![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Man baigais slinkums krāsot...
![]() Man sāk palikt par maz vietas uz A4 formāta lapām... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jun 15 2006, 21:38 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
Jociiga sejas izteiksme tam dzhekam, tad kad vinjam uzbruuk
![]() |
Tierra san |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 34 Joined: 6-May 06 ![]() |
Man zeens izskataas taakaa no dragonball. taa tas bija domaats?
Metene man patiik. Ipashi labi sanaacis tev ir apgerbs meitenei. Kaajas man shkiet mazliet par resnaam. Kopumaa labs darbs. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nav gan, tā seja ir tāda "e-?... o_o;"
Turpinu priecāties par to, cik tev labi pozas sanāk. ^^ |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE Man zeens izskataas taakaa no dragonball. taa tas bija domaats? Metene man patiik. Ipashi labi sanaacis tev ir apgerbs meitenei. Kaajas man shkiet mazliet par resnaam. Kopumaa labs darbs. Par to DBZ tipu --- Daaaa!!! ![]() Kājas man liekas normālas. Varbūt garākas kādam vajag? ![]() Meitenes apģerbu laikam jāmaina, jo bija problēmas uzzīmēt ar šādi paceltu roku. DBZ čalim jauni apavi. This post has been edited by Erik4xp: Jun 15 2006, 21:08 -------------------- Lidoju...
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vis ir OK... Bet ir maza kļudiņa ar zobenu un Meitenei kajas ir reeeeesnas!!!
This post has been edited by Keydan: Jun 15 2006, 21:53 |
fussy |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 28-May 06 ![]() |
nav slikti veidojas savs stilinjsh!.
|
Apofiss |
![]() ![]()
|
Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 38 Joined: 13-June 06 ![]() |
Aww tīri smuki tev sanāk! (tīri laba perspektīva un izkrāsots ar forši ^^)
|
Erik4xp |
![]()
|
QUOTE Aww tīri smuki tev sanāk! (tīri laba perspektīva un izkrāsots ar forši ^^) ![]() -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
Sory par Dubult Postu...
![]() ![]() ![]() ![]() Let There Be Light 2 Var salīdzināt ar pašu pirmo darbu šajā topikā, jo baigi līdzīgs iznācis. Un salīdzināt manu prasmi tad un tagad... ![]() ![]() Mazliet atpūtos no otaku kādu laiku [ Bija šādas tādas darīšanas ] , bet tagad man nebūs interneta kādu mēnesi, jo remonts manā istabā... ![]() Pirmos divus uzzīmēju pirms vairākām nedēļām, bet to izkrāsoto tikko... ![]() Izvēlaties paši vai tas ir zēns vai meitene... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jul 17 2006, 00:54 -------------------- Lidoju...
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Tam pasham peedejam darbam skiciite baigi labaa sanaakusi
![]() This post has been edited by Taison: Jul 17 2006, 01:56 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Viens vards : NICE!
|
Kirara |
![]()
|
![]() Neko youkai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 470 Joined: 6-February 06 From: Wenden ![]() |
3. skiciite tieshaam labi sanaakusi!
|
Erik4xp |
![]()
|
Nu nevar būt 3. skici esmu vienkārši izkrāsojis un vēl pie tam tas ir portrets, tādus katrs prot taisīt... Man to meiteni krēslā bija grūtāk uzzīmēt...
This post has been edited by Erik4xp: Jul 22 2006, 20:24 -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
![]() Šitais ir ļoti oriģināls atēls... Majin Vegita uzlāde Galactick Gunfire... Vismaz ko līdzīgu neesmu redzējis... ![]() ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |