amityvale |
Noskatījos Ergo proxy. varu teikt, ka zīmējumi ir labi un saturs arī nav slikts, tikai beigas nedaudz nesaprotamas. iesaku noskatīties!
|
| Pj.. |
Mar 6 2009, 19:31
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 13-October 08 |
Es visu sapratu.. Starpcitu Ergo Proxy anime ir viss-skaistākā zīmēšanas stilā kuru es biju redzējis..
-------------------- |
| FuschichO |
Mar 7 2009, 01:17
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 |
Man arī ļoti patika zīmējumi te. Totāli kretinē acis pa pusseju (kāpēc es vispārs skatos anime
Jāskatās vēlreiz. Tikai pirms tam gribu salasīties populārkos krievu zinātniskās fantastikas darbus, tad varbūt būtu lielāks fans. -------------------- |
| Gith |
Jul 16 2012, 07:08
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 10 Joined: 9-July 12 |
Šitā ir riktīgi laba, varat ieteikt ko līdzīgu?
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 29 October 2025 - 07:18 |