![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tu un tavs DBZ... Vispar man patik ka tu zime! Un nezinu par Galactick Gunfire bet Yu Yu Hakusho ir Spiritguns (viena lode un 20km uz priekšu degoša zeme!).
This post has been edited by Keydan: Jul 22 2006, 20:52 |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
tev tiešām patīk DBZ...
bet ziimee tu labi. taa tik turpinaat ! ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja kas, šeit puse ir haltūra... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Aug 1 2006, 15:45 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
Man šķiet, ka pirmajos 3 zīmējumos bikses nepareizi sakrokotas
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
pirmajiem 3 tieshaam bikseem ir nepareizs sakaartojums...
un pashaa pirmajaa kur dzekinsh ir no priekshas, izskataas ka kurpes vinjam ir par mazu... manupraat 4 vis labaakais ![]() [var redzeet ka visus ar tushu esi paarvilcis ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
-------------------- Lidoju...
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Iedomājies kāda izskatās sieviete...Viņa izskatās pēc Female Gnome no WoW.
Tavai dūdiņai jābūt vieglai un gaisīgai. Piedod,bet viņa izskatās pēc īsa auguma meitenes,kura ir uzvilkusi sev virsū kleitu un neveikli smaida savam sapņu princim. ![]() Par audumu neuztraucies papēti howtodrawmanga.com tur ir jābūt. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Ziimee vinjas garas un slaidas
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Piestrada pie M60! uzlabo koncepciju. Tu to celi labak parverti REMBO!
|
Akito-kun |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 27 Joined: 18-July 06 ![]() |
Pameigjini uzzimeet tievaaku kaklu .... tad vinja izskatiisies nedaudz smalkaakas "struktuuras" ...... un neizspied tos acleegu kaulus tik stipri ...... kaut gan , ja tu biji iecereejis vinju kaa karotaaju .... tad ar acleegas kauliem viss ok....
|
Erik4xp |
![]()
|
Šizets - Uber puika skraida pa pasauli galinādams sliktos. Monstrs ceļā. Uber Puikam sagribās prikolu uztaisīt - "uzspēlēt bolingu"... Viss apraujas! Tullīt pēc tam ierodas Hmmmm "Zaķa" saimniece [meitene būs no iepriekšējiem darbiem [ tā ar zobenu ] ] un aptur zaķi... tālāk "Vēl"
nezinu... ![]() ![]() Pē . Esssss. ------> Zaķis teleportējās... ![]() Vecais labais Flash... - Šitā ir pirmā [Garāaaa] animācīja pēdējos Ehhh neatceros vairs... Bet šoreiz es māku zīmēt ![]() Darbs pie Gif - 5 h šodien - 4 vakar [ Ja kas es esmu nepacietīgs, vienkārši sen ar Flash neesmu strādājis un tā raiti gāja... ![]() 200 + kadri Protams HALTŪRA, jo nav ēnu ir defekti, skaņu vispār nemāku taisīt. [Skaņas nebūs, vismaz šajā projektiņā] utt... UN es reti ar peli zīmēju... ![]() Labi ka rīt nau jāstrādā... ![]() [Būs turpinājums...] [Kautkad ![]() [Daudz kofeīna izdzēru, jo vēl negrībās gulēt] [Es reti dzeru kafiju] [Tāpēc arī iedarbojas] [NORAUSTĪJĀS ELEKTRĪBA UN NĀCĀS PĀRZĪMĒT 30 kadrus, aitas tie elektriķi] [Pārzīmētā vieta - Zaķis] Laikam 15 edits... ![]() [Ja frame per second samazina līdz 12 un pavelk garākus momentus kad viņi blenž viens uz otra sanāk virs minūte] [Laikam nākamajā varētu ielikt lēnāk, bet lai taupītu jūsu laiku, tomēr nē.] P.S. Pie šis animācījas strādāšu līdz rudenim, jo tad būs jāvelta laiks CO!!!! ![]() ![]() ķipa Tomb Rider [līdzīga] Šis posts ir tik garš, jo negribu lai būtu pārāk daudz jautājumu ![]() Esmu emocionāls cilvēks, bubertāte. Tātad darbi rodas pēc iedvesmas. So Dont Piss Me Offf... ![]() This post has been edited by Erik4xp: Aug 7 2006, 04:03 -------------------- Lidoju...
Taison |
![]()
|
Heh multeniite jau norm... kkas uz DBZ pusi
![]() un taa sieviete... Kruti... kruutis arii normaalaa lielumaa... tik tie mati mazliet atgaadina Viirieti... to bizi vareeji varbuut likt priekshaa vai padariit kka savaadaak redzamaaku... un jau atkal man liekas ka kurpiites par mazu ![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
-------------------- Lidoju...
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Otrajam nedaudz par daudz apģērba ieloces (Come on, totāli saņurcīta tā kleita. Gari apģērbi vienmēr plīvo plūstošāk.), visādi citādi ir ok, gan krāsojums, gan attēls.
|
Erik4xp |
![]()
|
QUOTE Otrajam nedaudz par daudz apģērba ieloces (Come on, totāli saņurcīta tā kleita. Gari apģērbi vienmēr plīvo plūstošāk.), visādi citādi ir ok, gan krāsojums, gan attēls. Njaaa, bija tāds laiks kad kāds mani kritizēja ka nemāku zīmēt audumu. Šis darbs veidots no skices, kurā tas tika piekopts, lai iemācītos audumu šribēt labāk. . . ![]() This post has been edited by Erik4xp: Oct 6 2006, 18:12 -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 08:05 |