![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Vispaar smuki darbiniji tik liinijas taadas cietas un asas... cilveeka kermenis ir pluustoshs (ieskaitot muskuljus un matus XD) kraasojums izkatas paraak plastisks un nedziivs jo esi izmatojis paraax izpluudushu brushu. Varbuut pameegini izmatot citu kraasoshanas tehniku - pamata kraasas un eenas izveido pa layeriem un "fill", peec tam ar brushu vari izkraasot reaalistiskaaku eenojumu un detaljas.
Keydan : Lai dabuutu nosleegtu liiniju ar "Simulate Pressure" vispirms nostrouko pathu ar 1..2px brushu bez vinja un peec tam veelreiz ar vajadziigaa izmeera brush(nu vai ar ko tu gribi stroukot) un iesleegtu "Simulate Pressure" buus nosleegta liinija, es veeel dariiju taa, ka manuaali sakrasoju tas vietas kur "nedaiet", lai izveidotu nosleegtu laukumu (CS2) -------------------- skills of a snail
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Mašīnīte ir cool.. Lainarts kā jau teica ir baigi labs. ^^
YUU~ Vislabākais zīmējums ir, kur es esmu ar Ēriku XDDD Bet vispār, man tas zīmējums tiešām patīk.:3 Kļūdas arī nav redzemas.. ^.^ |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
SNIEGS...
![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Jan 28 2007, 22:46 -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Patīk dzjeks, taču nepatīk koks, kautkā neizskatās reāls, zari kokiem izskatās savādāki.
Un visvairāk man patīk sniegavīrs, OMG kāds viņš sekushii bijin shounen... :B -------------------- |
Catgirl |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
tas koks ir nedaudz jociigs....tev vajadzeetu vinam uzziimeet asaakas malas, citaadi izskataas peec udenszaaleem....
![]() Man vislabaak patiik sniegaviirs un dzjeks... ![]() This post has been edited by Catgirl: Jan 28 2007, 17:04 -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
jaa dzeks un sniegaviits ir laba komanda!
![]() -------------------- |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Par koku runājot --- Tas vispār nav domāts koks...
![]() ![]() ![]() Labi atdzīstos, nemāku es zīmēt kokus. Arī bija slinkums blenzt pa logu un nozīmēt. Vispār brīnums, ka tapa arī kas cits, nevis tikai "CILVĒKS" ![]() -------------------- Lidoju...
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
mani līdz sirds dziļumiem fascinē ābols. labākais, kas tajā darbā ir. aa, nu džekam arī nav ne vainas.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Kokam tikai detaļas trūkst, visādi citādi ir ok, izskatās pēc tāda maza, nepadevušās aukstā klimatā augoša koka.
Pats zīmējums ar' ir ok. Šalles ir siltas. =w= |
Erik4xp |
![]()
|
Pirmais zīmējums - Girl Power. Otrais zīmējums - Nolādētais čalis ar ābolu... (Ak, aizmirsu Singavīru uzzīmēt...)
![]() ![]() This post has been edited by Erik4xp: Feb 11 2007, 03:26 -------------------- Lidoju...
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
woooov!!!!!
![]() 1. ir riktiigi labz!!! 2. arii bet 1. ir labaaks... -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Pirmais zīmējums - Girl Power. Otrais zīmējums - Nolādētais čalis ar ābolu... (Ak, aizmirsu Singavīru uzzīmēt...) ![]() ![]() he... aaboli kaardinaašanai noder vienmeer... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Heh. Jaunie cari? Kas gan ar tevi notiek?
![]() |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Man patiik ta meitene(bez aabola)... ar emociju, tas manupraat ir svariigaakais, ja no darba var uztvert kadu emociju. Labs! gaidaam veel kaadus darbus!!!
-------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
šie darbi ir cool , man nežēlīgi patiik. ^.^ It īpaši girl power. Viss tik labi izstrādāts,mmm ... nav kur piesieties, manuprāt.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 03:02 |