![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Paspēju uzskicēt un izkrāsot šovakar, vai arī šonakt...
![]() ![]() ![]() Šis darbs tapa nākamajā dienā... ![]() ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
džekene izskatās kā termonatora līgava! pirksti ir par maziem, roku augšdelmiem vajag būt biš' mazākiem, galvai arī...vai arī pagarini ķermeņa apakšdaļu nu, pagaidām pēc proporcijām izskatās kā ....... nu, nevaru atrast nosaukumu...kā ļoti salocīts vienādmalu trijstūris ar virsotni uz leju!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
QUOTE džekene izskatās kā termonatora līgava! pirksti ir par maziem, roku augšdelmiem vajag būt biš' mazākiem, galvai arī...vai arī pagarini ķermeņa apakšdaļu nu, pagaidām pēc proporcijām izskatās kā ....... nu, nevaru atrast nosaukumu...kā ļoti salocīts vienādmalu trijstūris ar virsotni uz leju! Man tāds stils, bet ar rokām un kājām man nenormāli slikti iet, trennējos, bet lēni tie rezultāti nāk. ![]() ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
Man ideja bija "Let there be light", bet es nekādi nevaru izdomāt kā to bumbu var foršāku uztaisīt
![]() ![]() Nevarēju noturēties un uztaisīju kaut ko no Dragonball... ![]() Pilnīgi riebjas tāpēc arī neturpināšu ![]() ![]() NU KO, LAI ES ZĪMĒJU, kamēr es domāju uzskicēju sevi ar izteiksmi "Ko, lai es zīmēju"... ![]() Man vajag iedvesmu LŪDZU dodiet man iedvesmu... Citādi ir garlaicīgi zīmēt uz dullo... ![]() -------------------- Lidoju...
Taison |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Man ari beerniiba miljaakaa multene bij Dragon Ball!!! (veel tagad bishiit ir)
![]() ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
Neizdevās kā gribējās... Bet no kļūdām mācās
Tāda fufla sanāca, vajadzēja kreiso roku augstāk tad izskatītos draudīgāk... ![]() Un tas īsti nav goku nemaz... ![]() ![]() ![]() Vispār es vēlos pievērsties kam sarežģītākam... ![]() -------------------- Lidoju...
Taison |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
Oooho
![]() |
Gruntaf |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 27-February 06 From: skatelitte ![]() |
tā jau būtu tīri okē, tikai nenormāli acīs spiežās tās cilvēku proporcijas.
man patīk pēdējie divi darbi - tādas dinamiskas krāsas&action ![]() |
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
es tew ieteiktu mainiit stilu.....because dbz ziimeejumi ir prasti un wienkaarshi un lai norm winjus ziimeetu wajag tik iebraukt kas un kaa...un proporcijas ar newar norm iemaaciities ja ziimee tikai paardabiigus muskuljkalnus...
-------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
asamashii ritori banpaia |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 423 Joined: 8-July 04 ![]() |
nu par dragonboliem man labāk atturēties ar viedokli, bet talants tev gan ir, tā tik turpini, un apsveicami ka mācies krāsot, man ar to vienmēr problēmas - visa galerija melnbalta, un ja arī krāsoju tad tikai ar flomasteriem..
![]() -------------------- All the english I know, I learned watching anime.
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() ![]() Ja kas giganta aukšdaļu es skolā, algebras klades aizmugurē uzskicēju... -------------------- Lidoju...
Namejs |
![]()
|
Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 113 Joined: 10-August 05 From: tou dont wanna know it....realy you dont ![]() |
he he...got milk? shitas tew labi sanaacis
![]() -------------------- Dont tell what to do, and i wont tell you where to go :D
|
Erik4xp |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Par fonu... Negribējās čakarēties bīnums, ka vispār kautkāds fons dažviet parādās... ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Oooo... riktīgi labs!
![]() Nu, dažreiz Edā vēl manāms tas Dragonballīguma efekts (par otru charu neko nesaku), bet ir ok! Tā cīņa labi uzzīmētas! Un ēnas labas! ![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
Otrs čars tika vaidots pavisam vienkārši - kādu no dragonball varoņiem aizdzen pie friziera, izsūc kādus 50 kg muskuļu un pielabo acis...
![]() -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:18 |