IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Uzmanību!

Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.

2 Pages V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Stulbs jautaajums....., aj,ko pirkt?hehe,... ^^"
Pikis
post Mar 17 2004, 12:32
Post #16

Danshaku

Group: Chuunin

QUOTE (Rune @ Feb 17 2004, 11:28 PM)
es nopirktu kaut ko dzeramu.. piemeeram mineraaluudeni

PS2 nepirktu - kaada jeega? baigais geimeris rolleyes.gif a vot hdd nopirktu kaadu 80GB lai anime iet prieksh shaares iekshaa un DVD RW lai var raxtiit smile.gif

Pilniigi piekriitu PC pati labaakaaa iizveel daudz lielaaku iespeeju nekaa PS2 nu tikai garafikaa atckiras un vis neko vairs tik pievilciigu tur tajaa PS2 neredzu...... wink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pikis
post Mar 17 2004, 13:21
Post #17

Danshaku

PS2 nepirktu - kaada jeega? baigais geimeris rolleyes.gif a vot hdd nopirktu kaadu 80GB lai anime iet prieksh shaares iekshaa un DVD RW lai var raxtiit smile.gif

Kurta tu dabusi muusdienaas kaadu dziivo modeli kas buut ar mieru pozee, isteniiba es saskatos daudz un daazaadu mangu un vel visaadas hentai bildiites un tad kad saak kautko ziimeet man atminaa paliek daazaadas pozas kuras es iesaistu ziimeejumaa dazreis tas saanaak un daudz reiz tas arii nesaanaak. Principaa daudz atkariigs arii no gribeesanas. Ir jau arii dienas kad neko pilniibaa nevar normaalu uzziimeet un sanaak kaa 5 gadiigam beernam.

Tajaa sievietes aktaa taisniibu sakot var atras daudz neprecizitaatu fizionoomijaa jo ir lietas kuras ir vienkaarsi jaazina kuras nevar tik vienkaarsi ieveerot kaa pimeeram , galvas lielumam ir jaabuut 7 reizes mazaakam nekaa pats kermenis undaudz taadu pasu siikumu dry.gif
+Quote Post
Seto
post Mar 17 2004, 13:42
Post #18

Danshaku

From: Riga

me domaa ka labaak peerc jaunu PC un ar to bazars ir beidzies ...PS2 -tas ja galiigs geimeris esi un priecaajies cik daudz combo uz pults maaki uztaisiit...

--------------------
Ir lietas , kas ir jāizdara!
+Quote Post
Takashy
post Mar 17 2004, 14:13
Post #19

Danshaku

QUOTE (Pikis @ Mar 17 2004, 12:21 PM)

PS2 nepirktu - kaada jeega? baigais geimeris  rolleyes.gif  a vot hdd nopirktu kaadu 80GB lai anime iet prieksh shaares iekshaa un DVD RW lai var raxtiit  smile.gif

Kurta tu dabusi muusdienaas kaadu dziivo modeli kas buut ar mieru pozee, isteniiba es saskatos daudz un daazaadu mangu un vel visaadas hentai bildiites un tad kad saak kautko ziimeet man atminaa paliek daazaadas pozas kuras es iesaistu ziimeejumaa dazreis tas saanaak un daudz reiz tas arii nesaanaak. Principaa daudz atkariigs arii no gribeesanas. Ir jau arii dienas kad neko pilniibaa nevar normaalu uzziimeet un sanaak kaa 5 gadiigam beernam.

Tajaa sievietes aktaa taisniibu sakot var atras daudz neprecizitaatu fizionoomijaa jo ir lietas kuras ir vienkaarsi jaazina kuras nevar tik vienkaarsi ieveerot kaa pimeeram , galvas lielumam ir jaabuut 7 reizes mazaakam nekaa pats kermenis undaudz taadu pasu siikumu dry.gif

sorry, ka jautaaju,bet varbuut tu vari paraadiit paaris no taviem darbiem? ^^"
PS:Ko tu iisti ziimee,hentai? Vai taa pat parastas bildes...?

