![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tākā visi tai rokai kasās klāt,tad es arī piekasīšos....TĀ IR KRIVA!!!
Un kāpēc tas dragons ir pliks?Atnāca nagu ragu sērga un visus ragus un nagus noēda? Pūķim ģīmis ir labs un pats chars arī.Bet kur ir zvīņas???Ar tādu sejas ādu ar citiem pūķiem labāk necīkstēties...... Grimmases un ēnas ir labas... ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
LeoR |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Atgaadina vairaak Jurassic Park T-Rex. Kaa jau Arts rakstiija truukst nagi ragi, lai buutu puukis un purns arii laikam, tad prasiitos garaaks un smailaaks.
This post has been edited by LeoR: Oct 20 2006, 20:37 |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Zvīņas nevajag, jo ĀDA IR STINGRS ELASTĪGS MATERIĀLS . . .
![]() Un šitais ir riktīgs uguns spļāvējs, neviens tam neaicināts netiek klāt + es zīmēju ko gribu, man pie kājas kādi ir dragonu, drakonu vai pūķu standarti un kopš ši mana posta to ķēmu sauc CEPĒJS 3000, bez 3000, lai jūs nepiekasītos tā nepiederībai dragonu, drakonu vai pūķu dzimtai. Par ROKU - es nostājos pie spoguļa un izgriezu savu roku tieši tā pat - izskatījās izlausta, bet nebija. Tātad ne viss ir tā kā izskatās. Rokas garums ir perfekts, jo beidzot esmu izgājis no DRAGONBALL īsroču famīlijas... ![]() P.S. Mehāniskais zīmulis rulzz... ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
em,driiks jautaajumu,kad tu tozveeru ziimeeji, tev preikshaa bija teranozaura bilde,teiksimno enciklopeedijas..Izskataas ljoti diivaini,lai neteiktu vairaak..
-------------------- ![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Yume, Jā es stundu laikā izvilku savu mīļāko enciklopēdīju par dinazuru TREX un sāku to pārzīmēt savā kladē.
![]() ![]() Es neredzu pilnīgi nekādas nepieciešamības pēc īpašām spējām, lai uzzīmētu to mana CEPĒJA galvu... Es tak to galvu uzmeistaroju 3 reizes pēc pirmā Cepēja parauga. Dahhh ![]() -------------------- Lidoju...
Erik4xp |
![]()
|
Zīmējumi un domas par tiem:
Dahhh! ![]() ![]() C'mon! ![]() ![]() Why! ![]() ![]() -------------------- Lidoju...
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
1darbs ir labs.
![]() ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pirmais un otrais ir super. *iemet Keydanam ar ķieģeli pa galvu* Pirmais it sevišķi - beidzot redzu smuku ēnojumu (jā, uz rokas). Cool. :3
Par trešo es jau toreiz CO sanāksmē teicu. |
Erik4xp |
![]()
|
DONY DARKO!!! Filmā bija glezna, kurā redzama acs. Es arī gribēju uzzīmēt...
![]() Lai aiztaupītu kādam pūles, tad JĀ acs bija uz CO sanāksmi sen atpakaļ! ![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Nov 19 2006, 13:39 -------------------- Lidoju...
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Erik4xp!!! LEVEL-DOWN!
Agrak tev labak izdevas... Bet acs - nice! |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
nu taa acs ir diezgan iespaidiiga, ar taadu maniakaalu spiidumu.
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
piekriitu kazuki. vajag izstraadaat taas skropstas un acs tiikleni!
![]() -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
iekš aces zīlīti vajag galvaskausu. man bija ideja tādu lēcu pirkt. njā. tu būtu labāk pasācis zīmēt? nee, bet kkas ir mainījies, un man tavi zīmējumi sāk patikt. šur tur feisi vēl arvien tādi pastulbi, bet tas ar laiku. un eņģelim aicinošā plauksta, vnk super.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() ![]() SPAGETĪ RULLĒ... ![]() -------------------- Lidoju...
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
rīma
![]() par darbiem. ačtele jauka [cute] un divi pēdējie ļoti labi. man patīk ^^ btw spagetī atstāj uz tevi neizdzēšamu iespaidu. a mehāniskie zīmuļi - laba lieta. vieglāk var zīmēt. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:55 |