![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Pēdējie divi ļoti patīk
![]() vienigi pedejam pusism viena acs nedaudz zemāk kaa otra... unj man viņa pametnis patik...interesants... ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tas aiz muguras ir apmetnis? izskatās pēc sikspārņa plēvkājām, kas viņu tikko sagrābušas, un tūlīt nesīs prom.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Nov 29 2006, 18:19 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
darbs ir ok, tachu ja tas ir domaats apmetnis tad kapeec nav savienots bet divaas daljaas?
![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pirmais tads: " my sword! It's mine! I won't give it to you!!!"
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
darbs ir ok, tachu ja tas ir domaats apmetnis tad kapeec nav savienots bet divaas daljaas? ![]() Kopš kura laika kkas nedrīkst būt isfantazēts? O_o Man pat patīk šī divdaļīgā apmetņa ideja ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
šķiet man būs jāpārstāj komentēt. mana palīdzība šeit vairs nev vajadzīga. džeks izveidojis savu stilu, un, ja arī ir kāda kļūme, tad to tikpat mierīgi var norakstīt uz savas mākslas izpausmju neplānotu nekontrolēšanu, ala biju dzēris. so, man patīk, pēdējais ļoti labs, krāsins, priecājos pa to kā bērns par konfektīti.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Shatako |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 251 Joined: 19-August 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas darbs(ar zīmuli) ir labs,bet manuprāt vajadzēja rūpīgāku fonu!
![]() -------------------- ![]() !FAT ANIMALS ARE HORNY! C: |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Piu piu PIu piu tā Piu roka... man besī ārā... XD
![]() -------------------- Lidoju...
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
uuhuu, tavas proporcijas ir manaami uzlabojušās!
Kā arī sanāk arvien kawaiigaak un kawaiigāk. Bishouneni rullz... -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Smuks. :3 Skatos, ka kāds aktīvi pasācis ēnot. Un izskatās arī, ka tev stils uz mīlīgāku mainās. Fight-o!
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Erik! tas taču ir BIG progress! Ar katru zimejumu tev vis izdevas labak un labak!
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
piekriitu, progres ir manaams...
taaa tik turpinaat! ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
šitais smuks ziimeejums ar ēnām domu ujn saldeejumu....kas weel vispaar vajadziig! tā tik turpinaat:)
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Erik4xp |
![]()
|
Izdomāju iemest šito pasūtījuma darbu... Haltūra...
![]() ![]() -------------------- Lidoju...
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:17 |