![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
yup, problēma ir svārkos, pie tam meitene ir garāka par džeku... visai neirasti priekš anime. Bet man patīk^^
Otrajā vinjam seja pa dzeltenu. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Galvenais ir atcerēties, ka viengabala kleitām ir kritums, ieloces rodās savādāk nekā biksēm.
Gravitācija darbojās arī uz apģērbu, nevis tikai uz matiem. :3 Reku -> This post has been edited by Kikyou: Oct 6 2006, 18:49 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Oct 14 2006, 18:00 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
a man patīk....
zini ko tev vajadzētu šito turpināt, drakonu zīmēšanu, es kautkad plānoju pasākt mini anime projektu un drakons būs vajadzīgs, tā kā varēsi būt galvenais drakonu meistars.^^ (erika domas: pankūka, ar kuru galu domāju, kad iepostoju T_T. ) -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Erik4xp tev tur ir tik daudz kļudu...
Es skatos us zimejumu un dzirdu vienu balsi:"Es nevaru staigat, es nevaru lidot, nogalinajien mani!!!" Bet galva ir norm. No offence. This post has been edited by Keydan: Oct 14 2006, 23:40 |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Ar taadiem spaarniem vinsh palidot nevarees...
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Man jau baigi patīk ka jūs komentējiet, bet es neko nesaprotu . . .
Paskaidrojiet vismaz kur ir kļūdas ![]() Ja pareizi saprotu jums gribējās redzēt lielākus spārnus. Piemēram, tik lielus, ka neielien A4. ![]() ![]() Iedomājieties kā iespējams uzzīmēt izplestus. Tādā gadījumā pašu puuki neredzēs . . . This post has been edited by Erik4xp: Oct 16 2006, 20:28 -------------------- Lidoju...
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Šitas staigulis saka:''Bū,es tevi aprīšu!!''
Tāds neko...pūķīts...Zaļš pūķa varā. ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
shis puukjiits ir haltuura cik ilgi tu vinju ziimeeji?
(visi mani darbi ir tapushi ne ilgaak kaa 1h) -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pietrūkst tik ļoti pazīstamo pūķa ausu (skat. Janota darbus). arī ar torsu (nu es to saucu tā, varbūt pūķiem tas ir savādāk) kkas nav kārtībā, plakans, arī mutei nav telpiskuma(tas vairāk 1. pūķim). viduklis daudz par šauru...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
galva pa lielu...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() ![]() Rokas, kas man liekas atbildtošas tādam zvēram, izskatās tā tāpēc ka biju domājis, ka viņš atbalstās pret klinti, bet ātri skicējot nepārdomāju detaļas. Viduklim viss ir kārtībā, tā tas domāts, jo tas ir anime pūķis, TĀ NAV NEKĀDA MĀKSLA . . . Un tāpat zīmēju, lai parādītu kādus spārnus, pēc izmeriem, vajag, lai reāli kautkas tāds varētu palidot. [Putniem kauli ir tukši un tie ir nenormāli viegli, bet spārni tāpat tiem proporcionāli lieli] [Tātad ja eskistētu pūķi viņi būtu smagnēji monstri ar lieliem kauliem, manuprāt, un lai tie lidotu to spārniem vajadzētu būt neizmērojami lieliem hmm,] -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
[Lūdzu, lūdzu, lūdzu piedodiet par dubultpostu]
![]() Sagribējās uzskicēt ar jauno MEHĀNISKO ZĪMULI . . . ![]() Ziniet, paviršas līnijas uzvilkt var 15 minūtēs, bet lai tās padarītu mazliet baudāmākas pajiet daudz laika . . . ![]() ![]() Slinkums krāsot, protams līdz ko es pamanīšu kaut ko, kas nepatīk skicē, tā nekrāsošu ![]() ![]() ![]() P.S. Pats galvenais: Esmu iemācījies puslīdz labi zīmēt anime matus un acis. P.S. Trīs papildus nāsis katrā drakona purna pusē un savādās dziļās grumbas ap žokli ir dēļ uguns spļaušanas. ![]() This post has been edited by Erik4xp: Oct 20 2006, 01:14 -------------------- Lidoju...
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
izskataas labi. man patiik...
es redzu 1 kjuuuudu ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Norm. Bet rokas ir parak garas...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 03:07 |