Esmu meeģinaajis pats ziimeet mazliet anime,vai hentai,bet parasti vienmeer uzrodas probleemas..... rolleyes.gif

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Takashy
post Mar 17 2004, 14:15
Post #20

Danshaku

QUOTE (Inujasha @ Mar 17 2004, 12:42 PM)
me domaa ka labaak peerc jaunu PC un ar to bazars ir beidzies ...PS2 -tas ja galiigs geimeris esi un priecaajies cik daudz combo uz pults maaki uztaisiit...

Um,man liekas ka es to jau teicu,bet es jau nopirku Hdd un paaris citas lietas....
Speeles tagad lielaaka daļa laikam normaali iet un priekš anime pašlaik arii pietiek vietas..... happy.gif

PS:Es laikam jau arii teicu ka kautkad jau es pirkšu jaunu PC....

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Rob_X
post Mar 17 2004, 14:16
Post #21

Shishaku

Man uz papiira paliek tikai dazhas sviitras no taa, ko gribeeju ziimeet un labi daudz dzeesenes smeereejumu smile.gif Nekas labaaks nav sanaacis.
+Quote Post
Seven_of_zero
post Apr 3 2004, 00:17
Post #22

Hakushaku

Noperc DVD ROM UN DVD Writer, Cieto disku +ja gribi spelet Ps1 un Ps2 speles Tad interneta prieks Ps1 emulatori ir cik uziet tika vajag paeksperementet kurs labak strada un vis ir kartiba , man pasam ir kaudze ar tadiem, nu dazas problemas var but bet tas nav tik tragiski, Prieks Ps2 tagad jau paradas emulatori un divus es jau atradu.
Ar emulatoriem problema ir tada ka katrs no vinem nenem visas speles vai ari tas kludaini strada, nevari noseivoties vai ari namaz nepalaiz. Es izmantoju 2 dazadus emulatorus prieks Ps1. ja kadam vajag varu uzlikt ka pielikumu nav liels 3 un 5mb.

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Takashy
post Apr 3 2004, 19:26
Post #23

Danshaku

QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 2 2004, 11:17 PM)
....ja gribi spelet Ps1 un Ps2 speles Tad interneta prieks Ps1 emulatori ir cik uziet tika vajag paeksperementet kurs labak strada un vis ir kartiba , man pasam ir kaudze ar tadiem, nu dazas problemas var but..........

Um......
1)Es jau esmu nopircis kautko(Man liekas ka es to mazliet aukstaak jau piemineeju,ne? huh.gif )
2)To par tiem PS1/2 emulaatoriem es arii zinu
3)Es zinu ka ar tiem emu i probleemas.....
Es pats lietoju ePSXe kurš man pašam liekas vislabaakais PSX emulaators(Nepieskaitot to ka es liidz šim nevinu citu nedabuuju pie dziiviibas uz mana PC)
4)Ok,tas tagad vairs nav par teemu,bet ja jau tu tik labi izpaziisties ar tiem emu,tad pasaki man kaadu labu PS1 emu kurš maak arii saglabaat speeles.....normaali.......

Vienalga vai es tajaa ePSXe spiezu to F.... pogu(Saglabaašanai),vai kautkur speelee izveelos save utt...... man nekas nesaglabaajas... vari man pateikt kaa to tad sataisiit taa ka man tas iet normaali?(Varbuut zini kaadu lapu kur varu nolaadeet labas/ejošas memcards......)

5)Lol tongue.gif ,atkal aizmirsu ko gribeeju teikt...

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post
Seven_of_zero
post Apr 4 2004, 01:23
Post #24

Hakushaku

Man ari ir tas pats emulators, vismaz ar mem kard nebija nekadu problemu, mani vairak izsvieda ara, bet es tik un ta izspeleju speles lidz galam "breth of Fier" "front mission 4" "Vandal heart".

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
Takashy
post Apr 4 2004, 06:57
Post #25

Danshaku

QUOTE (Seven_of_zero @ Apr 4 2004, 12:23 AM)
..."breth of Fier"....

huh.gif ?Nekad nav dzirdeets,es tikai zinu Breath of Fire...
[EDIT] Ok,dabuuju laikam ejošu memcard,vairstad nevajag.....

--------------------
Life is like a Dream~
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 20:59